Sevgilimin yakin kiz arkadaslari olabilir mi ?

Yav he he deseydin. Çok yakın kardeş gibilerse seni niye bilen yokmuş. Acıları tabi ki vardır ama gezmeye geliyorlar dediğin gibi alsın seni de götürsün arkadaşlık edersin ama tabi bunlar işine gelmiyordur paşazadenin. Çok mu alttan aldın şimdiye kadar genelde öyle olunca bunu reva görüyor erkekler.
Evet cok alttan almisim aliyorum demekki

Arkadaşları olabilir (çok samimi olmalarını istemem) ama ben hayatına girdikten sonra yeni birilerini takip edip sözde arkadaşlık kurmasından aşırı rahatsız olurum kabul edeceğim bir şey değil. Arkadaştan ziyade sevgilinizin tavırları hoş değil sanki sizinle ileriye yönelik hayalleri yok gibi geldi bana. Zaman kaybetmeyin bence
Evet bu tavirlarimdan biktigi icin umursadigini söyledi acik acik. Ama bu tavirlari neden gosterdigimi dusunmuyor. Ki atiyorum 10 seyi gorup seziyorsam söylediğim 2 si

Arkadaşı tabi olabilir de bu şekilde değil. Tanıştırmak birlikte takılmak istese ok de adam gizliyor ilişkisini.
Bi de bu kadar umursamaz adama neden benim önceliğim sen ve ailemsin gibi büyük büyük laflar kullanıp Bi yerlerini kaldırıyorsun ki. Ayrıl bundan hayır gelmez çok net.

Yaş itibariyle uygun değil bence. Belirli bir yaştan sonra her iki tarafta kullandığı uygulamalara, takıldığı insanlara çeki düzen vermeli.

Arkadaşı tabi olabilir de bu şekilde değil. Tanıştırmak birlikte takılmak istese ok de adam gizliyor ilişkisini.
Bi de bu kadar umursamaz adama neden benim önceliğim sen ve ailemsin gibi büyük büyük laflar kullanıp Bi yerlerini kaldırıyorsun ki. Ayrıl bundan hayır gelmez çok net.
Evet buyuk laflari neden kullandim cok haklisiniz cok pismanim zaten. Cok kalmis sayemde zaten ondan bu durumdayiz

Terket terkedince buraya da yaz da içim soğusun. Haspama bak.
Birkac saat once aricam konusalim yazdi cevap vermedim simdide ne yapiyorsun yazmis yine cevap vermedim. Zaten sosyal medyadan ekli degil. Bundan sonra da cevap vermicem cok ugrastim hakli olduğum halde çünkü

Kimsenin haberi yok malesef aile fertlerinden de kimse bilmiyor. Nedeni cevabi yok
Üzgün olduğunuzu buradan hissediyorum. O yüzden bir yorum yapamıyorum ama hiç güven vermedi okuduğum kadarıyla sevgiliniz. İlişkinin devamında ne yapacağınızı bilemem ama temkinli olsanız iyi olur.

Üzgün olduğunuzu buradan hissediyorum. O yüzden bir yorum yapamıyorum ama hiç güven vermedi okuduğum kadarıyla sevgiliniz. İlişkinin devamında ne yapacağınızı bilemem ama temkinli olsanız iyi olur.
Cok tesekkurler devam etmiyor artik iliskimiz. Bu sekilde daha dogru olduguna kesin eminim

Benim de nişanlımın sevgili olduğumuz dönem yıllara dayanan kadın arkadaşları vardı hemen tanıştırmak istedi beni.
Tanıştıktan sonra da hep birlikte planlar programlar yaptık onlar yalnız görüşmek istediğinde hiç olumsuz bakmadım.
Buradaki eleman sanki biraz farklı geldi bana.
Diğer türlü olsa hemen tanıştırmak isterdi zaten.

Ay nekadar palavraci biri gezerken sorun yok ama kiz arladasinoldugunu soylemiyor sende bunu yedinmi yani sacmalik

Cok tesekkurler devam etmiyor artik iliskimiz. Bu sekilde daha dogru olduguna kesin eminim
Hayırlısı olsun. Sizin ilginizi ve sevginizi hak edecek, güzel bir ilişki yaşayabileceğiniz kişiyle olmak varken bu ilişkiye zaman harcamamanız bence de daha doğru. :KK200:

Cok yorgunum yine akil danismaya geldim size.
Sevgilimle uzak mesafe iliskisi yasadik uzun yillar once suan depremden etkilendi sehri buraya gelince 1 senedir birlikteyiz.
Ara ara instagramdan ekliyor milleti rahatsiz oldugumu biliyor 3 hafta dursa sonra bakiyorum arada tek tuk yine yapiyor
Ekran atarken baktim swarm tiktok simgeleri var ben kullanmiyorum o kullaniyormus ama aktif olmadigini söylüyor
Şimdide yakin kiz arkadaşlari varmis cocukluktan beri de geliceklermis bu dogal bir durummus
Haberi var mi diyorum bizden yok diyor suan acilari var diyor hepsinin
Peki acilari var bizim sehrimize gelip seninle suraya gideriz buraya gideriz diye program yapiyorlar ama...
Arkaslarini silmezmis sevgili yapip arkadaslarini silenlere yillardir demedigi laf kalmamis simdi o yapmazmis
Her kiz arkadas ve erkek arkadas arasinda cinsellik begenme hoşlanma olmazmis kardes gibi olabilirmis
Peki icin rahat degilse sende gel tanistiriyim seni de demiyor...
Onceligim sensin ailem diyorum seninki kim diyorum ayni sekilde diyor ama davranislari niye boyle
Oyle mutsuzum ki her iliskim bu benzeri sebeplerle bitiyor 32 yasindayim artik vazgectim aile kurmaktan coluk cocuga karismaktan
Olamaz ya kısa ve öz

Bahsetmeyip,tanıştırmıyorsa bir bit yeniği vardır o işte.

Ayrıca ne arkadaş listesi varmış her gün birileri ekleniyor ne hikmetse o arkadaşları bunu takip bile etmeyebiliyor.

Depremzede olabilirler ama buluşma görüşme muhabbetleri olabiliyor da sevgilisini mi anlatıp tanıştıramıyor?

Ciddi bir ilişki de arkadaşlarla tanışma olur,evlilikte ise aile dostları olur,ben böyle düşünüyorum arkadaş ayağına yatıp neler neler oluyor inanma ve uzak dur bence.

Back
X