• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin yakn br kz arkada var, ben uyuz oluyorum .sizce ne yapmalym!

[Evet olabilir..
Hatta çok çok samimi de olabilir..
Hatta ve hatta sevgilisinden çok daha da samimi olabilir kız arkadaşı..
Bu asla küçülmek değildir.. İnsanların neler paylaştığını bilemezsiniz..
Her samimi duran karşı cins illa ki seks ya da aşk amaçlı değildir..
Ama yine dediğim gibi,erkek müsade etmezse ne koluna girebilir ne de rahatsız edici bir davranışı olur kızın..
Herhalde adamın başına silah dayamadılar bu kız senin koluna girecek diye?
Adamın ağzı dili yok mu?

kesınlıkle katılıyorum sıze..ayrıca benımde erkek arkadasım var onunda kız arkadası..kız benden hıc rahatsız oldumu bılmıyorum..pekte takmam acıkcası cunku hayatımın son altı yılında hep o vardı..kotu gunde de ıyı gunde de hep bırlıkteydık..adı ustunde arkadas ..kol kola da yuruyebılırız bu bızım sevgımızden kaynaklanır ..atesle barut fıkrınede hıc katılmıyorum..cunku bu mantıkla erkeklerın hep erkek arkadası olmalı kızlarında kız arkadası kı bence bu cok sacma ..

eğer bir bayan belli bir yaşa gelip halaa evlenemedim diye yakınırken ,neden benim sevgilim yok diye söylenirken sağda solda,gelipte sizin eşinizle yada sevgilinizle çok samimi hatta sizin söylediğiniz gibi sevgilisindeden bile dahada samimi olabiliyosa,o bayanın bir bayan arkadaşı bile yokken derdini paylaşacağı neden bir erkek dert ortağı oluyo acabaa?......acaba burda AV kim ?.....AVCI kim?.....:kahve:

bunu kendini av olarak tanımlayan erkeğe sormak daha doğru değil mi?

Av,avcı??
Çok yanlış tabirler bana göre..
Allahım herkese akıl vermiş,beyin vermiş..
Adam kullanmasını bilmiyorsa,arkadaş ve sevgili ayrımını yapamıyorsa güle güle derim ben o adama..kaydirigubbakcemile4
Samimiyet karşılıklı bir olaydır arkadaşım..
Kız arkadaş,sizin düşündüğünüz gibi erkeğe farklı bir amaçla yanaşıyorsa erkek bu duruma sessiz kalıp kızı koluna takıp geziyorsa bu sadece kızın suçu mudur size göre?

sizin gibi bu tarz olayları deneyim etmemiş biri olsam elbette yazılanlar banada ters gelirdi bu konuda size bişi diyemem ama inanın öyle yaşantılar var ki bu dünyada ne kadar pozitif düşünürseniz düşünün ,ne kadar erkekler daima haksızdır deyip hemcinslerimizi savunalım öyle anlar geliyor ki o DANKKKK sesi kafanızda patlayı veriyor.Ben demiyorum ki erkekler masumdur , asla,fakat yaşanan bazı olaylarda malesef ki hemcinslerimiz fazlasıyla hatalı ,benim olayımda bu böyleydi....
Ben arkadaşımıza demedim ki kızı git döv et diye,ben birebir olayı yaşamama rağmen sesimi çıkarmadım sadece güldüm geçtim, böylesi bayanlara ben sadece gülerim onlara söylenecek tek bir kelimem olmaza.s

sizin gibi bu tarz olayları deneyim etmemiş biri olsam elbette yazılanlar banada ters gelirdi bu konuda size bişi diyemem ama inanın öyle yaşantılar var ki bu dünyada ne kadar pozitif düşünürseniz düşünün ,ne kadar erkekler daima haksızdır deyip hemcinslerimizi savunalım öyle anlar geliyor ki o DANKKKK sesi kafanızda patlayı veriyor.Ben demiyorum ki erkekler masumdur , asla,fakat yaşanan bazı olaylarda malesef ki hemcinslerimiz fazlasıyla hatalı ,benim olayımda bu böyleydi....
Ben arkadaşımıza demedim ki kızı git döv et diye,ben birebir olayı yaşamama rağmen sesimi çıkarmadım sadece güldüm geçtim, böylesi bayanlara ben sadece gülerim onlara söylenecek tek bir kelimem olmaza.s

Şöyle anlatayım..
Eşimin bir tek kız arkadaşı bile yok.. Mesleği gereği zaten sadece erkeklerle çalışıyor..
Ama benim 2 tane sıkı erkek dostum var..
15 yıldan fazla beraberiz..
Önce onlar evlendi sonra ben..
Her sıkıntımızda hala beraberiz..
Bekarlığımızdaki gibi tensel temasımız ya da şımarıklığımız yok tabii şu anda.. Ki biz çok abartılı samimiydik..
Ancak onların hayatında eşlerinin bilmediği sıkıntıları bilirim ben..
Pekii bu adamlar bana anlatmasalar,dertleşmek için çağırmasalar nereden haberim olacak?Bu dertleşmelerden eşlerin de haberi var..Çünkü yanlış bir iş yapmıyoruz biz...Hemcinsimin ayıpladığı bir derdimi onlara rahatça açarım ben..
Ne kadını savunuyorum ne de erkeği..Herkes yerini bilecek,ona göre yaşayacak.. Sevdiğini üzmek istemiyorsa hareketlerine çeki düzen verecek..

Şöyle anlatayım..
Eşimin bir tek kız arkadaşı bile yok.. Mesleği gereği zaten sadece erkeklerle çalışıyor..
Ama benim 2 tane sıkı erkek dostum var..
15 yıldan fazla beraberiz..
Önce onlar evlendi sonra ben..
Her sıkıntımızda hala beraberiz..
Bekarlığımızdaki gibi tensel temasımız ya da şımarıklığımız yok tabii şu anda.. Ki biz çok abartılı samimiydik..
Ancak onların hayatında eşlerinin bilmediği sıkıntıları bilirim ben..
Pekii bu adamlar bana anlatmasalar,dertleşmek için çağırmasalar nereden haberim olacak?Bu dertleşmelerden eşlerin de haberi var..Çünkü yanlış bir iş yapmıyoruz biz...Hemcinsimin ayıpladığı bir derdimi onlara rahatça açarım ben..
Ne kadını savunuyorum ne de erkeği..Herkes yerini bilecek,ona göre yaşayacak.. Sevdiğini üzmek istemiyorsa hareketlerine çeki düzen verecek..
gercekten çok şanslısın bu konuda ,ben malesef ki sınıf arkadaşıma bile selam veremedim eşimin kıskançlıkları yüzünden buna karşılıkta bu tarz bir olayı yaşamak bana çok ağır geldi,kimin olsa ağırına giderdi.Eşim hatasını yıllar sonra o bayan arkadaşının duygusal söylevleri üzerine anladı ama ben çok yıpranmıştım be güzelim:(:(:(

benim erkek arkadaşımında öle vardı kız arkadaşı benimde erkek arkadaşlarım vardı. nişanlım görüşmemi istemedi. ben görüşmedim onunda artık samimi kız arkadaşı yok. beni biliyo çıldırtmadan olayı halletti kendiliğinden.
sende kavgaya falan girme erkek arkadaşınla konuş, inşallah çözersiniz
.

bnce öle kıza sölicem kavga edersek edelimle olmaz sonra erkek arkadaşn havalancak bak benm için kızlar kavga edio gibilerinden hakimiyet tamamen sende olmalı erkek arkadaşına rest çekmen lazıma.s ki oda bazı şelerin ciddiyetine varıp o kzıı yanından uzaklaştırsın bu konunun ciddiyetine verdırmalısın en nefret ettiğim şeydir yaa sevgilisi olan biri karşı cinsle samimi arkadaşlıkda bulunamazz o işde bi iş vardır bak sinirlendim şincikÇok üzgünüm çoook

Neden bu kadar hırçın ve sürekli kavgaya dönük bir insansınız anlamış değilim
Ne gerek var..erkek arkadaşınızla konuşup halledebilirsiniz
Sonuçta o mesafesini koyduktan sonra karşı tarafın uzaklaşacağına eminim
Eğer bu bir sorunsa sizin çözmeniz gereken bir sorun değil
Erkek arkadaşınız çözmeli.

canım erkek arkadaşın bence mesafe koymalı kız kadar erkek arkadaşında suçlu bence eşimle sevgiliyken iş yerinden kız arkadaşları vardı onlara bile tahammül edemezdim birde koluna girecek ikisinide paralarım valla

Neden bu kadar hırçın ve sürekli kavgaya dönük bir insansınız anlamış değilim
Ne gerek var..erkek arkadaşınızla konuşup halledebilirsiniz
Sonuçta o mesafesini koyduktan sonra karşı tarafın uzaklaşacağına eminim
Eğer bu bir sorunsa sizin çözmeniz gereken bir sorun değil
Erkek arkadaşınız çözmeli.

aynen katılıyorum....... ...... bu arada hatırladımfisfisfis: bu arkadaş hep kavga etmekle dövmekle ilgili konular açmıştı değil mi.... çok ilginç:delphin:.

aslında doğası gereği arkadaşlık olarak erkek ve kadın daha iyi arkadaş olabilirler.daha tamamlayıcıdırlar.ben sorunlarımla ilgili kız kardeşimden çok erkek kardeşimden yardım alırım.
yanlız ülkemizde bir bayanla erkeğin sadece arkadaş veya dost olarak kalabilmesi zordur.arada çok ince bir denge vardır ve herkes bu dengede duramaz.yani zordur.

bence erkek arkadaşonın olmadığı bi yerede tut kolundan seni erkeke arkadaşımın çevresinde görmek istemiyorum de cevap verecek olursa da erkek arkadaşına da istersen anlat en azından kankasımı sevgilisi mi kendi karar versin bwnde uyuz oldum bu kıza

bu durumda iki seçenek var; ya kız densiz, samimiyet ayarını tutturamıyo ya da sevgilin fazla yüz veriyo kız da kendisinde bu cesareti buluyo.. ama her ikisinin de sonucu sevgiline gelip dayanır dikkat ettiysen..

ayrıca bir insana birileri her zmn ilgi gösterebilir.. bu belki bi arkadaşı olur belki başka tanımadığın bi insan olur.. çocuğun peşinde düşüp kim yavşıyo die araştıramicana göre, onu insanlarla olan ilişkilerinde bi sınır çizmesi gerektiği şeklinde uyarsan daha faydalı olur.. kadın-erkek arkadaşlığına inanırım ama ble laubaliliklerden hiçç hoşlanmam!!

Son düzenleyen: Moderatör:
gerçekten de konuların da hep tema ŞİDDET,KAVGA...

senin kendinle ilgide sorunların var canım,öncelikle bu sorunlarını halletmelisin...
''çok sinirliyim ne yapmalıyım'' diye soruyordun bir msjında.. dr.git... öfkeni kontrol etme yeteğini öğren önce,daha sonra kendin dışındaki sorunlarını haledersin..sen bu durumda iken,her şeyi sorun olarak görmen ve sorun haline getirmen olası bir durum olcak..

kavga etmek'te bir sanatmış gibi bahsetmeyi de bırak artık! rica ediyorum... bunlar basit ve bayağı durumlar...

KraLiçe tatLım noLuyo ya vaLLa gıcıkk bi durumm kötükedihüso
ama sevgiLinLe payLaş bunu kızın nesi var ki? tmm koLuna girmek faLan terss fisfisfis ama sevgiLinLe aLakaLı sonuçta seni biLen sevgiLin kız değiL,sevgiLin senin huyunu suyunu biLmiyo mu müsade ediyoda sen varken o da yanınızda oLuyoo?? ayy çok kızdım hee,kendimi koydumda senin yerine yok yani hır çıkarırıım ben emme sevgiLimeeee kötükedihüso

İyi de kızın suçu ne ki kavga edeceksiniz?
Erkek arkadaşınız samimiyetin sınırını bilmiyorsa başka bir kızla sizin göremeyeceğiniz zamanlarda samimi olur..:1closedeyes:
Hiç bir şey tek taraflı olmaz bence..:delphin:

arkadaşa katılıyorum sonuçta sevgilin çizicek mesafeyi kimle ne kadar yakın olacağını bilmesi lazım.sevgilin istemese tavrını koymasa o kız ne koluna girebilir nede samimi davranabilir.bence kıza girişmeden önce sevgilinle konuş.kızın bu şekilde davranmasının seni üzdüğünü ve bu durumdan hoşlanmadığını söyle.zaten seni gerçekten seviyorsa seni üzen bu olaya bir son verir.sonuçta sen daha değerli olmalısın hayatını belkide seninle paylaşacak.o kız arkadaşı bugün var yarın olmayacak belkide.o yüzden hiç sinir yapma al karşına sevgilini anlayacağı uslupla konuş.

Bence bir erkeğin yakın kız arkadaşı olamaz bu böledir değişmez olursa da sonu bellidir. O yüzden böle bişeye izin verme belki erkek arkadaşını kalbinde bişe yoktur ama karşı tarafı bilemezsin o yüzden önce erkek arkadaşına önce bu durumdan ne derece rahatsız olduğunu otur açıkça anlat gerisi gelir zaten

ben çok sabırsızım bu konularda..sevgilimle kavgayı koparırdım...gelemem öyle şeylere..çünkü çok yakın kız-erkek arkadaşlıklarına hiç inanmıyorum artık...çevremde ne kadar böyle yakın arkadaşlar varsa zamanla altından hep bişeyler çıktı..kötü olaylar yaşandı...
sevgilin mesafeyi koruyacak canım kusura bakma...eğer o böyle yapmasına rağmen hala kız devam ederse o zaman temiz bir dayak istiyordur canı:)))))

bak sana bir olay anlatayım..benim bir sınıf arkadaşım vardı..2 kız 1 erkek sürekli beraber gezerlerdi okul dışında..sonradan arkadaşımla çocuk sevgili oldular...ama diğer kızda bende kankiyim ayaklarında hep çocuğun dibinde...arkadaşım diyor ne kadar kankimde olsa sinir oluyorum paylaşamıyorum sevgilimi diyordu ki haklıydı...yazın bu kendi işyerlerinde duruyordu onlar ikisi geziyordu..birgün çekmiş kenara bak ahmet demiş,tamam benimde çok yakın arkadaşım ama ben bile seninle o kadar vakit geçiremiyorum,çeyreğini bile geçiremiyorum demiş..ahmette tamam demiş bir daha gezmek tozmak yok onunla...bu konuyu kızlada konuşmuş..kızda haklısın demiş..
ertesi gün ahmet yine bizimkinin yanına gitmiş ziyarete..çocuk bir ara dışarı çıkmış..cep telefonu masanın üstünde kalmış..o sırada mesaj gelmiş...mesaj aynen şu..ahmet hayatım nasılsın,dün gece gittiğimiz bar çok güzeldi..bu gece yine gidiyoruz değilmi..aman x duymasın kavga çıkartır sonra

kız tabi bunu okuyunca kavgayı koparmış..ikisinlede kesmiş ilişkiyi..daha sonra çocukla tekrar birleştiler gerçi..ayrı kaldıkları zamanda diğer kız yalvarmış resmen çıkmak için, seni seviyorum diye ne diller dökmüş..
buna benzer çok olay gördüğümden erkek-kız ilişkilerini doğru bulmuyorum..

Back
X