• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin yakn br kz arkada var, ben uyuz oluyorum .sizce ne yapmalym!

Peki bu durumu erkek arkadaşınızla paylaştınız mı?Birde kız ne gibi şeyler yapıyor ki belki de sadece arkadaşıdır konuyu biraz daha açsanız

:1shok:vallahi ben gıcığım öyle erkeğin yakın bayan arkadaşlıklarına,eşimin vardı öyle bayan arkadaşları bak dedim bunlardan arkadaş olmaz ateşle barut misali falan filan ,hep itiraz etmişti bana ama yıllar sonra çok güvendiği bir bayan arkadaşı benim kuyumu kazdı bunu kendide öğrenince bana hak verdi ama inan ben çok yıpratıldım,sana tavsiyem izin verme bu derece yakın arkadaşlıklara, arkadaşa ihtiyacı varsa sen yetersin ona...:kahve:

:1shok:vallahi ben gıcığım öyle erkeğin yakın bayan arkadaşlıklarına,eşimin vardı öyle bayan arkadaşları bak dedim bunlardan arkadaş olmaz ateşle barut misali falan filan ,hep itiraz etmişti bana ama yıllar sonra çok güvendiği bir bayan arkadaşı benim kuyumu kazdı bunu kendide öğrenince bana hak verdi ama inan ben çok yıpratıldım,sana tavsiyem izin verme bu derece yakın arkadaşlıklara, arkadaşa ihtiyacı varsa sen yetersin ona...:kahve:

izin vermicem tabi kız arkadasını bı kere uyardım bana mısın demedı sımdı daha kotu seyler yapcam ona gel dıcem dowersede dowsun sevgılımle yakın olmasına ızın vermıcem

ha buarada,sevgilin zaten tercihini yapmış senle beraber demekki o bayanla duygusal bişisi yok ama o bayanın sevgiline karşı duyguları var mı???? işte bu önemli canım ben eşiminden son derece emindim ,fakat tahminlerimde yanılmamışım o arkadaşı eşime gizliden bişiler beslemiş ki benle çok uğraştı mutsuz etmeye çalıştı yaaaaasositososito

İyi de kızın suçu ne ki kavga edeceksiniz?
Erkek arkadaşınız samimiyetin sınırını bilmiyorsa başka bir kızla sizin göremeyeceğiniz zamanlarda samimi olur..:1closedeyes:
Hiç bir şey tek taraflı olmaz bence..:delphin:

ha buarada,sevgilin zaten tercihini yapmış senle beraber demekki o bayanla duygusal bişisi yok ama o bayanın sevgiline karşı duyguları var mı???? işte bu önemli canım ben eşiminden son derece emindim ,fakat tahminlerimde yanılmamışım o arkadaşı eşime gizliden bişiler beslemiş ki benle çok uğraştı mutsuz etmeye çalıştı yaaaaasositososito

bayan kesınlıkle sevgılıme karsı duygu besliyoo bunu bılıorm ama erkek arkadasım bunun farkında deıılll sen hıc kavga etmeyı dusunmedın mı bole bı olayda?_

Ne olursa olsun bir erkekle bir bayanin samimi arkadasligina karsiyim ben...:kızgın:benim de sevgilimle cok kavgalarim oldu bu yüzden ve zaman zaman da hala oluyor:1no2:

Erkek arkadaşınız samimiyetin sınırını bilmiyorsa başka bir kızla sizin göremeyeceğiniz zamanlarda samimi olur..:1closedeyes:

Laleciğime sonuna kadar katılıyorum. Neden hep bayanlar suçlanırki. Eğer bir sınır konacaksa karşılıklı konulur. Erkek arkadaşınızın bu konuda hiçmi suçu yok sizce?

bayan kesınlıkle sevgılıme karsı duygu besliyoo bunu bılıorm ama erkek arkadasım bunun farkında deıılll sen hıc kavga etmeyı dusunmedın mı bole bı olayda?_

asla kavga etmedim etmemde,neden onun seviyesini düşüp kendimi zor durumda bırakayım ki,yapman gereken en güzel şey bunu sevgilinle halletmek gerci zor olacak bunu biliyorum,eğer kızı tanıyorssan ona tavır koy selam verme mesela,kavga yerine mesafe koymanda belki bir nebze duygularını anlatır ona tabi anlarsa....ve sevgilinlede sakın onu bunaltmadan konuş anlamaya çalış unutma ki hiçkimse kıskançlıktan hoşlanmaz hele de erkekler bunaltılmak istemez emin değilsen ona bu konuyu sorma bile,fakat rahatsız olduğunu söylemende fayda var canım....:kahve:

Evet cok haklisin laale maalesef hic bir sey tek tarafli olmuyor.....

Laleciğime sonuna kadar katılıyorum. Neden hep bayanlar suçlanırki. Eğer bir sınır konacaksa karşılıklı konulur. Erkek arkadaşınızın bu konuda hiçmi suçu yok sizce?

sevgilisi olan bir erkekle halaaa samimi arkadaşlık kurmaya devam eden bir bayan ne kadar masum olabilir ki......ben bunu yaşadım gördüm ve bir bayanın ne kadar küçüldüğünü bizzat yaşadım:jeyyar:

sevgilisi olan bir erkekle halaaa samimi arkadaşlık kurmaya devam eden bir bayan ne kadar masum olabilir ki......ben bunu yaşadım gördüm ve bir bayanın ne kadar küçüldüğünü bizzat yaşadım:jeyyar:

Evet olabilir..
Hatta çok çok samimi de olabilir..
Hatta ve hatta sevgilisinden çok daha da samimi olabilir kız arkadaşı..
Bu asla küçülmek değildir.. İnsanların neler paylaştığını bilemezsiniz..
Her samimi duran karşı cins illa ki seks ya da aşk amaçlı değildir..
Ama yine dediğim gibi,erkek müsade etmezse ne koluna girebilir ne de rahatsız edici bir davranışı olur kızın..
Herhalde adamın başına silah dayamadılar bu kız senin koluna girecek diye?
Adamın ağzı dili yok mu?

güzelim sen delirdin mi ya...
kızla kavga edip,dövecekmişsin...ne gerek var allah aşkına kendini küçültmeye???
siz saç saça baş başa kavga edin sevgilinde bi kenardan kızlar benim için kavga ediyo diye havalansın...
erkek milleti güzelim bu, severler popüler olmayı, ilgi görmeyi,hemen havalanırlar, kız aklında yoksa bile aklına düşer benden söylemesi...
ayrıca eğer kızman gereken biri varsa bu bence kız değil sevgilin...en başta onun izin vermemesi lazım buna...

eğer bir bayan belli bir yaşa gelip halaa evlenemedim diye yakınırken ,neden benim sevgilim yok diye söylenirken sağda solda,gelipte sizin eşinizle yada sevgilinizle çok samimi hatta sizin söylediğiniz gibi sevgilisindeden bile dahada samimi olabiliyosa,o bayanın bir bayan arkadaşı bile yokken derdini paylaşacağı neden bir erkek dert ortağı oluyo acabaa?......acaba burda AV kim ?.....AVCI kim?.....:kahve:

her an kızla saç saça girebilirim sizlerin tavsiyesi ne olurr yardıma ıhtıyacım varr:S

ayyyyyyy benimde aynı eşy geldi başıma .kız deli etti beni ama o anda bozuntuya vermedim sonradan erkek arkadaşımın ağzına tükürdüm çıngar çıkartttım ama kızla muhattap olmam asla neyse olay düzeldi şimdi daha az hatta hiç görüşmüyolar ohh iyi ettim :1hug:

eğer bir bayan belli bir yaşa gelip halaa evlenemedim diye yakınırken ,neden benim sevgilim yok diye söylenirken sağda solda,gelipte sizin eşinizle yada sevgilinizle çok samimi hatta sizin söylediğiniz gibi sevgilisindeden bile dahada samimi olabiliyosa,o bayanın bir bayan arkadaşı bile yokken derdini paylaşacağı neden bir erkek dert ortağı oluyo acabaa?......acaba burda AV kim ?.....AVCI kim?.....:kahve:

Av,avcı??
Çok yanlış tabirler bana göre..
Allahım herkese akıl vermiş,beyin vermiş..
Adam kullanmasını bilmiyorsa,arkadaş ve sevgili ayrımını yapamıyorsa güle güle derim ben o adama..kaydirigubbakcemile4
Samimiyet karşılıklı bir olaydır arkadaşım..
Kız arkadaş,sizin düşündüğünüz gibi erkeğe farklı bir amaçla yanaşıyorsa erkek bu duruma sessiz kalıp kızı koluna takıp geziyorsa bu sadece kızın suçu mudur size göre?

vıcık vıcık olmuş bir arkadaşlık sanırım...
erkek arkadaşın bu yüzü vermezse o kişiye, o da bu pişkinlikle davranamazdı...
kavga edeceğine, rahatsızlığını dle getirsen de tatlı tatlı konuşsan...
şiddet ne seni doyurur bu konuda, ne de karşındakini...
daha da vıcıklaştırır,daha da çirkinleştirirsin..
ayrıca değecek mi dersin, bu ilişkiye ve bu öfkene... gözden geçir!

Back
X