- 4 Şubat 2019
- 983
- 172
- 23
- Konu Sahibi Burcucum34
Arkadaslar merhaba oncelikle cok fazla uzatmak istemiyorum ama benim 10 yildir bir birlikteliğim var guzel giden bir iliskimiz vardi yaklasik 25 gun once yani eylul.ayinin 12inde biz butun gun görüştük cok guzel.zaman gecirdik ama biraz rahatsiz soguk ter dokup solkolu ve gogus kisminin agiridgini soyleuyirdu beni eve biraktiktan sonra isyerine gitt erkwk arkadasim ve fenalsiyor hastaneye kaldiriyorlar kalbi duruyor masajla kendine getiriyilar kalp krizi gecirmis megerse kalb masajindan sonra hemen yogun bakima aliyorlar olasi hasaedan dolayi 3 gun vucdunu dondurlar.uyutular krtiik dedi doktolar iyi bisey soylwmdiler 2 gub sonrasinda vucudu sicaga cevirmeye calsitirlar zaturee olmus ama akcigerleri enfeksiyin kapti sonrasinda bogazdan delik acicaz dediler deldiler 10 guj uyudu tepki vermeden 11inci gun hersey iyi giderse uyandiricaz dediler ve uyandirdilar 12 gun sonra sonra yogun bakim surevinden sonra normal odaya alindi belli bir surede orda kaldiktan sonrada cok sukur taburcu oldu ama benden tamamiyle uzaklasti anlamadim sebebini hastabeye gitmem mumkun degil ailevi durumladan dolayi normal odaya gecince telini alinca hemen yazar dedim yazmadi ben yazdim atlattim gibi askim yazdi yogun burasi cvp veremiyorum dedi ben de ustune gitmiyim diye yazmadi ama bidaha yazmadi evine taburu oldu ben yokmusum gibi davraniyor msj yaziyorum gormezen geliyor neden anlamyorum gunkerce ağladım uzuldum simdi anlam vermeiyorum bir fikriniz varmi arkadaslar