Sevgilimin Telefonunda P.rno Yıldızının İsmini Gördüm

soru soran arkadaşım yaşını merak ettim ,ama bunu evliler hiç bi sebep yokken yapıyolar değilki sevgililer (cinsel hayatınız yoksa tabi) yapmış çok değil büyütmemek lazım sende playboy resmi indir bende bunlara bakarım napalım artık de

Siz resim indi mi inmedi mi tartışması yaparken o resimleri çektirenler milyonları götürdü Arkadaşım iphone almıştı, telefonun kendisinde erotik oyunlar vardı. Kaldırmak için uğraştı baya. Bakmış da olabilir normal bu.

Canım gözunle görsen yine inkar eder bu erkekler doğru olma ihtimali oldukça yuksek ve bana göre çok iğrenç anlamsız birşey cinsel hayatı olmayan insan p.... izlemek zorunda mı?? İğrenç bence. Sapıklıklar da bu yüzden artıyor hatta biri şöyle demişti po.. izleye izleye sokakta her kadının kalçasına kitleniyorum.
Ayrıca onları izlemek bence doyumsuzluğa sebep. Ne alaka yani neden başka birinin ilişksine memesine bacağına bakıyorsun anlamı ne ? Komik

Son düzenleme:
Benim babamın telefonunda da vardı ama işin tuhafı sadece aramayı bilen bir babam var :44:
Virüs olabilir sanırım bunu ilk söyleyen benim
Bakmışsa da bakmıştır erkek milleti ağlamış hem boşver takma kafaya

Seninle bir paylaşımı yoksa bence kizman, tepki vermen yersiz. Erkekler bizim gibi değil
Yaradilisimiz farklı. Bu konuya takılma bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erkek arkadasin bilerekmi indirdi yoksa bilmiyerek mi onu bilemicem ama bir zamanlar benim telefonumda igrenc igrenc siteler cikiyordu durduk yere. Ayarlari geriye alinca komple gitti. Olmaz diye bisey yok…

ah canım benim :) aynı şey ben de de oldu .Video dönüştürme programı ile inmiş benim ......kiz kardeşim yeni Telefonumu kurcalarken görmüş. Abla ne iş diye sordu.:)dedim manyak ne olcak inmiş işte.uzulme sakın sevgilin dogruyu söylüyo.

Canım çok sağol yorumun için, içime su serptin inşallah öyle bir durumdur... Yoksa aksini düşünemiyorum, kabullenmek istemiyorum bile

Ya erkek bu izler izler. Izlese ne olacak yani sizi aldatilmis olmayacaksiniZ ya

..... yıldızının ismini mi gördün ? :26: sen nerden biliyorsun ki ..... yıldızlarının isimlerini :44:

Bu virüsler nedense sadece erkeklerin telefonlarına bulaşıyor,günde 1566256154 kez program indiririm silerim yüklerim silerim v.s....v.s....
Hala bir ..... içerikli resim,video, v.s. bana uğramadı

Seninle bi şey yaşamıyorsa hakkı vardır nasıl bir mantık; ben de bunu çözemedim.
Kadınlar hep böyle kandırılıyor.
O erkek yapar, onların yaradılışı farklı vs.
Bu numarayı yiyen yiyene görüldüğü üzere.
Beyinlere kazınmış artık.
P*rno çok normal bir olay benim gözümde; o ayrı mevzu ama erkek arkadaşımızla ileri gitmiyoruz diye ona hak tanımak kendini kandırmaktan başka bi şey değil.
Seven erkekler de kendinlerine her türlü hakim olabiliyor.
Kanmayın sizi pasifleştiren o palavralara. Yok öyle bir dünya.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
bence size yalan söylüyor.

Ya bilip bilmeden 'kesin kendi indirmistir ' bilmem ne diyenlere bakma sen. Basina gelmeyince nerden biliyosa insanlar.. Binde bir olur ama olabilir. Cunku ben bizzat yasadim. Sen bambaska bi program indiriosun,onunla birlikte alakasiz resimler inebiliyo.. Benim tabletimde olmustu...Yani mumkundur...Bilemezsin...

diyelim ki o kendisi yazdı arattı, ayrılacak mısınız?

eger ayrılmayacaksanız yuzgoz olmaya luzum yok. zaten karşınızda aglamıs... nasıl bir otorite kurduysanız artık

fakat ayrılacaksanız deşin, zaten yapmadım diye agladıysa sıkıştırdıkca gercegi de soyler, iskenceye dayanıklı olacagını sanmıyorum.

Arkadaşlar bu tür olaylar olabiliyor,proragram indirdiginiz zaman haberiniz olmadan alakasız resimler inebiliyor.

Son düzenleme:
offf bu forumdaki kadınların ..... takıntısı beni öldürecek indirmiştir bakmıştır silmiştir ne olacak ya

Bende ne hatunlara bakıyorum bi bilsen güzel olana bakarım arkadaş bakmışsa ne olmuş hoş eski konundada bacağın ağrıdımı diye bi kayıt yüzünden ortalığı ayağa kaldırmışdın şaşırmadım bunlara izin veren bi adam olduktan sonra sen daha çok tepesine çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…