Sevgilimin ünlü kadınları takip ettiği 2. İnstagram hesabı

Çok saçma değil mi ya? Instagram takipçi-takip edilen dengesini korumaya çalışan insanların 16 yaşından büyük olduğunu sanmıyorum. Zaten instagram kullanan insanlara karşı da hoş duygular beslemiyorum ya neyse

Saçma sapan şeyler ya. Artık bu devrin insanları yüzünden 23 yaşındaki halimle sanki 60 yaşındaymışım gibi kalıyorum.

Bu mantıkta biriyle sevgili olunur mu bilmiyorum. Daha aklı başında insanlar arasanız?

Bence kıskanılacak bir yanı yok. Ünlü insanları kıskanmıyorum. Zaten ulaşma görme imkanı yok. Ama neden kendi hesabından takip etmiyor ki? Niye ayrı bir hesap açma gereği duymuş?

Valla acikcasi hic normal bi durum degil.. evlenince şusu boyle busu boyle dersiniz.
Ayri hesabh acmasi daha baska seyler cagristiriyor haberin olsun. Bekar insan oldugu icin şuan tepki vermeniz ne derece dogal olur bilemem de :)

Yorumları okuduktan sonra tama da nedeni olarak böyle düşündüğümı yazacaktım ki siz yazmışsınız. Malum takipçi-takip sayısı , beğeni sayısı günümüzde gurur kaynağı.+115 takip edilen fazla olsun istememiştir. Ben pek tehlikeli bir durum görmedim açıkcası.

Niye kendi hesabından takip etmiyor anlamadım

Bencede sacma niye baska hesaptan takip ediyo? Ben kiskaniyorum bazen oyle takip etse bile,,cunku kadinlar hep yari ciplak poz veriyo genelde..

Nasıl bi yokluk böyle ek hesap falan ne adamlar var ya

kendi hesabından niye takip etmiyor?
utanıyor mu?
utanılacak birşeyse normalse neden sırf takip için başka hesap açmışki..

Bunun için farklı hesaba ne gerek var ki hayranı olduğu kişileri takip edebilir

ee kendi hesabindan takip etsin o zaman ...eden ediyor kimden cekiniyor

İstediğinde açıp bütün güzel kadınlari toplu halde görmek istiyor sanırım,hepsi elinin altında olsun istiyor :)
Hey Allahım,bana ergence geldi.

Ünlülerin sayfalarına yorum yapıyor bence. Kendi adıyla deşifre olmamak için açmış onu. Ben olsam o hesabına takip istegi atardım

Bence kıskanılacak bir yanı yok. Ünlü insanları kıskanmıyorum. Zaten ulaşma görme imkanı yok. Ama neden kendi hesabından takip etmiyor ki? Niye ayrı bir hesap açma gereği duymuş?

Valla acikcasi hic normal bi durum degil.. evlenince şusu boyle busu boyle dersiniz.
Ayri hesabh acmasi daha baska seyler cagristiriyor haberin olsun. Bekar insan oldugu icin şuan tepki vermeniz ne derece dogal olur bilemem de :)

Tekrardan sordum tam olarak bi açıkla diye dün çünkü geç saatte mesaj atmıştım yazıp uyumuştum. dedi ki
Eskiden hepsini kendi hesabımdan takip ediyordum. Anasayfayı çok doldurunca ayrı hesap açtım. Sileyim istiyosan
Sizce ne yapmalıyım mantıklı mı dediği sildirmeli miyim

sildirsen baska hesap açar...karakterinde varsa sen istedigini sildir gene yapar yapar

Silsin varsin takip etmesin bu sizin icin yapacagi cok zor bisey olmass gerek alt tarafi 90 tane belirsiz insan :) ama sen bilirsin.. acarsa da tekrar umursamazsiniz hic olmazsa tepkileri olcrrsin bicersin bakis acisi nasil anlarsin

Bence silmesin. Yani bize mantikli gelmeyebilir ama kendine gore bir sebebi varmis. Bir cok arkadasim sayinin esitligine dikkat ediyor var boyle bir sey.

Yanlis bir sey gibi gelmedi bana. Istersen sen de sifresini al ben de listemden cikarip unluleri ordan takip edeyim de :)

Adriana yi serenay i falan mi kiskandiniz? Kendiniz diyorsunuz iste hepsi unlu diye. Ne var bunda. Kendi hesabindan takip etmemesi de cok normal. Bir begeni yapiyorsun, bir yorum atiyorsun hemen civik civik arkadas- kuzenler dm atiyor sacma sapan. Bazen ben de diyorum acaba bir hesap daha acip sadece unlu ve fenomenleri mi takip etsem diye.

Silecek adam siler laf olsun diye sormaz bi gönülsüz yani
Sen farklı hesaptan sadece erkekleri takip etsen tepkisi ne olurdu bunu bi sor kendisi karar versin artık bence

Reactions: H M
Adriana lima kadin degilmi biblomu
Unluler unsuzler ne farkeder kadin iste
Kiskancliktan ziyade 2nci hesabin aciklamasini istemis cok normal. Karsidaki erkege de hemen guven timsahi kesiliyorsunuz sanki herseyi cok net biliyoruz da :) rahat takilmak istemis besbelli illa art niyet aramamak lazm

Ben olsam ölürüm kıskançlıktan sadece yüz olsa ok ama çıplak çıplak ohhhh keyfe bak

Gerçekten içtenlikle bunu diyor olsa gösteriş olsun diye istersen sileyim demez. O mesajda canım sen ona mi takıyorsun hesabı kapattım tek hesap bana yeter derdi. Ayrıca ünlü takibi çok çocukça geldi bana onlar için farklı hesap olması neyse

Yaa bende nişanlıyken esra erolu kıskanmıştım. Ne kadar aptalmışım. Güzel desen benim gözümde güzel bile değil. Şimdi çok gülüyorum aptalca kıskançlık yaptım diye gerçekten çok saçma

Sırf ana sayfayı dolduruyor diye sıfırdan hesap açmış üşenmeyip. Biz mi çok didikliyoruz erkekler mi tutarsız anlamıyorum. Doğru da söylüyor olabilir yalan da...

Siz onun bi aramalarına, keşfetine bakın. Şifresinide isteyin hesabının. Sonuçta sadece ünlü takip ediyor. Özel bir hesap değil. Altından bence kesin bir şey çıkar.

Yok kıskanmadım çok tepki vermedim. Tepki vermemem normal bi durum mu yoksa sildirmeli miyim hesabı bilemedim ondan sordum

Sırf ana sayfayı dolduruyor diye sıfırdan hesap açmış üşenmeyip. Biz mi çok didikliyoruz erkekler mi tutarsız anlamıyorum. Doğru da söylüyor olabilir yalan da...
Yani ben de butikler sanat sayfaları falan ana sayfamı çok kapladığı için çıkarıyorum takipten ama bi yandan da çıkarmak istemiyorum. Bunlar için ayrı hesap açmayı düşünmüştüm. O yüzden ona çok kızmadım. Bi yandan da mantıklı geldi dediği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…