• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin uzaklasmasi

Burcucum34

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
983
172
23
Arkadaslar merhaba oncelikle cok fazla uzatmak istemiyorum ama benim 10 yildir bir birlikteliğim var guzel giden bir iliskimiz vardi yaklasik 25 gun once yani eylul.ayinin 12inde biz butun gun görüştük cok guzel.zaman gecirdik ama biraz rahatsiz soguk ter dokup solkolu ve gogus kisminin agiridgini soyleuyirdu beni eve biraktiktan sonra isyerine gitt erkwk arkadasim ve fenalsiyor hastaneye kaldiriyorlar kalbi duruyor masajla kendine getiriyilar kalp krizi gecirmis megerse kalb masajindan sonra hemen yogun bakima aliyorlar olasi hasaedan dolayi 3 gun vucdunu dondurlar.uyutular krtiik dedi doktolar iyi bisey soylwmdiler 2 gub sonrasinda vucudu sicaga cevirmeye calsitirlar zaturee olmus ama akcigerleri enfeksiyin kapti sonrasinda bogazdan delik acicaz dediler deldiler 10 guj uyudu tepki vermeden 11inci gun hersey iyi giderse uyandiricaz dediler ve uyandirdilar 12 gun sonra sonra yogun bakim surevinden sonra normal odaya alindi belli bir surede orda kaldiktan sonrada cok sukur taburcu oldu ama benden tamamiyle uzaklasti anlamadim sebebini hastabeye gitmem mumkun degil ailevi durumladan dolayi normal odaya gecince telini alinca hemen yazar dedim yazmadi ben yazdim atlattim gibi askim yazdi yogun burasi cvp veremiyorum dedi ben de ustune gitmiyim diye yazmadi ama bidaha yazmadi evine taburu oldu ben yokmusum gibi davraniyor msj yaziyorum gormezen geliyor neden anlamyorum gunkerce ağladım uzuldum simdi anlam vermeiyorum bir fikriniz varmi arkadaslar

Yanina 10 dakkalık ugramaya hic mi firsatiniz olmadi?
Firsatim olmadi degil aileler uzaktan akrraba ve birbirlerini sevmezlar kizkardesleri beni sevmez yanina gitmek imkanim yokti oda biliyor erkek kardasine soylwdim oda cikinca gorisursunuz dedi yani ama psikilojimi degisyi anlamadim

Firsatim olmadi degil aileler uzaktan akrraba ve birbirlerini sevmezlar kizkardesleri beni sevmez yanina gitmek imkanim yokti oda biliyor erkek kardasine soylwdim oda cikinca gorisursunuz dedi yani ama psikilojimi degisyi anlamadim
Ben olsam 2 elim kanda olsa bile yanina koşardim.

Adam ölümlerden dönmüş, kaç hafta hastanede kalmış, nasıl bir ailevi sebep bahane olabilir insanın 10 yıllık sevdiğinin yanına koşmamasına? Bu kadar ciddi bir mesele için insan bazı şeyleri göze alabilirdi. Ne yapacaklar, dövüp, öldürecekler mi? Böyle insanlarla yaşıyorsanız anlaşılır ancak gitmemeniz.

Adam kalp krizi atlatmış, ölümden dönmüş sen bana soğuk davranıyor diyosun cidden anlamadım wtf?
Yoo soguk davraniyor demiyorum ben davranisi soguk olmasi onemli degil sadece bir kelime sine sesine hasret kaldim uzaklasti benden gormuyor beni yaziyirum cvp yok hic bisey yok ben görüsme sevgili ask umrumda degil zaten

Adam ölümlerden dönmüş, kaç hafta hastanede kalmış, nasıl bir ailevi sebep bahane olabilir insanın 10 yıllık sevdiğinin yanına koşmamasına? Bu kadar ciddi bir mesele için insan bazı şeyleri göze alabilirdi. Ne yapacaklar, dövüp, öldürecekler mi? Böyle insanlarla yaşıyorsanız anlaşılır ancak gitmemeniz.
Ailesini bilmiyorsunuz kizkardesileri bana dusman gibiler mumkun degildi gitmem erkek kardesine soylwdim gormek istiyorum diye oda su an mumkun degil cikinca gorusursunuz dedi

Yoo soguk davraniyor demiyorum ben davranisi soguk olmasi onemli degil sadece bir kelime sine sesine hasret kaldim uzaklasti benden gormuyor beni yaziyirum cvp yok hic bisey yok ben görüsme sevgili ask umrumda degil zaten
Canım bak bende diyorum ki adam kalp krizi geçirmiş sıradan bir rahatsızlık değil senin bunu düşünmek yerine onun sağlığı ile ilgilenmen gerekirdi. Bunlara neden takılıyorsun anlamıyorum. Adam evde basit bir soğuk algınlığı geçirmiyor, ölümlerden dönmüş lütfen kendine gel, biraz sert konuşuyorum çünkü yanlış düşünüyorsun anlaman gerekiyor durumun ciddiyetini.

Canım bak bende diyorum ki adam kalp krizi geçirmiş sıradan bir rahatsızlık değil senin bunu düşünmek yerine onun sağlığı ile ilgilenmen gerekirdi. Bunlara neden takılıyorsun anlamıyorum. Adam evde basit bir soğuk algınlığı geçirmiyor, ölümlerden dönmüş lütfen kendine gel, biraz sert konuşuyorum çünkü yanlış düşünüyorsun anlaman gerekiyor durumun ciddiyetini.
Anliyorum ve biliyorum ama kendini benden uzak tutuyor ben goruselim ask yasayalim surda gezelim demiyorumki sadceee ben yokmusum gibi davreniyir gormiyor duymuyor beni

Ailesini bilmiyorsunuz kizkardesileri bana dusman gibiler mumkun degildi gitmem erkek kardesine soylwdim gormek istiyorum diye oda su an mumkun degil cikinca gorusursunuz dedi
Ya yemişim kız kardeşlerini de, erkek kardeşinin iznini de... İki surat çekip, biraz da laf yerdiniz en fazla. Ölümden dönmüş, yıllardır birlikte olduğunuz adam için değmez miydi? Bilmiyorum, bana çok tuhaf geldi. Erkek arkadaşınıza da tuhaf gelmiş olmalı ki, şuan aranız böyle. Yani insan en kötü zamanında, dağları delecek, gemileri yakacak, güçlü bir hayat arkadaşı isteyebiliyor yanında.

Ailelerin birbirini sevmemesine rağmen 10 yıl süren bir ilişki var, herşeyi gözer alır giderdim.
Siz gittiğinizde sizi kovabilirlerdi,
kötü sözler söyleyebilirlerdi ama geldim ve görüştürmediler diyebilirdiniz o zaman.
Erkek arkadaşınızın tavrı normal.

Anliyorum ve biliyorum ama kendini benden uzak tutuyor ben goruselim ask yasayalim surda gezelim demiyorumki sadceee ben yokmusum gibi davreniyir gormiyor duymuyor beni
La havle... Cunku kalp rahatsızlığı geçirmiş, ameliyat oldu mu bilmiyorum adam daha kendine gelememistir ki. Sen diyosun yokmuşum gibi davranıyor. O zaman git kendi gözlerinle gör arkadaşım, için rahat etsin ne diyim.

Ya bir düşünsene.. Allah vermesin sen bu şekilde rahatsızlık geçirmişsin. Erkek arkadaşın da ailen bilmiyor diye ölümden donuyosun ama hastaneye adimini atmiyor. Üstüne bir de neden soğuk davranıyor diye içten içe kurulduğunu. Soruyorum ne hissedersin? Samimi cevap ver. Hayat çok kısa. Cidden çok kısa. Yanına git derim...

Back
X