sevgilimin yoğun işi

laelaela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2021
104
-2
26
arkadaşlar merhaba sevgilim öncesinde işte günde 4-5 kere arardı zaman buldukça ama 2-3 gündür neredeyse hiç aramıyor morali bozuk davranıyor bana geç yazması falan yok ama bi ilgisi düştü gibi hissettim ona güzel dille söyledim bu durumu o da bana iş çok yoğun çok yoruluyorum denetleme var sürekli çok sıkı bi kaç gündür muhabbetleri yaptı sürekli çok yorgunum çok yoruluyorum gibi cümleler kuruyor bende buna anlayış gösteririm ama dikkat et biraz dedim konu kapandı ama çok huzursuz hissediyorum kendimi

Son düzenleme:
Ee biraz zaman verin bakalım ilgisizliği devam edecek mi? Denetimi atlatsın ondan sonrasında da aynı şekilde davranıyorsa sorun vardır zaten tekrar konuşulur.
Ama işler yoğunken hele de denetim varken insanın kafa bir milyon oluyor, stresli oluyor. Zaman verin, anlayışlı davranın.

Ne olursa olsun insan sevdiğine bir mesaj yazıp durumunu sormalı.

Kendinle başbaşa olmanın tadını çıkarmaya bak. Hobiler edin, kariyer hedefle. Gibi gibi. O zaman bunlar o kadar önemli olmamaya basliyor. Ve sen yogunlastikca karşı taraf seni aramaya başlayacak. Zıt etki yani.

ben bu çok yoğunum çok yorgunumu bahane olarak görüyorum ve aklıma ilk ali koç'un basın toplantısı sırasında eşi aradığında telefonunu açması geliyor. hislerinize güvenin.

ne iş yapıyor ? bak erkeklerin, cicim ayından sonra ilgisi düşer istediğini alana kadar ,aşıksa devam aşırı ilgiye.

Ne iş yapıyor? Benim erkek arkadaşımın işi de çok yoğun ve bazı dönemler bunalıma girebiliyor o dönem geçtikten sonra bütün içini döküyor ve duygusallaşıyor. Belki böyle olabilir.

Back
X