Sevgilimin vurdumduymazlığı!!!

AyKatun

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
135
326
18
5 yıllık ciddi bir ilişkim var.Erkek arkadaşımla çok büyük problemler yaşamıyoruz ama şuana kadar hiçbir özel günümü kutlamadı.Şu ana kadar bunları gözüm görmüyordu ama artık bende böyle günlerde hatırlanmak istiyorum.Benim için özel bir şeyler yapılmasını bekliyorum.Böyle konularda biraz duygularını çok rahat ifade edemiyor.Sizce bu konuları görmezden gelmem mi gerekir?

o biraz sana bağlı. alınıyosan alınıyosundur. alınma desek alınmayacak mısın

5 yıldır hiç bir özel gününü kutlamaması bence bir sorun ya.

Hadi canım cicim ayı geçti, 1 sene geçti 2 sene geçti şimdi mi alınmaya başladın?

Bu saatten sonra o adam düzeltilemez bence..

o zamanlar da takılıyordum ama bu kadar takılmıyordum şimdilerde daha çok ihtiyaç hissediyorum.

5 yıldır nerdeydin :KK64: neden kutlamıyor peki değer mi vermiyor yoksa sevmiyor mu kutlamaları ?

bir de özel günler dışında normal zamanlarda bir sürprizi falan oluyor mu

hayır çok değer verdiğini hissediyorum ama özel kutlamaları dile getirmeyi sevmiyor hatırladığını biliyorum ama bana hiçbir şey söylemiyor o günlerde

Adam kutlamıyor , kutlamayı sevmiyorsa sen kutla?
Neden illa ki ondan bekliyorsun.. Doğum günün mü? Milli bayram havasında kutla.
Yıldönümünüz mü havai fişekli kutla :D
Bakar bu hatun kendi kendine kutlayıp duruyor yazık der eşlik eder :D
Şahsen valla artık kimseden hiç bir şey beklemeyip vur patlasın çal oynasın kutluyorum kutlamak istediğimi.
Sefam olsun.

hayır çok değer verdiğini hissediyorum ama özel kutlamaları dile getirmeyi sevmiyor hatırladığını biliyorum ama bana hiçbir şey söylemiyor o günlerde
adam sana 5 yıldır bir çöp bile hediye almadı mı :KK58: neden o an tepkini vermiyorsun anlamadım
konu hediye değil tabiki hatırlanmak senin için bir çaba sarfetmesi mutlu etmek istemesi bu yani .hiç hoş değil :KK14:

madem işe şöyle başlayın.;
onun dogum gününde sürpriz felan yapın artık özel günlerde hediye alın ve laf aralarında hediye almayı sevdiğinizi söyleyin dicem de 5 senelik ilişki bu yani bu. adamın şu saatten sonra değişmesi imkansız gibi. böyle alıştırmışsınız

Kutlamaktan kasıt bir kutlu olsun bile dememek mi yoksa özel bir şey yapmamak mı?

adam sana 5 yıldır bir çöp bile hediye almadı mı :KK58: neden o an tepkini vermiyorsun anlamadım
konu hediye değil tabiki hatırlanmak senin için bir çaba sarfetmesi mutlu etmek istemesi bu yani .hiç hoş değil :KK14:
ya hayır tabi ki de hediye alıyor normal günlerde hiç almıyor değil ama ben özel günlerimde ayrıcalık olsun istiyorum o gün beni daha çok mutlu etsin istiyorum haksız mıyım ben şimdi :)

ama tek başına da olmuyor ki başkaları kutlayınca daha doğrusu en değerlin hatırlayınca hatırlatınca güzel oluyor tek başıma ne kutlaması yapayım :))

kutlamaktan kastım bugün benim doğum günüm demeden ona trip atmadan onun hatırlaması kutlaması yani önemsediğini hissettirmesi

Back
X