- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
tontriko aslında burada dansta dans diye yazıyoruz ama konu sahibesinin erkek arkadaşı spor salonuna bile gitmesine karşı, kısıtlayıcı yani dans kursu bahane :)sorry ama bazi danslar var adam kadin yapisik ve cok sexi duruyorlar..izlerken bile ben tuhaf oluyorum, yapanlar birsey hissetmiyorlarsa o an profesyonelliklerini alkislarim...artik dizilerdeki basroller bile realde ask yasiyor vs. demekki olay sadece is odakli olamiyor. diyeceksinizki ayni sey mi? degil tabii, ama genede cok fazla fiziksel temas var. ben olsam bende izin vermezdim : ) geri kafaliysam oyleyim
Yorumlarınızı çok beğeniyorumBirlikte gidin hem sizin içinde değişiklik olur
haa abla o zaman bu adamin inadina gidilir : )tontriko aslında burada dansta dans diye yazıyoruz ama konu sahibesinin erkek arkadaşı spor salonuna bile gitmesine karşı, kısıtlayıcı yani dans kursu bahane :)
Kendisi her ortama giriyormuş ama kız spor salonuna gidemiyor erkekler varmış, okulun yüzme havuzuna gidemiyor erkekler varmış, e hal böyleyken dansa da yazılırım, spor salonuna da giderim, yok öyle çifte standart.
Heh kuzum, mesele bu işte, bende baştan olay dans kursu sandım ama ilk defa yorum yazmadan önce bir konu sahibesinin eski konularına bakma eylemine giriştim :) sevgilisinin kısıtladığına dair konusunda yazmış üye, valla ben horon bile teperim böyle kısıtlama olunca :)))haa abla o zaman bu adamin inadina gidilir : )
SevgilerYorumlarınızı çok beğeniyorum
Haha abla sende dedektiflik yaptin desene: ) ben boyle bi adamin hic bir dedigini yapmazdim sanirim gicikligina: )Heh kuzum, mesele bu işte, bende baştan olay dans kursu sandım ama ilk defa yorum yazmadan önce bir konu sahibesinin eski konularına bakma eylemine giriştim :) sevgilisinin kısıtladığına dair konusunda yazmış üye, valla ben horon bile teperim böyle kısıtlama olunca :)))
dans eden herkesin niyetini okuyabilmiş olmanızı, hepsini de seksten arınmış bulmanızdan daha olağan görüyorum.Of neyle neyi karşılaştırıyorsunuz siz ya ?
Dans bu,dans ederken ''partnerim nasıl da güzel'' diye içinden geçmiyor kimsenin,herkes müziğin akışına bırakıyor kendini,dansın amacı budur zaten,sizin dediğiniz şey seks.
ben ısrarla iki kişinin aşkını gösterdikleri dansların eşlerle veya sevgiliyle yapılmasının doğru olduğunu söylüyorum.Ama bir düğünde oynamak dansözlük değildir ki, düğünde rehyani halebi de oynanabilir, onlarda yöresel folklordur, kadınlı erkekli çok da güzel oynanır, farklı bakış açılarımız var, saygı duyarım ama siz dans etmeye benim baktığım açıdan bakmadığınız için ortak paydada buluşamıyoruz
Peki :)ben ısrarla iki kişinin aşkını gösterdikleri dansların eşlerle veya sevgiliyle yapılmasının doğru olduğunu söylüyorum.
sevgilim tango yaptığı kadından etkilenme ihtimali horon tepen kadınlardan etkilenme ihtimalinden daha fazladır çünkü her iki dansın mahiyeti farklıdır ve bunu söylemek bile gereksizdir.
ama gerekti maalesef.
Ahshsh sevgilisi dışında partnerlerle dans edenler meğer neler yapıyormuş. Dans gecelerinde neler dönüyormuş, biz de kek gibi sadece dans ediyoruzValla ben Bachata da yaptım Arjantin tango da yaptım, kurstaki kimseye de hallenmedim
Aklınızdan neler geçiyorsa artık.
Pazartesi de Vals e başlayacağım oh mis
Burada mevzu farklı ama. Sevgilisi hiçbir yere gitmesine izin vermiyormuş, dans bahane yani.Dansın ne olduğuna bağlı. Hiç öyle taraflar etkilenmez ne var bunda diye kendinizi kandırmayın. Bir erkeğe sorun bakalım yakın temaslı bir dansta aklı kayar mı kaymaz mı , insanlar öyle sandığınız kadar temiz düşünceli değil. :)) sevdiğim adam dışında hiç bir erkeğin bana yakın durmasndan belimi tutmasndan hoşlanmazdım ben olsam, ben kendim rahatsız olurum. Ama her dans yakın temaslı olmuyor, o yüzden dediğim gibi dansın ne olduğu önemli
Ahshsh sevgilisi dışında partnerlerle dans edenler meğer neler yapıyormuş. Dans gecelerinde neler dönüyormuş, biz de kek gibi sadece dans ediyoruz
Çok bozuldum hayır insan haber verir burdan hep beraber sevişmeye gideceğiz diye, o kadar bachatamız var beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?