sevgilimin yalanını yakaladım yardımm :(

[QUOTE="coolss87, post: 38747829, member: 639Canim benim farkindaysan olay dun oldu ve daha konusmadik bile. Hala sevgilin mi diye soruyorsan evet[/QUOTE]
Yok bi yerde ilk yalanı değilmiş diye okudum sanırım ilkinde bişey yapılmazsa ikinciye üçüncü ye davetiye çıkar diye söyledim.

[QUOTE="coolss87, post: 38747829, member: 639Canim benim farkindaysan olay dun oldu ve daha konusmadik bile. Hala sevgilin mi diye soruyorsan evet
Yok bi yerde ilk yalanı değilmiş diye okudum sanırım ilkinde bişey yapılmazsa ikinciye üçüncü ye davetiye çıkar diye söyledim.[/QUOTE]

Bu kadar net ilk yalani. Digerleri gecmisle ilgiliydi bi taneside supheli bi durumfu o yuzden cok gitmedim uzerine. Ama bu bariz apacik YALAN...

Hiç çaktırma bence bir şeyler karıştırıyorsa suç üstü yakala. Yoksa bu durumda yağ gibi üste çıkar yine

Şu şifreleri birbirine verme olayı ne saçmalık allasen.. Ergen işi..
valla aynen katılıyorum nekadar üvensiz insanlar haline geldik onu kapat bunu kapat oraya cıkma sunla görüşme madem bu kadar güvensizlik var arada nasıl sevgi saygı oluşuyo hiç anlamıyorum

söyledim maili de gösterdim.önce hani sen mailine giremiyodun beni mi kandırdın moduna girdi. bende buldum şifreyi dedim. faceine girdim ama şifreni değiştirmedim dondurdum dedi. şifreni değişseydim söylerdim niye öyle bişey yapıyımm dedi.

e o zaman nasıl geldi o mail? dimi ama

cunku sen onu birakamicaksin, birakamiyosun. cok baglanmissin; seviyosun. eger gercekten mantiginla karar vermis olsaydin (kalbini bi kenara birakip) ayrilmis olurdun diye dusunuyorum. belkide yanlis dusunuyorum ama dusundugumu soyledim

öyle belkide. herşeye bir bahane buluyor. burda da o değişmemiş şifremi ama bana öyle bi mail nasıl geldi bunun cevabı yok.. bende de güven soru işareti oluştu

yersen diye söylemiş. peki hadi diyelim dondurdu hesabı, sana ait bir şeyi dondurma hakkını kendinde neden görüyor? istemiyorsa uygun dille sana desin, sen uygun görürsen kendin kapatırsın zaten. Kocaman insansın aklın var fikrin var.

Yok canim zaten dondurmustum ben. Ikimizinkide kapaliydi. Girmis cikarken dondurmus tekrar. Ama inandirici degil. Teknoloji yalan soylemez diyen kendisiydi hep. O mail bana yanlislikla gelmedi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…