Sevgilimin Yasağı

tontriko aslında burada dansta dans diye yazıyoruz ama konu sahibesinin erkek arkadaşı spor salonuna bile gitmesine karşı, kısıtlayıcı yani dans kursu bahane :)
Kendisi her ortama giriyormuş ama kız spor salonuna gidemiyor erkekler varmış, okulun yüzme havuzuna gidemiyor erkekler varmış, e hal böyleyken dansa da yazılırım, spor salonuna da giderim, yok öyle çifte standart.

Kıskanmak ve kısıtlamak aynı şeyler değil. Ortada kıskanacak bir şey de yok.
"Özgür bir ilişki" diyorsunuz ama onun normali olan, onun yaptığı şeyleri yapmanız serbest sadece.

Tensel temas olunca ne oluyor? Hiçbir dans, partnerler istemediği sürece, birbirine yapışarak yapılmaz. Dans ederken müzikten başka bir şey de düşünülmez.

Ben, sevgilim hayatımda yokken salsa ve bachata kursuna gidiyordum. İlişkimiz başladıktan sonra da devam ettim. Beraber dans gecelerine giderdik.
Sonra o da başladı kursa. Ben onunla beraber başlangıç sınıfının dersine de giriyordum. Şimdi gitmiyoruz ama hala "tekrar mı başlasak" deyip duruyor. Çünkü dans etmek gerçekten çok mutlu eden bir şey.
Böyle eşli gelen çok kişi var. Eş değişimi olurken sevgilisinin ellerine yapışıp eş değiştirmeyen de var, sanki biri adamı/kadını kapıp gidecekmiş gibi
Beraber gitmeyi teklif edin, istemiyorsa siz dans ederken evde oturup çekirdek çitleyebilir.

haa abla o zaman bu adamin inadina gidilir : )

haa abla o zaman bu adamin inadina gidilir : )
Heh kuzum, mesele bu işte, bende baştan olay dans kursu sandım ama ilk defa yorum yazmadan önce bir konu sahibesinin eski konularına bakma eylemine giriştim :) sevgilisinin kısıtladığına dair konusunda yazmış üye, valla ben horon bile teperim böyle kısıtlama olunca :)))

Sevgiliniz yapısında birine göre rahatsız olması tutarsız geldi.Bu ne lahana, bu ne perhiz...

Haha abla sende dedektiflik yaptin desene: ) ben boyle bi adamin hic bir dedigini yapmazdim sanirim gicikligina: )

dans eden herkesin niyetini okuyabilmiş olmanızı, hepsini de seksten arınmış bulmanızdan daha olağan görüyorum.
ha bi de seks kötü bir şey değil. yeter ki eşler razı olsun derdimiz bu. spor salonuna kız erkek düşürmek için gittiğini söyleyenler var çünkü.
şöyle bi rahatlasak da gerçekleri mi söylesek artık.

ben ısrarla iki kişinin aşkını gösterdikleri dansların eşlerle veya sevgiliyle yapılmasının doğru olduğunu söylüyorum.
sevgilim tango yaptığı kadından etkilenme ihtimali horon tepen kadınlardan etkilenme ihtimalinden daha fazladır çünkü her iki dansın mahiyeti farklıdır ve bunu söylemek bile gereksizdir.
ama gerekti maalesef.

Peki :)

Latin dansı yapıyorum. Sevgilisi ve eşiyle gelen birçok insan var. Herkes herkesle dans ediyor.

Hayatıma girecek kişi de dans etmeme saygı duymak zorunda. Duymuyorsa zaten sevgilim olamaz.

Ha sizin durumunuzda sevgililik başladıktan sonra dansa başlama durumu var. Onu kabul etmek de yapı meselesi. Beraber gidebilirsiniz.

Valla ben Bachata da yaptım Arjantin tango da yaptım, kurstaki kimseye de hallenmedim

Aklınızdan neler geçiyorsa artık.

Pazartesi de Vals e başlayacağım oh mis
Ahshsh sevgilisi dışında partnerlerle dans edenler meğer neler yapıyormuş. Dans gecelerinde neler dönüyormuş, biz de kek gibi sadece dans ediyoruz

Çok bozuldum hayır insan haber verir burdan hep beraber sevişmeye gideceğiz diye, o kadar bachatamız var beraber

12 yaşımdan beri latin danslarıyla uğraşıyorum ben. Amcam dans okulu açmıştı.

Yıllarca kimse karışamaz, asla taviz vermem, tavrıyla yaklaştım konuya ama bir sürü ortamda bir sürü sıkıntı yaşadıkça, insanların iç yüzünü gördükçe kendim bıraktım. Şu an hayatı dansla geçmiş biri olarak eşli dans yapan biriyle asla sevgili olmam diye düşünüyorum :)

O yüzden haksız diyemedim.

Dansın ne olduğuna bağlı. Hiç öyle taraflar etkilenmez ne var bunda diye kendinizi kandırmayın. Bir erkeğe sorun bakalım yakın temaslı bir dansta aklı kayar mı kaymaz mı , insanlar öyle sandığınız kadar temiz düşünceli değil. :)) sevdiğim adam dışında hiç bir erkeğin bana yakın durmasndan belimi tutmasndan hoşlanmazdım ben olsam, ben kendim rahatsız olurum. Ama her dans yakın temaslı olmuyor, o yüzden dediğim gibi dansın ne olduğu önemli

Burada mevzu farklı ama. Sevgilisi hiçbir yere gitmesine izin vermiyormuş, dans bahane yani.

Anladigim kadariyla geleneksel kaliplardan uzak ozgur iliski sadece onun icin gecerli. Size gelince klasik erkek kesiliyor. Hersey kendine mustesna...size gelince "cıssss, dokunma". Biz buna "cifte standart diyoruz"....

Memlekette yalnız insan kalmazdı dimi dans kurslarından : D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…