Kadınla erkekten arkadaş olmaz diyenlere söylüyorum ne münasebet.. Sizler yada çevrenizdekiler kadın erkek arkadaşlığını becerememiş olabilirsiniz ama bunu yaşayanlarillaki ateş barut olacaklar diye bir kural yoktur....
Benim fazla kız arkadaşım yoktur.. topu topu 2 tane ama 5-6 tane çok samimi erkek arkadaşım vardır ve bunlardan 2 si herşeyimi paylaşabildiğim dostlarımdır... Yeri gelir kolkola gezrim yeri gelir tatile giderim yeri gelir omzuna yaslanır ağlarım... Sevgilileri mi??? Bekarken sevgililerimizi değerlendirir yok bu sana göre değil yaa bu kız çok güzel kaçırma falan derdik... Önce ben evlendim... Eşimle tanışıp flört etmeye karar verdiğimizde ilk onlarla tanıştırdım... Eşim pek garipsemedi bu durumu, çünkü onun da çok ama çok samimi olduğu bayan bir arkadaşı vardı.. Biraz kıskandı ama garipsemedi... Tabii ben de eşimi(o zaman sevgilimin) yanında sevgilime sarılmak yerine arkadaşıma sarılmadım yani....
Biz evlendik, sonra arkadaşlarımdan biri nişanlandı... O dönem ben evli olmama rağmen o evleniyor olmasına rağen bir çok şeyi birlikte paylaştık.. Onların nişan salonunu bile ben ayarladım...
Bir kez olsun da nişanlısı beni döveye falan kalkışmadı....
Onun sevgilisine çok meraklı olsaydım onla arkadaş değil sevgili olurdum... Biz aradaş olmayı tercih ettik... Bunda ıskanılacak bir durum yok...
Sizin sevgiliniz bulunmaz hnt kumaşı değil ki arkadaşı ona sarkıntılık etsin, sadece arkadaş olmayı neden kabuledemeiyor neden anlayamıyorsunuz biliyorum....
Bir kadınla bir erkek pekala çok çok iyi arkadaş olabilir.. birirlerinin sevgilileri olabilir eşleri olabilir.. biri bekar biri evli olabilir... Arkadaşlar arasında medeni halin bir önemi yoktur, çünkü onlar sadece arkadaştırlar.....
Arkadaşlık dışında kötü niyeti başka yaklaşımlar hissediyorsanız, o zaman gidip kızı dövmek yerne erkek arkadaşınızla konşun, aranızdaki ilişkinin arkadaşlıktan öte farlı kulvarlara kaydığını hissediyorum, sınırını koy lütfen de yeret....