- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
Ünsüz takip ettiği yoktu ona baktım. Beğendiği fotoğrafta yoktuKendi hesabından takip etmediğine göre kadınlara sapıkça mesajlar filan atıyor demedi demeyingizleyecek ayıbı olmasa niye kendi hesabından takip etmesin ki çok saçma değil mi? Yada makyajlama yapıyor, sanki masumca ünlüleri takip ediyor gösterirken arada unsuzleri de takibe çıkıyor
Bu hesap biz ilk sevgiliyken de vardı. 2 sene önce falan açmış. Benden sonra açmadığı için çok tepki göstermedim ama bilmiyorumBenim için organize sapıklık ayrılma sebebi...
Adam yememiş içmemiş sırf o kadınları takip etmek için hesap açmış yahu, abaza mıdır nedir.
Tamam zaten sıkıntı sana yönelik bir şey yapması değil, adamın default halinin abazan olması. Sırf ünlü takibi için hesap açmak nedir allasen, bu adam allah bilir YouTube 'dan frikik videoları falan da izliyordurBu hesap biz ilk sevgiliyken de vardı. 2 sene önce falan açmış. Benden sonra açmadığı için çok tepki göstermedim ama bilmiyorum
Hahahha tarif ettiğin tip tam olarak gözümün önüne geldiTamam zaten sıkıntı sana yönelik bir şey yapması değil, adamın default halinin abazan olması. Sırf ünlü takibi için hesap açmak nedir allasen, bu adam allah bilir YouTube 'dan frikik videoları falan da izliyordur
Niye kendi hesabından takip etmiyor anlamadım
Bencede sacma niye baska hesaptan takip ediyo? Ben kiskaniyorum bazen oyle takip etse bile,,cunku kadinlar hep yari ciplak poz veriyo genelde..
kendi hesabından niye takip etmiyor?
utanıyor mu?
utanılacak birşeyse normalse neden sırf takip için başka hesap açmışki..
Bunun için farklı hesaba ne gerek var ki hayranı olduğu kişileri takip edebilir
Esimin herhangi bir unluyu takip etmesi sorun olmaz. Birakin yari ciplak resimleri bazilari bazen cirilciplak bile oluyor. Takmam veya kiskanmam.
Yasadigimiz yerde kizlar hep yari ciplak gezer mevsim farketmez. Adami eve kapatip gozlerini baglayamam ya... elbet goruyor ve gorecek.
Ama neden ayri hesap? Bu kafama takilirdi sanirim.
Benim için organize sapıklık ayrılma sebebi...
Adam yememiş içmemiş sırf o kadınları takip etmek için hesap açmış yahu, abaza mıdır nedir.
Saçma bi takıntı degilmi :) Sana mantıklı geliyorsa bilemem tabi.Az önce sordum neden bunun için ayrı hesap açtığını. (hesabı 2 sene önce açmıştı)
'ünlüleri de takip edince çok dolduruyorlar anasayfayı' dedi. Bir de normal hesabında takipçi sayısı ve takip edilen sayısı eşit kalsın istiyormuş. Ünlüleri ve diğer sayfaları o yüzden öbür hesaptan takip ediyormuş
Az önce sordum neden bunun için ayrı hesap açtığını. (hesabı 2 sene önce açmıştı)
'ünlüleri de takip edince çok dolduruyorlar anasayfayı' dedi. Bir de normal hesabında takipçi sayısı ve takip edilen sayısı eşit kalsın istiyormuş. Ünlüleri ve diğer sayfaları o yüzden öbür hesaptan takip ediyormuş
115 kişiyi takip ediyor yaklaşık 80 90 ı kadındıkomik mi bu arkadaş?
dolduruyorlarsa az kişi takip etsin. o kadar ünlünün hepsine mi hayran hepsini mi beğeniyor? hiç seçiciliği yok mu?
eşit kalsın olayı zaten extra komik ne alaka? eşit olunca insg madalya mı veriyormuş?
takıntılı mı?
hiç takip ettiği ünlü erkek var mı o hesapta?
115 kişiyi takip ediyor yaklaşık 80 90 ı kadındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?