Sevgilimin yalanını yakaladım…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü onu seviyorum ve onun bazı konularda hiçbir suçu yok. Babam annemi aldattı, kötü bir ortamda yetiştim. Sadece sevgilim değil kim olursa olsun güvenmiyorum.
O zaman bu konuda profesyonel destek alın bence
Birlikte seyahate çıktığı arkadaşının hikayesine gizlice bakarak erkek arkadaşı takip etmek normal değil çünkü

Erkek arkadaşınız da sizi kıskanarak kısıtlıyormuş
Bu da hiç sağlıklı değil ama
Büyük ihtimalle bunu birbirinizi çok sevmenize yoruyorsunuzdur

Çünkü onu seviyorum ve onun bazı konularda hiçbir suçu yok. Babam annemi aldattı, kötü bir ortamda yetiştim. Sadece sevgilim değil kim olursa olsun güvenmiyorum.
Bu tür travmaları atlatmak için uzmandan yardım almalısınız. Babanızın suçunu başkalarına ödetmek yerine.

O zaman sevgilinize eziyet çektirmenin ne anlamı var? Gidin tedavi olun, bu güvensizliğinizi atın üzerinizden. Evet kimseye güvenmemek lazım ama sizinki aşırı. Benimde babam annemi aldattı, kötü bir ortamda yetiştim ama sevgilime eziyet etmiyorum.

Biraz kıskancım demişsiniz. Sahte hesaptan arkadaşının profiline girip sevgilinizi yokluyorsunuz. Bu kıskançlık değil ki. Güvensizlik mi desem takıntı mı desem bilemedim.. Tek bildiğim yaptığınız normal değil yardım almalısınız.

Kıskançlık dozunda ve yerinde olmalı. Çok kısıtlanmak en ufak konuda yalan söylemeye iter insanı. Aslında erkek arkadaşınız yalan söylememiş size sadece kızın varlığını söylememiş yani hiçbir şey söylememiş. Aranız bozulmasın diye böyle ufak tefek sizin bilmediğiniz başka yalanlar da söylenmiştir. Bence birbirinizi çok kıskanmama kısıtlamama kararı alıp biribirinize bir daha yalan söylemeye itmemeyi konuşun.

Kıskançlık dozunda ve yerinde olmalı. Çok kısıtlanmak en ufak konuda yalan söylemeye iter insanı. Aslında erkek arkadaşınız yalan söylememiş size sadece kızın varlığını söylememiş yani hiçbir şey söylememiş. Aranız bozulmasın diye böyle ufak tefek sizin bilmediğiniz başka yalanlar da söylenmiştir. Bence birbirinizi çok kıskanmama kısıtlamama kararı alıp biribirinize bir daha yalan söylemeye itmemeyi konuşun.
Evet haklısınız, söylediğiniz gibi düşününce gerçekten çok mantıklı geldi. Geldiğinde bu konu üzerinden konuşacağım, çok teşekkür ederim 💖

Arkadaşım ne bir yere gideceğim zaman arkadaşımın sevgilisi de gelecek haberin olsun denir mi

Yani sonuçta benim gideceğim kişi arkadaşım onun yanında sevgilisi de olabilir kuzeni de olabilir dıdısının dıdısı da olabilir

Neden bunu söylemek ya da söylememek ihtiyacı hissetsin ki

Ben mi çok genişim günümüz gençleri mi çok dar

Ankara’da bir arkadaşımın iş yerinde oturuyordum telefonu çaldı erkek kardeşi Ankara’dan Eskişehir’e gidecekmiş taksi şoförü yol soruyordu

Boşsa beni de götürsün Eskişehir’e dedim aaa olur dedi bindik arabaya Eskişehir’e kadar geldik

Evliydi çay içmeye bize götüreyim dedi anneme götüreyim dedi gerek yok terminalde bırak yeterli dedim sohbet ede ede geldik

Eve geldim bunu eşime anlattım aradan yıllar geçti başka arkadaşlarla başka ortamlarda da bu konudan söz ettik

Kimse de vay siz ikiniz birlikte bir arabada nasıl bir yere gittiniz demedi

Arkasında duramayacağınız, yazdıklarınızdan rahatsız olacağınız şeyleri bu siteye yazmayın. Üye olurken kabul ettiğiniz üyelik sözleşmesinde buraya yazdığınız hiç bir şeyin silinmeyeceği, silerseniz geri getirileceği yazıyor. Burası mesele değil belki ancak okuyup anlamadığınız hiç bir şeyi onaylamayın, başınız belaya girer. Güvensizliğiniz sadece erkek arkadaşınıza odaklı sanırım.

Ek olarak; açtığınız bütün konuları silmişsiniz. Ben de hepsini raporladım. Hepsi geri gelecek, siz de banlanacaksınız.

Arkasında duramayacağınız, yazdıklarınızdan rahatsız olacağınız şeyleri bu siteye yazmayın. Üye olurken kabul ettiğiniz üyelik sözleşmesinde buraya yazdığınız hiç bir şeyin silinmeyeceği, silerseniz geri getirileceği yazıyor. Burası mesele değil belki ancak okuyup anlamadığınız hiç bir şeyi onaylamayın, başınız belaya girer. Güvensizliğiniz sadece erkek arkadaşınıza odaklı sanırım.

Ek olarak; açtığınız bütün konuları silmişsiniz. Ben de hepsini raporladım. Hepsi geri gelecek, siz de banlanacaksınız.
Evet dikkat etmedim haklısınız yanlış yaptığımın farkında değilim, kusura bakmayın lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X