- 4 Şubat 2019
- 983
- 172
- 23
- Konu Sahibi Burcucum34
-
Firsatim olmadi degil aileler uzaktan akrraba ve birbirlerini sevmezlar kizkardesleri beni sevmez yanina gitmek imkanim yokti oda biliyor erkek kardasine soylwdim oda cikinca gorisursunuz dedi yani ama psikilojimi degisyi anlamadimYanina 10 dakkalık ugramaya hic mi firsatiniz olmadi?
Ben olsam 2 elim kanda olsa bile yanina koşardim.Firsatim olmadi degil aileler uzaktan akrraba ve birbirlerini sevmezlar kizkardesleri beni sevmez yanina gitmek imkanim yokti oda biliyor erkek kardasine soylwdim oda cikinca gorisursunuz dedi yani ama psikilojimi degisyi anlamadim
Gidebilcek durumda olsam zaten giderdimBen olsam 2 elim kanda olsa bile yanina koşardim.
Yoo soguk davraniyor demiyorum ben davranisi soguk olmasi onemli degil sadece bir kelime sine sesine hasret kaldim uzaklasti benden gormuyor beni yaziyirum cvp yok hic bisey yok ben görüsme sevgili ask umrumda degil zatenAdam kalp krizi atlatmış, ölümden dönmüş sen bana soğuk davranıyor diyosun cidden anlamadım wtf?
Ailesini bilmiyorsunuz kizkardesileri bana dusman gibiler mumkun degildi gitmem erkek kardesine soylwdim gormek istiyorum diye oda su an mumkun degil cikinca gorusursunuz dediAdam ölümlerden dönmüş, kaç hafta hastanede kalmış, nasıl bir ailevi sebep bahane olabilir insanın 10 yıllık sevdiğinin yanına koşmamasına? Bu kadar ciddi bir mesele için insan bazı şeyleri göze alabilirdi. Ne yapacaklar, dövüp, öldürecekler mi? Böyle insanlarla yaşıyorsanız anlaşılır ancak gitmemeniz.
Canım bak bende diyorum ki adam kalp krizi geçirmiş sıradan bir rahatsızlık değil senin bunu düşünmek yerine onun sağlığı ile ilgilenmen gerekirdi. Bunlara neden takılıyorsun anlamıyorum. Adam evde basit bir soğuk algınlığı geçirmiyor, ölümlerden dönmüş lütfen kendine gel, biraz sert konuşuyorum çünkü yanlış düşünüyorsun anlaman gerekiyor durumun ciddiyetini.Yoo soguk davraniyor demiyorum ben davranisi soguk olmasi onemli degil sadece bir kelime sine sesine hasret kaldim uzaklasti benden gormuyor beni yaziyirum cvp yok hic bisey yok ben görüsme sevgili ask umrumda degil zaten
Adam ölumden donmus, kusura bakmayin ama hic bir sebep bahane olamazGidebilcek durumda olsam zaten giderdim
Her halde sizi hastaneden kovmayacaklardiAilesini bilmiyorsunuz kizkardesileri bana dusman gibiler mumkun degildi gitmem erkek kardesine soylwdim gormek istiyorum diye oda su an mumkun degil cikinca gorusursunuz dedi
Anliyorum ve biliyorum ama kendini benden uzak tutuyor ben goruselim ask yasayalim surda gezelim demiyorumki sadceee ben yokmusum gibi davreniyir gormiyor duymuyor beniCanım bak bende diyorum ki adam kalp krizi geçirmiş sıradan bir rahatsızlık değil senin bunu düşünmek yerine onun sağlığı ile ilgilenmen gerekirdi. Bunlara neden takılıyorsun anlamıyorum. Adam evde basit bir soğuk algınlığı geçirmiyor, ölümlerden dönmüş lütfen kendine gel, biraz sert konuşuyorum çünkü yanlış düşünüyorsun anlaman gerekiyor durumun ciddiyetini.
Ya yemişim kız kardeşlerini de, erkek kardeşinin iznini de... İki surat çekip, biraz da laf yerdiniz en fazla. Ölümden dönmüş, yıllardır birlikte olduğunuz adam için değmez miydi? Bilmiyorum, bana çok tuhaf geldi. Erkek arkadaşınıza da tuhaf gelmiş olmalı ki, şuan aranız böyle. Yani insan en kötü zamanında, dağları delecek, gemileri yakacak, güçlü bir hayat arkadaşı isteyebiliyor yanında.Ailesini bilmiyorsunuz kizkardesileri bana dusman gibiler mumkun degildi gitmem erkek kardesine soylwdim gormek istiyorum diye oda su an mumkun degil cikinca gorusursunuz dedi
La havle... Cunku kalp rahatsızlığı geçirmiş, ameliyat oldu mu bilmiyorum adam daha kendine gelememistir ki. Sen diyosun yokmuşum gibi davranıyor. O zaman git kendi gözlerinle gör arkadaşım, için rahat etsin ne diyim.Anliyorum ve biliyorum ama kendini benden uzak tutuyor ben goruselim ask yasayalim surda gezelim demiyorumki sadceee ben yokmusum gibi davreniyir gormiyor duymuyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?