• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin uzaklasmasi

Psikolojisi bozuktur beklemede kalın ,gidemeniz normal aikevi sorunlar varmış

Adam ölümlerden dönmüş, kaç hafta hastanede kalmış, nasıl bir ailevi sebep bahane olabilir insanın 10 yıllık sevdiğinin yanına koşmamasına? Bu kadar ciddi bir mesele için insan bazı şeyleri göze alabilirdi. Ne yapacaklar, dövüp, öldürecekler mi? Böyle insanlarla yaşıyorsanız anlaşılır ancak gitmemeniz.
Dövseler de öldürselerde 10 yılımı verdiğim ilişkimse 10 yılımı geçirdiğim sevdiğimse yine giderdim sonunda ölüm bile olsa bana çok garip geldi konu sahibesinin gitmemesi şaştım kaldım 😦😦😦

10 senedir bu şartlar altında sizinle birlikte olduğuna göre neyi yapıp neyi yapamayacağınızı biliyordur. Yüksek ihtimalle yaşadığı travmadan kaynaklı böyle davranıyordur. Yanında olamadığınız için onun bu psikolojisini nasıl değiştirebilirsiniz bilmiyorum ama ağlayıp sızlayıp durumu ajite eder tarzda mesajlar atmayın çünkü bu onu daha çok öfkelendirebilir. Yani bu tam olarak koyun can derdinde kasap et derdinde gibi bir şey oluyor. Sakin kalın, olumlu güzel mesajlar atın. Üzüntünüze değil onun hayatta kalmasına odaklanın.
Yani benimde demek istedigim bu o ben gitmedim diye degil davranis sekli yani bu sekilde davranmam gerketigini zaten o biliyor ama bu yasadigi travmadan sonra psikoloji si mi bu sekilde yoksa bendenmi rahatsiz oluyor diye dusunmedkyen kafayi yiycem ona ha suda var telefonu aldigi ilk gun hastandeydi ayin 12sinde kalp krizi gecirdi ve en som benle msjlasmisti son gorulme saati bana son yazidigi msjdi ve sonrasi zaten malum bende dusundumki telini alinca actigi gibi son msjlasmalsjrmi gorunce heme yazar bana ama yazmadi ben yazdim ona oda bana karsilik olarak askim burasi cok kalabalik teli elime alamiyorum iyi degilim tmm dedim ama musait olunca yaz hergub öldüm öldüm dirildim yazdim ama bunun uzerinden kac gun gecti bidaha yazmadi ben yazidm cvp vermdi yazdim yine yok

Yoo soguk davraniyor demiyorum ben davranisi soguk olmasi onemli degil sadece bir kelime sine sesine hasret kaldim uzaklasti benden gormuyor beni yaziyirum cvp yok hic bisey yok ben görüsme sevgili ask umrumda degil zaten
Yahu adam ölümden dönmüş. Kimbilir kendini nasıl hissediyor. Telefonu gözü görür mü artık? Ya da bu kadar ilgisiz davranan sizi? Bence ikinci hayatında radikal kararlar almış olabilir....

Arkadaslar merhaba oncelikle cok fazla uzatmak istemiyorum ama benim 10 yildir bir birlikteliğim var guzel giden bir iliskimiz vardi yaklasik 25 gun once yani eylul.ayinin 12inde biz butun gun görüştük cok guzel.zaman gecirdik ama biraz rahatsiz soguk ter dokup solkolu ve gogus kisminin agiridgini soyleuyirdu beni eve biraktiktan sonra isyerine gitt erkwk arkadasim ve fenalsiyor hastaneye kaldiriyorlar kalbi duruyor masajla kendine getiriyilar kalp krizi gecirmis megerse kalb masajindan sonra hemen yogun bakima aliyorlar olasi hasaedan dolayi 3 gun vucdunu dondurlar.uyutular krtiik dedi doktolar iyi bisey soylwmdiler 2 gub sonrasinda vucudu sicaga cevirmeye calsitirlar zaturee olmus ama akcigerleri enfeksiyin kapti sonrasinda bogazdan delik acicaz dediler deldiler 10 guj uyudu tepki vermeden 11inci gun hersey iyi giderse uyandiricaz dediler ve uyandirdilar 12 gun sonra sonra yogun bakim surevinden sonra normal odaya alindi belli bir surede orda kaldiktan sonrada cok sukur taburcu oldu ama benden tamamiyle uzaklasti anlamadim sebebini hastabeye gitmem mumkun degil ailevi durumladan dolayi normal odaya gecince telini alinca hemen yazar dedim yazmadi ben yazdim atlattim gibi askim yazdi yogun burasi cvp veremiyorum dedi ben de ustune gitmiyim diye yazmadi ama bidaha yazmadi evine taburu oldu ben yokmusum gibi davraniyor msj yaziyorum gormezen geliyor neden anlamyorum gunkerce ağladım uzuldum simdi anlam vermeiyorum bir fikriniz varmi arkadaslar
O kadar hastalığın ölümden dönmelerin yaşandığı günlerde seni ailesi kovsa bile senin bahçede, hastanenin başka koridorlarında da olsa beklemen gerekirdi. 10yıldır sevgilisiniz madem yaşın da küçük değildir. Ne olursa olsun yanında olmalıydın. Sürekli telefonuna mesaj atıp onu çok özlediğini sabırla beklediğini yazmalıydın. Uyandığı zaman okurdu mutlu olurdu. Vs vs..
Şimdi de çok halsizdir. Telefonla uğraşacak gücü yoktur iyi olmaya çalışıyordur. Evlerine git ailesi seni ne kadar istemese de git. Kapıdan da kovsalar, içeri de almasalar sen git. Görevini yapmış ol..
Rabbim tekrarını göstermesin. Kalp hastalığı gençler için çok daha tehlikelidir lütfen onu üzecek şeylerde yapma..

Kovsalar nolur benim sevdiğim can çekişirken bana nasıl davranıldığı kovulduğum umrumda olur mu ?? Hiçbir şey engel değil gidecekti . Adam silse kalbindende defterdende dibine kadar haklı .
belki kovulmaktan korkuyordur diye sordum. tabii ki, konu sahibi hata yapmis.

ne kadar soğuk kanlısınız. hayret. adam sol kolum ağrıyor dediğinde bile acile gidelim diyip götürmeniz gerekirdi.
adam ölümden gerçek anlamda dönmüş ve akrabalar sıkıntılı diye yanına gitmiyorsunuz. e siz bu adamla nasıl evleneceksiniz peki? 10 yıldır birlikteymişisniz bir de :\ tuhaf ya.

Adamın kol ve göğüs ağrısı var hastaneye gitmiyor, sevgilisi gitmesini söylemiyor yani ne bileyim bazen vücudumuzun tepkilerini ihmal ediyoruz heralde.

Çok ağır şeyler atlatmış birkaç hafta daha sabredin. Üzecek kıracak bir şey demeden arayın, mesaj atın. Belki telefon onda bile değildir. Mesajları görse de cevap yazmaya hali yoktur belki. Kendinizi üzmeyin zamana bırakın hem psikolojisini hem vücudunu toparlaması gerek. Normal böyle davranması.

Hiç gitmedinizmi yoğun bakımdan çıktıktan sonra ?
Benim 10 yıllık sevgilim neredeyse ölüm döşeğine düşecek ben onu bunu bahane ederek gitmeyecem. Gerekirse kapısından ayrılmazdım beklerdim. Sevgilin haklı demekki yeteri kadar sevmiyormussun.
Hadi ölseydi Allah korusun hastAnede yatarken dünya gözüyle görmek ister insan ne yapar eder kim ogrenirsede ogrenseydi. Pişman olmaz miydin sevgilinin başına birşey gelse. Dua et de terketmesin seni. Ben olsam terk ederdim seni.

Adam ölümden dönmüş resmen yaptığınız gerçekten kusura bakmayın anlayışsızlık. Ailesi beni sevmese uzaktan akraba olsak orada bana kötü davranacaklarını kovacaklarını bilsem yinede giderdim ki çoğu insan bunu yapar normalide budur. Yazık gerçekten.

ne yazdığını zaten zar zor anladım yazını düzenle çok kötü.ama ben o adamın yerinde olsam bir daha yüzüne bakmam.10 sene olmuş ilişki, adam "ölmüş geri gelmiş" kadın bi 10 dk'lık ziyarete gitmemiş.ne ailevi bahanesi ?10 senedir nerdeydi o ailevi bahaneler?

Allah korusun da ölseydi ne yapacaktınız?ömür boyu vicdan azabı çekmeyecek miydiniz? 27 gün hastane de yattı ben gitmedim diye.

Bence bundan sonra yapacağınız tek şey herşeyi göze aldığınızı gösterip evine ziyarete gitmek.

2 ay oldu erkek arkadaşımdan ayrılalı ve çok uzağız Allah korusun başına birşey geldiğini duysam inan yine gider görürdüm
beni o kovsa bile giderdim.
cunku hala seviyorum ne uzaklık ne ayrılık ne tartışmamış umrumda olurdu.

Gec mis osun.
umarim yüz yüze konuşur halledersiniz her şeyi.

Arkadaslar merhaba oncelikle cok fazla uzatmak istemiyorum ama benim 10 yildir bir birlikteliğim var guzel giden bir iliskimiz vardi yaklasik 25 gun once yani eylul.ayinin 12inde biz butun gun görüştük cok guzel.zaman gecirdik ama biraz rahatsiz soguk ter dokup solkolu ve gogus kisminin agiridgini soyleuyirdu beni eve biraktiktan sonra isyerine gitt erkwk arkadasim ve fenalsiyor hastaneye kaldiriyorlar kalbi duruyor masajla kendine getiriyilar kalp krizi gecirmis megerse kalb masajindan sonra hemen yogun bakima aliyorlar olasi hasaedan dolayi 3 gun vucdunu dondurlar.uyutular krtiik dedi doktolar iyi bisey soylwmdiler 2 gub sonrasinda vucudu sicaga cevirmeye calsitirlar zaturee olmus ama akcigerleri enfeksiyin kapti sonrasinda bogazdan delik acicaz dediler deldiler 10 guj uyudu tepki vermeden 11inci gun hersey iyi giderse uyandiricaz dediler ve uyandirdilar 12 gun sonra sonra yogun bakim surevinden sonra normal odaya alindi belli bir surede orda kaldiktan sonrada cok sukur taburcu oldu ama benden tamamiyle uzaklasti anlamadim sebebini hastabeye gitmem mumkun degil ailevi durumladan dolayi normal odaya gecince telini alinca hemen yazar dedim yazmadi ben yazdim atlattim gibi askim yazdi yogun burasi cvp veremiyorum dedi ben de ustune gitmiyim diye yazmadi ama bidaha yazmadi evine taburu oldu ben yokmusum gibi davraniyor msj yaziyorum gormezen geliyor neden anlamyorum gunkerce ağladım uzuldum simdi anlam vermeiyorum bir fikriniz varmi arkadaslar

Erkek arkadaşınız kelimenin tam anlamıyla ölümden dönmüş. Günlerce hastanede yatmış. Boğazı delinmiş vs. Psikolojik olarak neler yaşadığını tahmin bile edemiyorum. Siz nasıl ailevi sebeplerden dolayı gidememişseniz , o da sağlık sorunlarının yarattığı psikolojik durumdan dolayı, geçmişe olsuna gelen gidenden dolayı yazamamış olabilir. Anlayışla karşılayın. Aksi taktirde bencillik olur yaptığınız.

Göğüs ağrısı varken ısrar edip sizin onu acile götürmeniz gerekirken , onun sizi evinize bırakması bu olacakları haber verir gibiymiş belki de. Onun şu an kendisi ile ilgili olması sizinle ilgilenememesi ,konuşamaması çok doğal. Burada karar vermesi gereken sizsiniz , zorluklar karşısında nasıl bir tutum akacaksınız?

Ev kazası geçirdim. Elime dikiş attılar. Sevgilim olacak şahsın başka öncelikleri vardı. O gün yanımda olmadı.
Aynı hafta hastalandım. Ciddi bir şey değildi ama gece ateşim 39 dereceye kadar çıktı. O dönem beraber yaşadığım sevgilimin ise çooooook başka öncelikleri vardı. O gün yanımda olmadı.
Hiçbirinde yanımda olmadı. Yardımcı olmadı.
İçim o kadar soğudu ki o dönem.
Kaldı ki siz kalp krizi demişsiniz direkt silerdim. Haklı olan taraf kesinlikle değilsiniz.

Back
X