[Evet olabilir..
Hatta çok çok samimi de olabilir..
Hatta ve hatta sevgilisinden çok daha da samimi olabilir kız arkadaşı..
Bu asla küçülmek değildir.. İnsanların neler paylaştığını bilemezsiniz..
Her samimi duran karşı cins illa ki seks ya da aşk amaçlı değildir..
Ama yine dediğim gibi,erkek müsade etmezse ne koluna girebilir ne de rahatsız edici bir davranışı olur kızın..
Herhalde adamın başına silah dayamadılar bu kız senin koluna girecek diye?
Adamın ağzı dili yok mu?
kesınlıkle katılıyorum sıze..ayrıca benımde erkek arkadasım var onunda kız arkadası..kız benden hıc rahatsız oldumu bılmıyorum..pekte takmam acıkcası cunku hayatımın son altı yılında hep o vardı..kotu gunde de ıyı gunde de hep bırlıkteydık..adı ustunde arkadas ..kol kola da yuruyebılırız bu bızım sevgımızden kaynaklanır ..atesle barut fıkrınede hıc katılmıyorum..cunku bu mantıkla erkeklerın hep erkek arkadası olmalı kızlarında kız arkadası kı bence bu cok sacma ..
Hatta çok çok samimi de olabilir..
Hatta ve hatta sevgilisinden çok daha da samimi olabilir kız arkadaşı..
Bu asla küçülmek değildir.. İnsanların neler paylaştığını bilemezsiniz..
Her samimi duran karşı cins illa ki seks ya da aşk amaçlı değildir..
Ama yine dediğim gibi,erkek müsade etmezse ne koluna girebilir ne de rahatsız edici bir davranışı olur kızın..
Herhalde adamın başına silah dayamadılar bu kız senin koluna girecek diye?
Adamın ağzı dili yok mu?
kesınlıkle katılıyorum sıze..ayrıca benımde erkek arkadasım var onunda kız arkadası..kız benden hıc rahatsız oldumu bılmıyorum..pekte takmam acıkcası cunku hayatımın son altı yılında hep o vardı..kotu gunde de ıyı gunde de hep bırlıkteydık..adı ustunde arkadas ..kol kola da yuruyebılırız bu bızım sevgımızden kaynaklanır ..atesle barut fıkrınede hıc katılmıyorum..cunku bu mantıkla erkeklerın hep erkek arkadası olmalı kızlarında kız arkadası kı bence bu cok sacma ..