• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin yakn br kz arkada var, ben uyuz oluyorum .sizce ne yapmalym!

yani sevgilinle kız arkadaşı çok mu samimi bence bırakın öyle kalsınlar sizin uzaklaşmanızı daha uygun buldum ben

yani sevgilinle kız arkadaşı çok mu samimi bence bırakın öyle kalsınlar sizin uzaklaşmanızı daha uygun buldum ben

niye ki...eğer gerçekten seviyorlarsa kızda erkek te sevgisine aşkına sahip çıkmalı...eğer erkekte sorun çıkarsa tabi uzaklaşsın uğraşmaya değmez...ama eğer kız hala yapışıyorsa haddini bilsin o çekilsin..o kadar samimiyetin altında bişey ararım ben kimse kusura bakmasın...

niye ki...eğer gerçekten seviyorlarsa kızda erkek te sevgisine aşkına sahip çıkmalı...eğer erkekte sorun çıkarsa tabi uzaklaşsın uğraşmaya değmez...ama eğer kız hala yapışıyorsa haddini bilsin o çekilsin..o kadar samimiyetin altında bişey ararım ben kimse kusura bakmasın...

sevgilisi ve kız arkadaşı gayet samimi
hemde bu topici açan arkadaşın yanında hiç de rahatsızlık duymuyor
soruyorum şimdi bu ne anlama geliyor:uhm:

benim eşim ve eşimin kız arkadaşı benim yanımda gayet rahatlar samimiler gidip eşime mi kızayım kız arkadaşına mıÇok üzgünüm çoook elbette ki çeker giderim ya onları mı izleyeceğim?

sevgilisi ve kız arkadaşı gayet samimi
hemde bu topici açan arkadaşın yanında hiç de rahatsızlık duymuyor
soruyorum şimdi bu ne anlama geliyor:uhm:

benim eşim ve eşimin kız arkadaşı benim yanımda gayet rahatlar samimiler gidip eşime mi kızayım kız arkadaşına mıÇok üzgünüm çoook elbette ki çeker giderim ya onları mı izleyeceğim?

yok ben şöyle anladım...bırak onların arkadaşlığını bozma...arkadaşlık daha önemli diyorsunuz sandım..o yüzden aşkına sahip çıksın diyorum..diğer türlü hemfikiriz zaten..bende dedim erkek arkadaşında varsa sorun uzaklaşsın uğraşmaya değmez diyeyerimseniben

kızlar merhaba ben de bu konuyu ararken yeni üye oldum....

aynı dertten bende muzdaribim çok kez kavga ettik bi çok arkadaşı aynı şekilde ama dönem dönem ağırlık birine kayıyor ve erkek arkadaşımda onlar benim arkadaşım bu çok doğal falan diyo kız saçma sapan davrandığında huyu öyle hemen kötüye yoruyosun diyo.... offffff offffff laf anlatamıyorum ki ben onun o kızların amacını bildiğine eminim ama egosunu tatmin etmek için buna izin veriyor istese mesafe koyabilir koymuyor ama artık yeter bende aynısını yapıcam bakalım ne olacak ...

cnm üçünüz beraber olduunuz ortamlarda da kızın we sewgilinin hareketleri böyleyse sende tawrını koy
öyle bi hareket gördüün anda hiç cekinme söyle
noluo ne bu samimiyet ben bi kızla erkeğin böyle samimi olmasını kaldıramam sonucta sewdiğim insan kıskanırım de
kız da cekilir erkek de yerini bilir ama tawrını koy
mesela cok bunalırsan söyle laflarını agzına ne geliosa içindekileri dök kalk masadan cek git
sonra koşar arkadandan kız da istenmediini anlar uzaklasır

daha neler...
esım kız arkadasıyla yada bı bayan arkadası ıle gorusemıycekmı hıc karısmam vallahı..

sevgilimi yolarım:)) sana ve senin düşüncelerine değer verseydi asla böyle bişey yapmazdıı.. ben sevgisinden bile şüphe ettim bu cocuğun.. bilemiyorum cok kırıcı bi davranış asla ve asla katlanamam.. ilişkimizin ilk zamanlarında yaptı ilk 1 ay civarında filan yaptığına pişman ettim. nasılmı bi secim yapması gerektiğini hayatındaki bütün kadınlara karşı ben.. ozamanlar zaten ilişkimiz pek yerinde değildii.. yani kendimiz kendi sevgimizden şüphe ederdik.. oda bu zamanında yaptı..doğrusu ne o beni tam anlamıyla nede ben onutam anlamıyla takardım... ama şimdi herşey bu kadar oturmuşken böyle bişeye asla müsade etmem.. sevgilimde bilir vereceğim tepkiyi oyarım vlla gözlerini ki bu cocukta sana gereken saygıyı değeri verseydi böyle bişey yapmazdı bence.. iyi şeyler değil bunlar dikkatli ol derim..

ve ikincisi bende sevgilimin yakın arkadaşıydım..

Son düzenleme:
erkek arkadasınız durumdan memnun ki böyle laubali olabiliyor. sanırım kızın da sevgili yok seninkini ortak kullanıyorsunuz.
sen bir erkekle o derece samimi olsan erkek arkadasın hoşnut olur mu?

bence erkek arkadsınız o kız arkadasını gözden çıkaracak kadar çok sevse sizi zaten mesafe koyardı.
siz yine de şansınızı deneyip kibarca anlatın erkek arkadasınıza...

bayana erkekten,erkeğede bayandan yakın arkadaş olmazzzzzz,ateş barut misali:olmaz:
Çok sinir olurum o tip insanlara sevgiline açık açık söyle sende ya onunla arkadaş olmaya devam etsin yada seninle sevgili olmaya

Erkek arkadaşımla konuşurdum bu durumu. Eğer kız kötü niyetliyse onunla konuşmak yada kavga etmek onu mutlu edecektir. Kendisini ilişkinizde sorun olacak kadar önemli hissedecektir. Ben erkek arkadaşıma tam tersi durumda olsak yani benim böyle çok samimi erkek arkadaşım olsa neler hissedeceğini sorar ve yorumu ona bırakırdım.Sizi önemsiyorsa üzüldüğünüzü anlayıp ona göre davranır yoksada sen oturup yeniden düşünmelisin bence canım.

benimde boyle durumlarım olmustu erkek arkadasına anlatmalısın kıza neden bu kadar sinir oluyorsun bilmiyorum ama eger gecerli bir sebebin varsa gorusmemelerini istersin

benim erkek arkadaşımında samimi bi kız arkadaşı vardı.erkek arkadaşımla ayrıldık.ayrılmadan önceki son dönemlerde bunlar çok daha samimiydi benim bilmediğim bi çok şeyi kız biliyodu arada açık veriyodu bende kavga çıkartıyordum artık.neyse biz ayrıldık.ama bu kız erkek arkadaşımın en yakın arkadaşlarından birine aşık 3yıldır filan.çocuk buna yüz vermiyo ama kızda saplantı olmuş.işte o çocuğa yakın olabilmek için erkek arkadaşımla vakit geçirmeye başladığını düşünüyorum çünkü kızın iki lafından biri o çocuk .soruncada yok ben unuttum onu kapattım o defterleri filan diye geçiştiriyor.ama yalnız bi kızbir iki tane arkadaşı var.benim erkek arkadaşım da çok iyi niyetliydi işte onu kullanıyo kız bi nevi. yazık yani bazen hemcinslerimden gerçekten korkuyorum ..

erkekler hep böle değilmidir zaten bizim yaptıklarımız yanlış ve anormal ama onların yaşadıkları normal.walla ben senin yerinde olsam önce sevgilimle konuşurdum kızlada konuşmuşsun zaten ama kız belliki gıcık umrunda olmamış erkek arkadaşınada söle bak bida bukadar samimi olursanız ben kendi kendimi yemicem artık yaptıınız saçmalığı yüzünüze vurcam belki 2nize aynı anda sölersem daha iyi anlarsınız de bakalım nolcak . ve gerçektende bi deişiklik olmazsa durumda dediğimide yap 2sine birden hayırdır siizin bu durumunuz ne kıza ben senle dha önce de konuştum amacın ne de ......

Back
X