• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin uzaklasmasi

"Kalp krizi geçiren ya da kalp ameliyatı olmuş hastaların yüzde 75’inde ilk günlerde panik bozukluk, kaygı bozukluğu, fobi oluşur. Koroner by-pass geçirenlerin yüzde 50’sinde zihinsel karışıklık ortaya çıkar. Kalp ameliyatı sonrasında iki ay içinde kişilik değişikliği, ameliyat olanların yüzde 40-50’sinde 6 ay sonra maskeli ve açık depresyon görülür.’
Yukarıdaki alıntı prof. Dr' a ait. Adam ölümle yüzyüze gelmiş, artık sizin tanıdığınız bildiğiniz insan değil bu yüzden verdiği tepkileri şu anda anlayamazsınız. Ayrıca bütün ailesi sizden nefret ederken ve hatta aileler biribirine düşmanken nasıl evlenecektiniz, mutlu bir gelecek ihtimaliniz imkansız. Çok geçmiş olsun...

Ben olsam senin suratına bile bakmam.
Adam ölümden dönmüş falan değil, adam ölmüş be. ölmüşde geri gelmiş!
Sen ise koz kordoşloro bono doşmon gobo lololo diyorsun. Yuh!
Hastane o çok korktuğun kızkardeşlerin tapulu malı olsa seni içeri almasalar bile gidip hastane sokağında beklemen icap ederdi.

Ya bir düşünsene.. Allah vermesin sen bu şekilde rahatsızlık geçirmişsin. Erkek arkadaşın da ailen bilmiyor diye ölümden donuyosun ama hastaneye adimini atmiyor. Üstüne bir de neden soğuk davranıyor diye içten içe kurulduğunu. Soruyorum ne hissedersin? Samimi cevap ver. Hayat çok kısa. Cidden çok kısa. Yanına git derim...
Ben asla normal bir surec yasiyor kolay basit demoyorum yanlis anlasiliyorum su anda benim ailevi sorunlarimiz var mumkun degil gitmeme oda zaten bunu biliyor benim gitmedmem degil problem ama o degisti yani agir bir surec yasadi buna bagliyorum duzlicek diye dusunuyorum yaizyorum okuyor yazmiyor cvp yok tepki yok bana karsi su anki psiklojisinden dolayimi bitirmeye mi çalışıyor bunu anlayamiyorum oysaki ben onun sesiini duymaya tej kelimesne ihtuycaim var yani ben sevgilig8de gectim normla bir insa merka eder bende merak ediyorum ama tepki yok yada insan sevdigunin sesini duymak istememzmi bunu anlamiyorum

Kesin ailesi de doldurmus.
Bak 10 yillik sevgilin bir kere bile yanina ugramadi, bumu sana olan sevgisi, sevse gelerdi filan demisler, haklilar da.
Cocugun ailesini hakli cikardiniz.
Sevgilinizin yerine kim olsa sizden uzaklasirdi.

"Kalp krizi geçiren ya da kalp ameliyatı olmuş hastaların yüzde 75’inde ilk günlerde panik bozukluk, kaygı bozukluğu, fobi oluşur. Koroner by-pass geçirenlerin yüzde 50’sinde zihinsel karışıklık ortaya çıkar. Kalp ameliyatı sonrasında iki ay içinde kişilik değişikliği, ameliyat olanların yüzde 40-50’sinde 6 ay sonra maskeli ve açık depresyon görülür.’
Yukarıdaki alıntı prof. Dr' a ait. Adam ölümle yüzyüze gelmiş, artık sizin tanıdığınız bildiğiniz insan değil bu yüzden verdiği tepkileri şu anda anlayamazsınız. Ayrıca bütün ailesi sizden nefret ederken ve hatta aileler biribirine düşmanken nasıl evlenecektiniz, mutlu bir gelecek ihtimaliniz imkansız. Çok geçmiş olsun...
+1

Ben asla normal bir surec yasiyor kolay basit demoyorum yanlis anlasiliyorum su anda benim ailevi sorunlarimiz var mumkun degil gitmeme oda zaten bunu biliyor benim gitmedmem degil problem ama o degisti yani agir bir surec yasadi buna bagliyorum duzlicek diye dusunuyorum yaizyorum okuyor yazmiyor cvp yok tepki yok bana karsi su anki psiklojisinden dolayimi bitirmeye mi çalışıyor bunu anlayamiyorum oysaki ben onun sesiini duymaya tej kelimesne ihtuycaim var yani ben sevgilig8de gectim normla bir insa merka eder bende merak ediyorum ama tepki yok yada insan sevdigunin sesini duymak istememzmi bunu anlamiyorum
Ölümden dönüp de, koca 20 günde sevdiğini yanında gormezse duymak istememesi normal değil mi..

Ben olsam senin suratına bile bakmam.
Adam ölümden dönmüş falan değil, adam ölmüş be. ölmüşde geri gelmiş!
Sen ise koz kordoşloro bono doşmon gobo lololo diyorsun. Yuh!
Hastane o çok korktuğun kızkardeşlerin tapulu malı olsa seni içeri almasalar bile gidip hastane sokağında beklemen icap ederdi.
Yargisiz infaz yapiyoruanuz bilmediginiz seyler var benjm sevgilim herkesten omce kosarim sizden daha cok dusunrum emin olun ben onu goremesemde hergub hastanenun bahecsunde agladim gunlerce girtigimiz yerlere gittim agladim bilemdiginiz icin bu sekidle komusmak kola6 tabiki

Iste siz beni anladiniz tesk ederim bunu demej istiyorum neden degsitu cok uzgunum normlami surec beni mi istemiyor diyorum agliuorim surekli ameliay olmadi ama kalbi durdugu icin hasar kalma ihtimali var dediler agir bir surec atlatti cok suku4 su an evinde ama yasadigi travmadan dolayımı bu sekikde bunu anlamaya calisiyorum acikcasi aileler arasindaki mevuzuyuda yakin zamanda cozucektik soz vermisti bana sabili.ol demisti

Şimdi neredesin bilmiyorum ama kalk ve hazırlan. Yanına git. Ailesi eğer biraz olsun oğullarını seviyorlarsa ses etmeyeceklerdir bak gör. Onları görsen de tek kelime etme. Git sevdiğinin elini tut, yüzünü oksa sevgini hissettir. Hasta kalbe belki de çok iyi gelecek bu.. hayat çok kısa, lütfen burdaki insanları dinle..

Kötü günde yaninda değilsiniz aieden korkunuza gitmemissiniz adam cok haklı ustelemeyin artık ...

Yani ortada hiçbir sebep olmasa ve sana böyle davranıyor olsa diyeceğim ki, umursama sil gitsin.

Ama yahu adam ölümden dönmüş siz bana niye soğuk davranıyorun peşindesiniz, nezle olunca yatak döşek yatan bir cinsten bahsediyoruz. Adam canının derdine mi düşmesin ama sizinle mesajlaşsın mı? El insaf yahu..

Yargisiz infaz yapiyoruanuz bilmediginiz seyler var benjm sevgilim herkesten omce kosarim sizden daha cok dusunrum emin olun ben onu goremesemde hergub hastanenun bahecsunde agladim gunlerce girtigimiz yerlere gittim agladim bilemdiginiz icin bu sekidle komusmak kola6 tabiki
Tatlı kardeşim, benim ne bildiğim yada bilmediğim hiç önemli değil. Sen her halükarda gitmeliydin. Adam içerde ölümle cebelleşirken kız kardeşleri hala seninle uğraşabiyorlarsa o onların karaktersizliğidir. Bu durumda senin hiçbir şeyi görmeyip ne olursa olsun diye gitmen gerekirdi.
Şimdi o kızlar "abi bu kız böyle bir durumda yanında olmadı, bizi bahane ediyor. biz onu kıtır kıtır kesecek olsak dahi gelmeliydi." deseler o abi onlara hak verir mi vermez mi. Bence verir ve vermelidir.
Hadi sen haklısın diyelim. Gerçekten onların şerrinden korktun, yada başka durumlardan ötürü gidemedin. Peki.
Böylesi bir durumda bile size engel olanlar sence evlenmenize falan izin verirler mi sanıyorsun? Ama birlikte olduğuna göre bir gelecek planın var. Demekki o kadarda çekinmiyorsun.

10 yillik erkek arkadasini olumdeb donmus, gunlerce hastanede yatmis, ailesi beni sevmiyor diye gitmemissiniz. Ne olursa olsun, ordan kovulmayi bile goze alip giderdim. Sogur tabi sizden

Tatlı kardeşim, benim ne bildiğim yada bilmediğim hiç önemli değil. Sen her halükarda gitmeliydin. Adam içerde ölümle cebelleşirken kız kardeşleri hala seninle uğraşabiyorlarsa o onların karaktersizliğidir. Bu durumda senin hiçbir şeyi görmeyip ne olursa olsun diye gitmen gerekirdi.
Şimdi o kızlar "abi bu kız böyle bir durumda yanında olmadı, bizi bahane ediyor. biz onu kıtır kıtır kesecek olsak dahi gelmeliydi." deseler o abi onlara hak verir mi vermez mi. Bence verir ve vermelidir.
Hadi sen haklısın diyelim. Gerçekten onların şerrinden korktun, yada başka durumlardan ötürü gidemedin. Peki.
Böylesi bir durumda bile size engel olanlar sence evlenmenize falan izin verirler mi sanıyorsun? Ama birlikte olduğuna göre bir gelecek planın var. Demekki o kadarda çekinmiyorsun.
Evet haklida olabilrisin okadar kafam dolu okadar allak bullak oldumki anlatamam hergun ağlıyorum benim hastanedeyken neler yasadigimi bilmiyor gidemedim uzaktan izledim hep arkadaslarimi gonderdim kendi ailemin onun ailesini tepkisinde n korktugum icin ama oda bunlaei biliyor bu olay olamdan oncede konusuyirduk ama benim yaşadıklarımı neler yaptigimi.bilmiyor ve kendimide anlatamiyorum cunku uzaklasti tamamiyle yani bu depresif bir durummu zamanl duzelirmi diyorum psikoloji bozuk su anda diyorjm sonra tekrar gozyasi aglama

Sevgilim ölümden döneceğim ve hastaneye gelmeye tenezzül etmeyecek :))) Bitiririm ilişkiyi hiçbir bahanesi olamaz bunun. Birbirlerini sevmesin aileleriniz eee yani. Napcaklar size hastane orası yahu. Daha bi de yazmadı falan diyorsunuz şaka gibisiniz.

Ya Hu Adam ölüyomuş neredeyse siz hala kardeşleri Beni sevmez aileler uzak vs derdindesiniz sizi silmediğinde şükredin..Allah korusun ölseydi cenazesine de gitmeyecektiniz heralde..Ne olursa olsun herşeyi bir kenara bırakıp gitmeliydiniz ..Bu da bir sebep olmuş olurdu Ne kadar sevip önemsediğinizi görürlerdi kalpleri yumuşardı Ailesiyle aranızda samimiyet oluşmasında etkili de olurdu..yani demem o ki sonuç olarak Krizi fırsata çevirebilirdiniz..Çok geçmiş olsun ayrıca..

Son düzenleme:
Iste siz beni anladiniz tesk ederim bunu demej istiyorum neden degsitu cok uzgunum normlami surec beni mi istemiyor diyorum agliuorim surekli ameliay olmadi ama kalbi durdugu icin hasar kalma ihtimali var dediler agir bir surec atlatti cok suku4 su an evinde ama yasadigi travmadan dolayımı bu sekikde bunu anlamaya calisiyorum acikcasi aileler arasindaki mevuzuyuda yakin zamanda cozucektik soz vermisti bana sabili.ol demisti
10 senedir bu şartlar altında sizinle birlikte olduğuna göre neyi yapıp neyi yapamayacağınızı biliyordur. Yüksek ihtimalle yaşadığı travmadan kaynaklı böyle davranıyordur. Yanında olamadığınız için onun bu psikolojisini nasıl değiştirebilirsiniz bilmiyorum ama ağlayıp sızlayıp durumu ajite eder tarzda mesajlar atmayın çünkü bu onu daha çok öfkelendirebilir. Yani bu tam olarak koyun can derdinde kasap et derdinde gibi bir şey oluyor. Sakin kalın, olumlu güzel mesajlar atın. Üzüntünüze değil onun hayatta kalmasına odaklanın.

Aile bu kadar düşman siz hastaneye görmeye gitmeye cesaret edemiyorsunuz ama 10 yıldır sevgilisiniz ben olsam giderdim enazından elimden geleni yapardım da kapıdan kovdular derdim hatta görene kadar ağlaya ağlaya giderdim bunlarda o kadar gaddar değildirler kendi dertleri de başlarında

insan sevdiği için herşeyi göze alır ve gider. hastalık bu hem de ölümden dönme noktasında. düşmanlık vs..
bence haklı, sizi tamamen silse de haklı.

Back
X