- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
- Konu Sahibi Burcucum34
Psikolojisi bozuktur beklemede kalın ,gidemeniz normal aikevi sorunlar varmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz normal mi görüyorsunuz cidden ??Psikolojisi bozuktur beklemede kalın ,gidemeniz normal aikevi sorunlar varmış
Dövseler de öldürselerde 10 yılımı verdiğim ilişkimse 10 yılımı geçirdiğim sevdiğimse yine giderdim sonunda ölüm bile olsa bana çok garip geldi konu sahibesinin gitmemesi şaştım kaldımAdam ölümlerden dönmüş, kaç hafta hastanede kalmış, nasıl bir ailevi sebep bahane olabilir insanın 10 yıllık sevdiğinin yanına koşmamasına? Bu kadar ciddi bir mesele için insan bazı şeyleri göze alabilirdi. Ne yapacaklar, dövüp, öldürecekler mi? Böyle insanlarla yaşıyorsanız anlaşılır ancak gitmemeniz.
Yani benimde demek istedigim bu o ben gitmedim diye degil davranis sekli yani bu sekilde davranmam gerketigini zaten o biliyor ama bu yasadigi travmadan sonra psikoloji si mi bu sekilde yoksa bendenmi rahatsiz oluyor diye dusunmedkyen kafayi yiycem ona ha suda var telefonu aldigi ilk gun hastandeydi ayin 12sinde kalp krizi gecirdi ve en som benle msjlasmisti son gorulme saati bana son yazidigi msjdi ve sonrasi zaten malum bende dusundumki telini alinca actigi gibi son msjlasmalsjrmi gorunce heme yazar bana ama yazmadi ben yazdim ona oda bana karsilik olarak askim burasi cok kalabalik teli elime alamiyorum iyi degilim tmm dedim ama musait olunca yaz hergub öldüm öldüm dirildim yazdim ama bunun uzerinden kac gun gecti bidaha yazmadi ben yazidm cvp vermdi yazdim yine yok10 senedir bu şartlar altında sizinle birlikte olduğuna göre neyi yapıp neyi yapamayacağınızı biliyordur. Yüksek ihtimalle yaşadığı travmadan kaynaklı böyle davranıyordur. Yanında olamadığınız için onun bu psikolojisini nasıl değiştirebilirsiniz bilmiyorum ama ağlayıp sızlayıp durumu ajite eder tarzda mesajlar atmayın çünkü bu onu daha çok öfkelendirebilir. Yani bu tam olarak koyun can derdinde kasap et derdinde gibi bir şey oluyor. Sakin kalın, olumlu güzel mesajlar atın. Üzüntünüze değil onun hayatta kalmasına odaklanın.
![]()
Kalp Ameliyatları Sonrası Psikoloji - Dr. Ersan ÖZBUDAK
KALP AMELİYATLARI SONRASI PSİKOLOJİ Her konuda olduğu gibi sağlık konusunda da klişe olmuş, kalıplaşmış cümleler vardır. Özellikle kalp ameliyatlarında, herkesin bildiği (ya da bildiğini sandığı) klişelerden biri, kalp ameliyatı olan kişilerin huylarının değiştiği konusudur. Peki gerçekten öyle...drersanozbudak.com
Kovsalar nolur benim sevdiğim can çekişirken bana nasıl davranıldığı kovulduğum umrumda olur mu ?? Hiçbir şey engel değil gidecekti . Adam silse kalbindende defterdende dibine kadar haklı .Her halde sizi hastaneden kovmayacaklardi
Yahu adam ölümden dönmüş. Kimbilir kendini nasıl hissediyor. Telefonu gözü görür mü artık? Ya da bu kadar ilgisiz davranan sizi? Bence ikinci hayatında radikal kararlar almış olabilir....Yoo soguk davraniyor demiyorum ben davranisi soguk olmasi onemli degil sadece bir kelime sine sesine hasret kaldim uzaklasti benden gormuyor beni yaziyirum cvp yok hic bisey yok ben görüsme sevgili ask umrumda degil zaten
O kadar hastalığın ölümden dönmelerin yaşandığı günlerde seni ailesi kovsa bile senin bahçede, hastanenin başka koridorlarında da olsa beklemen gerekirdi. 10yıldır sevgilisiniz madem yaşın da küçük değildir. Ne olursa olsun yanında olmalıydın. Sürekli telefonuna mesaj atıp onu çok özlediğini sabırla beklediğini yazmalıydın. Uyandığı zaman okurdu mutlu olurdu. Vs vs..Arkadaslar merhaba oncelikle cok fazla uzatmak istemiyorum ama benim 10 yildir bir birlikteliğim var guzel giden bir iliskimiz vardi yaklasik 25 gun once yani eylul.ayinin 12inde biz butun gun görüştük cok guzel.zaman gecirdik ama biraz rahatsiz soguk ter dokup solkolu ve gogus kisminin agiridgini soyleuyirdu beni eve biraktiktan sonra isyerine gitt erkwk arkadasim ve fenalsiyor hastaneye kaldiriyorlar kalbi duruyor masajla kendine getiriyilar kalp krizi gecirmis megerse kalb masajindan sonra hemen yogun bakima aliyorlar olasi hasaedan dolayi 3 gun vucdunu dondurlar.uyutular krtiik dedi doktolar iyi bisey soylwmdiler 2 gub sonrasinda vucudu sicaga cevirmeye calsitirlar zaturee olmus ama akcigerleri enfeksiyin kapti sonrasinda bogazdan delik acicaz dediler deldiler 10 guj uyudu tepki vermeden 11inci gun hersey iyi giderse uyandiricaz dediler ve uyandirdilar 12 gun sonra sonra yogun bakim surevinden sonra normal odaya alindi belli bir surede orda kaldiktan sonrada cok sukur taburcu oldu ama benden tamamiyle uzaklasti anlamadim sebebini hastabeye gitmem mumkun degil ailevi durumladan dolayi normal odaya gecince telini alinca hemen yazar dedim yazmadi ben yazdim atlattim gibi askim yazdi yogun burasi cvp veremiyorum dedi ben de ustune gitmiyim diye yazmadi ama bidaha yazmadi evine taburu oldu ben yokmusum gibi davraniyor msj yaziyorum gormezen geliyor neden anlamyorum gunkerce ağladım uzuldum simdi anlam vermeiyorum bir fikriniz varmi arkadaslar
belki kovulmaktan korkuyordur diye sordum. tabii ki, konu sahibi hata yapmis.Kovsalar nolur benim sevdiğim can çekişirken bana nasıl davranıldığı kovulduğum umrumda olur mu ?? Hiçbir şey engel değil gidecekti . Adam silse kalbindende defterdende dibine kadar haklı .
Benim 10 yıllık sevgilim neredeyse ölüm döşeğine düşecek ben onu bunu bahane ederek gitmeyecem. Gerekirse kapısından ayrılmazdım beklerdim. Sevgilin haklı demekki yeteri kadar sevmiyormussun.Hiç gitmedinizmi yoğun bakımdan çıktıktan sonra ?
e az bile yapıyoAnliyorum ve biliyorum ama kendini benden uzak tutuyor ben goruselim ask yasayalim surda gezelim demiyorumki sadceee ben yokmusum gibi davreniyir gormiyor duymuyor beni
Arkadaslar merhaba oncelikle cok fazla uzatmak istemiyorum ama benim 10 yildir bir birlikteliğim var guzel giden bir iliskimiz vardi yaklasik 25 gun once yani eylul.ayinin 12inde biz butun gun görüştük cok guzel.zaman gecirdik ama biraz rahatsiz soguk ter dokup solkolu ve gogus kisminin agiridgini soyleuyirdu beni eve biraktiktan sonra isyerine gitt erkwk arkadasim ve fenalsiyor hastaneye kaldiriyorlar kalbi duruyor masajla kendine getiriyilar kalp krizi gecirmis megerse kalb masajindan sonra hemen yogun bakima aliyorlar olasi hasaedan dolayi 3 gun vucdunu dondurlar.uyutular krtiik dedi doktolar iyi bisey soylwmdiler 2 gub sonrasinda vucudu sicaga cevirmeye calsitirlar zaturee olmus ama akcigerleri enfeksiyin kapti sonrasinda bogazdan delik acicaz dediler deldiler 10 guj uyudu tepki vermeden 11inci gun hersey iyi giderse uyandiricaz dediler ve uyandirdilar 12 gun sonra sonra yogun bakim surevinden sonra normal odaya alindi belli bir surede orda kaldiktan sonrada cok sukur taburcu oldu ama benden tamamiyle uzaklasti anlamadim sebebini hastabeye gitmem mumkun degil ailevi durumladan dolayi normal odaya gecince telini alinca hemen yazar dedim yazmadi ben yazdim atlattim gibi askim yazdi yogun burasi cvp veremiyorum dedi ben de ustune gitmiyim diye yazmadi ama bidaha yazmadi evine taburu oldu ben yokmusum gibi davraniyor msj yaziyorum gormezen geliyor neden anlamyorum gunkerce ağladım uzuldum simdi anlam vermeiyorum bir fikriniz varmi arkadaslar