Eski konularından hatırlıyorum sen bu sevgilinden daha çok çekersin gibime geliyor canım.arkadaşlar sevgilim askerde. askere giderken face leri kapalı tutucam demiştim. şifrelerimiz birbirimizde var. neyse bu face bi kere sorun oldu orda. onun ki açık kullanıyo diye bende açtım. meğer bunun haberi yokmuş bende görüyo sanıyorum. bi kez bu yüzden kavga ettik. sonra bu benimkinide kapat dedi. kapalıydı ikimizinkide.
bugün o açtı. bişey paylaşmış. benim haberi yoktu paylaşımından biraz trip attım. bende açıyim o zaman filan dedim. bu da bana diyo ki ben zaten seniin şifrenide mailini de unuttum girmiyorum seninkine hiç.
neyse şifremi girdim face açılmıyo. heralde telden olmadı diye eve geldim. evde baktım şifre değiltilmiş. bir hafta önce. mailime girdim. sevgilim bu mailimin şifresini unuttumu biliyor. unutmuştum ama sonra hatırladım hatırladğımdan haberi yok. bi baktım maile bu benim şifremi değişmiş bi hafta önce.
ve hala bugünde diyo ki ben senin şifreni bilmiyorum ki. ama kendi değişmiş kesin bu telefonun markasına kadar bulunduğu yere kadar yazıyo mailde..
sizce sevgilime nasıl yaklaşıyım? neden böyle bişey yaptı neden söylemiyor. ortaya çıkıcağını anlamadı büyük ihtimall..
Eski konularından hatırlıyorum sen bu sevgilinden daha çok çekersin gibime geliyor canım.
Askerlik konusunda da yalan söylemişti. Bu kadar yalan iyi değil, demedi deme..
arkadaşlar sevgilim askerde. askere giderken face leri kapalı tutucam demiştim. şifrelerimiz birbirimizde var. neyse bu face bi kere sorun oldu orda. onun ki açık kullanıyo diye bende açtım. meğer bunun haberi yokmuş bende görüyo sanıyorum. bi kez bu yüzden kavga ettik. sonra bu benimkinide kapat dedi. kapalıydı ikimizinkide.
bugün o açtı. bişey paylaşmış. benim haberi yoktu paylaşımından biraz trip attım. bende açıyim o zaman filan dedim. bu da bana diyo ki ben zaten seniin şifrenide mailini de unuttum girmiyorum seninkine hiç.
neyse şifremi girdim face açılmıyo. heralde telden olmadı diye eve geldim. evde baktım şifre değiltilmiş. bir hafta önce. mailime girdim. sevgilim bu mailimin şifresini unuttumu biliyor. unutmuştum ama sonra hatırladım hatırladğımdan haberi yok. bi baktım maile bu benim şifremi değişmiş bi hafta önce.
ve hala bugünde diyo ki ben senin şifreni bilmiyorum ki. ama kendi değişmiş kesin bu telefonun markasına kadar bulunduğu yere kadar yazıyo mailde..
sizce sevgilime nasıl yaklaşıyım? neden böyle bişey yaptı neden söylemiyor. ortaya çıkıcağını anlamadı büyük ihtimall..
once mailinizin sifresini degistirin, sonrasinda da face sifrenizi. bakalim sizin ona soramadiginiz hesabi o size sorabilecek mi?
Senin girmeni istemiyor ama kendi girmek istiyor..
Sensiz facede ne yapmak derdinde kendisi?asıl sorun bu..
Ve bır dıger sorunda..şifrelerinizi niye biliyorsunuz..şifre degıstırme hakkını kendinde nasıl buluyor..
Şu şifreleri birbirine verme olayı ne saçmalık allasen.. Ergen işi..
mailinin resmini printscreen yap ona gönder cnm tel modeline kadar yazıyor sonuçta... bu yüzden senin yatığını düşündüm de sinirli yaklaşmadan
hiçbişey demeden mi yapyim. mail şifremi bilmiyor. benimde bilmediğimi sanıyor. o yüzden yakalanmıycanı düşündü sanırım
face kullaniyorum ama cok net hatirlamiyorum sifre degisikligi icin maile herhangi bir link vs gidiyor mu?
ondan mail sifresini de degistirin dedim.
yoksa benim evdeki ipad diz ustu ve masa ustu facete tanimli baska bir yerden-cihaz vs girilince uyari maili geliyor bu sekilde mi?
canım şifreni değiştirince bilgi maili geliyor. bu benim mail şifremi bilmiyor. benimde bilmediğimi unuttuğumu sanıyor. unutmuştum giremiyordum ama buldum. haberi yoktu. muhtemelen mail gelse de göremicemi düşündü. uyarı maili değil bu o şifremi değiştirmiş kendi telefonundan bana da hiçbişey demedi hatta ben senin face ine girmiyorum. çünkü şifreni hatırlamıyorum dedi..çok komik ya bu günde diyo söyleme şifreni girmiyorum ben. ama kendi değişmiş. ne yapıyım ben yahu????
eski konularinizdan su mini etek mevzuluyu biliyorum, sifrenizi degistirin ve ondan bi hamle bekleyin.
muhtemelen kibrista bi haltlar isliyor ve sizde ayni seyleri (kisi herkesi kendi gibi bilirmis ya) yapiyor musunuz diye face uzerinden kontrol ediyor.
sifrenizin degisip degismedigini size soracak mi bakalim bu uyanik sevgili. malum siz zaten hatirlamiyorsunuz, girmiyorsunuz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?