Bir de dans kursu neden yasak? Fiziksel temas bana yeterli bir açıklama gibi gelmedi, eşimle flört ederken onun olmadığı davetlere katıldığım oldu, dans ettim, göbek attım, dans edince birşey olacağını mı düşünüyorlar acaba?Yasak ne ya?
27 yaşındayim,kimler geldi kimler geçti... bugüne kadar ne bir sevgilim birşeyi yasakladı ne de ben ona birşey yasakladim.
Haddim değil.
Arasıra annem yasaklardi birseyleri ama ben yine kafama göre yapardım her yapacağımı.
Ne çirkin bir eylem
Madem ozgur bir iliski konusunda uzlastiniz ozgur iliskide sonradan hobi edinilebilir. Sirf kendini hakli cikarmak icin bahaneler sunmus. Suphenizde haklisiniz cifte standart var...Ayrıca sen beni tanıdığında benim hayat tarzim buydu, sen ise bu dans hobisini sonradan çıkardın.
Konu sahibelerinin eski konularına bakıp yorum yapmam ama kendisinden özür diliyorum lakin sevgilisi zaten kısıtlayan biri, sorun dans kursu değil, daha önce açtığı topiklerden birinde sevgilisinin spor salonuna gitmesini bile yasaklayan biri olduğunu yazmış, sürekli bir erkekler asılır, avlanmak için gelen erkekler var açıklamaları var sevgilisinin, birbirlerini seviyorlardır bu sebeple bu tip kısıtlamalar göze hoş görünebilir ama kendisi herşeyi yapıp bana spor salonuna gitme, okulun partisine katılma, yüzme havuzuna gitme diyen bir adama hop kardeş bir dur bakalım sen kimsin derim, ki eşim bile kısıtlayamaz, denize de giderim, havuza da giderim, dansta ederim.Madem ozgur bir iliski konusunda uzlastiniz ozgur iliskide sonradan hobi edinilebilir. Sirf kendini hakli cikarmak icin bahaneler sunmus. Suphenizde haklisiniz cifte standart var...
Ikiniz de bayağı geniş insanlarsınız benceMerhaba Hanımlar,
Sevgilim "yasak" kelimesini kullanmıyor ama eğer partnerli danslar kursuna gidersem kendini son derece rahatsız hissedeceğini, istemediğini söylüyor.
Dans kursuna giden herkes sapiktir demiyorum kimseyi yargilamiyorum ama ben senin başka bir erkekle sanat amacıyla dahi olsa fiziksel yakınlık içerisinde olmandan rahatsızlık duyarım sebepsiz bir şekilde diyor. Bu tarz ufak kıskanclık bizim toplumumuzda genelde anlayışla karşılanıyor eminim burada da birçok kişi ona hak verecektir ama şöyle bir fark var:
Biz onunla ilişkiye başlarken geleneksel kalıplardan uzak özgür bir ilişki anlayışıyla başlamıştık. Kendisi iliski icerisinde olan birçok Türk erkeğine göre daha özgür yaşıyor. Bayan arkadaşları var, geziyor tozuyor, sosyallesiyor, geceleri barlara kuluplere gidiyor, istediği saatte istediği yerde olabiliyor. Aynı şartlar benim için de geçerli bu arada ben de yapiyorum ayni seyleri zaman zaman ama sanki o daha bir abartıyor.
Bi de ben şimdilerde ekstra olarak bir kursa gitmek istiyorum diye problem oluyor. Açıklama olarak da "ben kimseyle fiziksel yakınlık kurmuyorum, sadece sosyallesiyorum, sen de benim yaptığım her şeyi yapabilirsin ama fiziksel temastan, danstan falan hoşlanmam. Ayrıca sen beni tanıdığında benim hayat tarzim buydu, sen ise bu dans hobisini sonradan çıkardın." Diyor...
Ama ben biraz kelime cambazligi yaptığını düşünüyorum ve ortada bir çifte standart varmış gibi görüyorum. Ne diyorsunuz bu konuda? Çok kafama takılıyor lütfen bana bir akıl verin.
tensel temas kuzenden değil ama çocukluk arkadaşınızdan etkilenmenizi gayet de sağlayabilir. sen değilse bile o etkilenebilir. kendi içimizin aynı kalmasının garantisini bile veremeyiz.Bir de dans kursu neden yasak? Fiziksel temas bana yeterli bir açıklama gibi gelmedi, eşimle flört ederken onun olmadığı davetlere katıldığım oldu, dans ettim, göbek attım, dans edince birşey olacağını mı düşünüyorlar acaba?
A Aslii222 mesela bir akrabanın düğününe katıldınız, düğünde kuzen, yeğen, çocukluk arkadaşlarınız var, çocukluk arkadaşınız sizi dansa kaldırdı yasak mı?
Düğünde dans etmeyle dans kursuna gitme arasında ne gibi bir fark var? Dans kursuna hobinizi yapmak için gidiyorsunuz, birini bulup etkilenmek için değil, hoş sevgilinizden başkasından etkilenecek olsanız dans kursuna gitmenize gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?