Sevgilimin Yasağı

hım bu mantıkla gidersek
çocuğumuza sarılmıyormuyuz kardeşimizle öpüşmüyormuyuz
etkilenmeyeceğimizi kim bilebilir!
bu tatışılası bir konu bu kadar net konuşmamak lazım

Şunu söylemek istiyorum. Dans bir sanattır. Tıpta ve sanatta ayıp olmaz. Ayrıca kusura bakmayın da o kim ki size karışabiliyor? Neyse daha fazla yazmayacağım çünkü sinirleniyorum.

Hahah Mune abla ne şekersin modernsin ya, iyi enişte bey sesini çıkartmamış

Of neyle neyi karşılaştırıyorsunuz siz ya ?
Dans bu,dans ederken ''partnerim nasıl da güzel'' diye içinden geçmiyor kimsenin,herkes müziğin akışına bırakıyor kendini,dansın amacı budur zaten,sizin dediğiniz şey seks.

Hahah Mune abla ne şekersin modernsin ya, iyi enişte bey sesini çıkartmamış
Ablacım karşılıklı güven şart, dans ediyormuşsun sonuna kadar destekliyorum çok iyi yapıyorsun, ben kurslara gitmedim amatörce dans eden biriyim ama lambada bile yapmışlığım var ki bachata'nın teyzesi diyebiliriz lambadaya:)) Tangoya aşığım mesela, yapabilsem muhteşem olurdu, dans ederken partnerinize değişik hisler beslemiyorsunuz, dans ruhunuzu mutlu ediyor, oynarken tek hissedilen bu :) müziği sevdiğimdendir belki de, ahenkle kaşık tıkırdasa, kapı gıcırdasa ritme bırakırım kendimi :)

Enişte alıştı benim bu hallerime, konsere gidip horon da teperim, kargadan hallice sesimle şarkı da söylerim, çıplak ayak suların içinde de gezerim ama ben eşime aşığım, oynasam zıplasam da aşkıııım diye diye eşime sarılırım, o benim canım, ben onun canıyım, arkadaşımla oynayınca birşey olacağını düşünürse ayıp eder, 30 senedir beni tanıyamadıysa kaşlarını yolarım onun

Çok şekersiniz :)) Nasıl tanıştınız peki? Özel olmazsa. Merak ettim

Bence yanlış örneklendirme yapıyorsunuz, mesela siz folklor ekibine katıldınız mı? Ben katıldım, Silifke, Karadeniz gibi folklor ekiplerinde oynadım, folklor ekiplerinde de temas vardır, saatlerce partnerinizle provalar yaparsınız, el ele omuz omuza horon teper 3 ayak oynarsınız, dansında farkı yok, bir düğünde siz kadın kadına oyun havası oynarken masada oturan biri de sizden etkilenebilir, etkilenmek için dans etmeye gerek yoktur.

Hahahah ay hepimize böyle güzel aşklar, evlilikler, güven dolu ilişkiler nasip olur umarım

horon iki aşığın dansı değildir, halkın birlik oluşunu temsil eder ve sanırım bunu tango veya vals için söyleyemeyiz değil mi? bence sizin örneğiniz yanlış.. benim attığım göbek de başka bi erkeği etkileyebilir o yüzden ben dansözlüğe de sıcak bakmıyorum.

Tangoda ne gibi bir sakınca görüyorsunuz? Veya valsta? Merak ettim.

Tangoda ne gibi bir sakınca görüyorsunuz? Veya valsta? Merak ettim.
eşime yaptırmam ben de yapmam. karşı cinsi etkileşime zorla sokmaya gerek yok. bak orada ne demişim bu danslar iki aşığın aşklarını birbirlerine ve izleyenlere gösterdikleri danslardır. öyle birçok kişinin kolkola girip toplumsal bir coşkuyu sergiledikleri folklore horona benzemez.
aşkı gösteren danslar sevgiliyle eşle yapılır.
tıpkı aşkı anlatan konuşmaların sadece sevgiliyle veya eşle yapılması gerektiği gibi..
tangoyu valsi kötüleyeceğimi sandınız ama öyle çıkmadı di mi? neyse umarım demek istediğimi anlamışsınızdır.

Ama bir düğünde oynamak dansözlük değildir ki, düğünde rehyani halebi de oynanabilir, onlarda yöresel folklordur, kadınlı erkekli çok da güzel oynanır, farklı bakış açılarımız var, saygı duyarım ama siz dans etmeye benim baktığım açıdan bakmadığınız için ortak paydada buluşamıyoruz

Mune Hanım benim soruma cevap vermediniz ama

Partnersiz dans kurslarina katilin saka bi yana sevgiliniz hakli diyemiyecegim cunku ona benzer durumlari yasiyor gibi seni de kisitlayamaz bu durumda
Misal benim iliskimde de yasaklar yoktur esim banakarismaz bende ona ama biliriz birbirimizi ikimizde karsi cikariz boyle istege

sorry ama bazi danslar var adam kadin yapisik ve cok sexi duruyorlar..izlerken bile ben tuhaf oluyorum, yapanlar birsey hissetmiyorlarsa o an profesyonelliklerini alkislarim...artik dizilerdeki basroller bile realde ask yasiyor vs. demekki olay sadece is odakli olamiyor. diyeceksinizki ayni sey mi? degil tabii, ama genede cok fazla fiziksel temas var. ben olsam bende izin vermezdim : ) geri kafaliysam oyleyim

Şöyle düşünürsek evet özgürüz ve karşın cinsin insiyatifiyle hareketlerimizi kısıtlamamız çok saçma ama birde şu yönden bakarsak yani empati yaptığımızda biz de kendimizi kötü hissediyorsak sevgilimiz de haklı demektir bir bakıma. Yani siz olsaydınız nasıl karşılardınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…