Sevgilimin Yüzüne Bakmaya Utanıyorum Resmen :D

nutellaaa1775

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
179
4
46
Diğer
son derece küçük düşürücü, komik bir olay yaşadım.

dayımın iki kızı var. biri benden bir yaş büyük, öbürü de iki yaş küçük.
bir yaş büyüğün adı çiçek öbürünün böcek olsun.

çiçekle ben beraber büyüdük sayılır, böceğin kendi yaşıtı olan bir kuzeni vardı onlar da beraber büyümüş sayılırlar.

biz her hafta çiçekle buluşuruz düzenli olarak görüşürüz ben çok severim onu, o da beni çok sever.
hani her şeyimiz aynıdır. onun boyu benimkinden 2 santim uzundur, kilomuz bile aynıdır
özel bir gün olunca birbirimizin kıyafetlerini falan giyeriz bayağı samimiyiz.

böcekle de pek kafa yapımız uyuşmaz, nadiren görüşürüz hani zorunlu olunca.
sevmiyor değilim de. uymuyoruz eğlenemiyoruz beraber.
arabesk aşk şarkıları dinleyip her gün ayrı bir adam için aşk acısı çeken bir kız.
ben de hep şen şakrağımdır, hani bir derdi olsa dinlerim de bu kız sürekli dert olsa da üzülsem modunda.

neyse işte.
çiçekle sevgilimi ilk günden tanıştırdım. sonra bir gün böceğin yanında da bahsettim.
böcek o gün numarasını almış telefonumdan akşam mesaj atmış, ben kuzeniyim tanışalım diye numaranı verdi demiş.
sevgilim de kuzenim olduğu için konuşmuş bir yarım saat sonra uygun değilim demiş.
beni de arayıp kuzenin mesaj attı dedi. ben de çiçektir diye düşündüm (lazım olur diye numarasını vermiştim) tamam canım konuşun dedim.

sonra bu böcek sevgilime "sence ben mi güzelim o mu?" (o benim bu arada ) gözlerimi güzel buluyor musun, neyini seviyorsun neden çıkıyorsunuz diye sorular sormaya başlamış.

benim cici sevdiceğim de bir beyefendi gibi terslemiş.

çiçek de bu mesajları görmüş, yarın öbür gün iş ciddiye binerse bu çocuk enişten olacak nasıl gidip geleceksin saçma sapan mesajlar atmışsın diye kızmış.
böcek de amaan iki mesaj attım ne olacak ki demiş

bunu sonradan sevgilim de anlattı işte böyle böyle dedi kuzenin diye ne diyeceğimi bilemedim ters bişey desem kardeşin sayılır aram bozuk olsun istemiyorum falan dedi. ben de iyi yapmışsın dedim konuyu kapattık unuttuk. zaten bu 7-8 ay önceydi.

geçen gün de biz sevgilimle onların evinde bir parkta oturuyorduk. canım sıkıldı benim, çiçeği aradım uygunsan gel dedim o da böcekleyim diyince beraber gelin o zaman dedim.

geldiler işte. böcek biraz kiloca fazlalığı olan bir kız. defalarca diyet yap falan dedim ama dinlemedi beni.
neyse. mini bir şort giymişti üstüne de askılı bir tişört. koşarak geliyor bir de göğüsleri löp löp sallanıyor allahım nasıl utandım

çiçek geldi gözlerini devirerek oturdu, anladım o da kızmış.

sonra biz sohbet ederken böcek acayip yüksek sesle kahkahalar atıyor. gözlerini süzüp sevgilime bakıyor falan.
bir şekilde o günü atlattık onları evlerine bıraktık biz dolaşmaya devam ettik.

sevgilim demesin mi "kuzenine kaptırma beni dikkat et " diye. ben de kusuruna bakma onun falan dedim
o da güldü "aman boşver ben mutluyum prensesimle komikti o çabası güldüm ama nasıl aile ilişkiniz var, benim değil kuzenim 7. göbekten akrabam böyle bir şeye cesaret edemezdi" dedi.

eh çocuk haklı.
ayıp yani. hiç hoş bir davranış değildi

diğer yandan 16 yaşında bir kız o. ilgi çekmek istediğinin de farkındayım. sanırım yalnız hissediyor. üzülmüyor değilim onun adına.

ama her ne kadar benim kaç yıllık sevgilim canım cicim hayatım da olsa el oğlu o çocuk,
böyle bir izlenim edinmesi hiç hoş olmadı yani.

üff. sinirlerim bozuldu yani ablacıklarım
nelerle uğraşıyorum

Senin olgunluguna hayran kaldım ama ben senin gibi
davranamazdım.
Böcekle hic konusmadinmi bu konuyu.
Birde sevgilinle o böcükü bile bile bor araya getirme.
Yani ne demek gizlice benim sevgilimin numarasını alacak.
Hadi sevgilinde karaktersiz olsa kıza ilgi gösterse, sen nasıl bir
duruma düşersin.

Not: takdığın böcek ismi cuk diye oturmuş ama :)

çok olgun davranmışsın bence
olur böyle ama daha fazla ileri gitmsine engel olki
sevgilinde ailen hakkında ön yargılı olmasın değill mi?

çiçek böcek uyar diye demiştim ama oturmuş galibaa evet

ya sevgilim açısından sorun yok. ona çok güveniyorum ben. beni sevdiğini de biliyorum
konuşmadım çünkü çiçek ben konuştum bir de sen konuşursan ters teper dedi. haklı diye düşündüm.

şimdi kuzeninden sevgilisini kıskanan kız durumuna düşmek istemiyorm

ne yapsam bilemedim yani

Ben olsam böceği ezerdim.Gizli numara alacak mesajlaşacak felan al karşına konuş yaşına verdiğini ama yapmaması gerektiğini sonuçlarının hem kendisine hem size nasıl yansıyacağını bilsin ağaç yaşken eğilir.

haklısınız öyle yapmam gerek ama bu sefer de benden kıskandı çocuğu kaptırmaktan korktu havalarına girebilir ooff

Yapman gereken, böcekle sevgilini bir araya getirmemek canım.
Hem sevgilinde bu sefer ailen hakkında yalnış düşünmeye başlayabilir.
O böcekte hergün başka bir erkek için aşk acisi çekip
arabesk takılacagına, geleceğini düşünüp kitaplarla takılsın.

sende sevgilinde çok olgun ve medeni bir yaklaşım sergilemişsiniz tebrik ederim
böcek içinde çocuk işte demekten başka birşey bulamıyorum

sende sevgilinde çok olgun ve medeni bir yaklaşım sergilemişsiniz tebrik ederim
böcek içinde çocuk işte demekten başka birşey bulamıyorum

teşekkür ederiz.
ben de öyle diyorum ama bu kızın biran önce olgunlaşması lazım
kendini ve beni küçük düşürüyor. farkında bile değil

haklısınız, keşke yapsa.

Ya inanmıyorum
Nasıl böyle bişi yapar:26::26::26::26::26:
Bence de karşınıza alıp adam akıllı konuş arkadaşım geç olmadan((

sen böcekle sevgilini fazla yanyana getiripte daha fazla seni utandırmasına izin verme bence...
maşallah sen gayet olgun bi insansın...
kızda ergen gerçi haliyle aklı havalarda olur bu yaşlarda...
zamanla o da uslanacaktır zaten....

çok sakin karşılamışsın yaa
ben olsam tutamazdım kendimi hele sevgilim dicekki dikkat et beni kuzenine kaptırma diyee parçalardım onu orda
O böcükle mümkün olduğunca az görüş tatlım hatta çiçek'in gelmesini istiyorsanda markete gidiyorum desin bişi desin öyle görüş.
Vee şunuda unutma erkek arkadaşına ne kadar güvenirsen güven bi başkasının ilgisini görmek hoşuna gidebilir yani pabuç bırakma o kızla muhattap olma n'olur n'olmaz dikkat et bence

sevgilim çok ilgi görüyor sağolsunlar bayağı şirin bir çocuk nereye gitsek onu süzen kızlar oluyor genelde.
ama onun için sadece komik böyle şeyler. eziğe bak, gerizekalı diye tepki verdiği olmuştur böyle davranan kızlara
yani güveniyorum ona çok güveniyorum hem de hayatımda tanıdığım en dürüst erkektir. üstelik benim için de devamlı çabalar sürekli mutlu etme derdindedir.

kuzenim sonuçta dışlamak da istemiyorum. çiçek de bu yüzden tavırlı ona, abla kardeşin arasını bozmak da istemiyorum.

teşekkür ederim. :)
sanırım aklı başına gelene kadar öyle yapmam gerek.

bendede var öyle bir kuzen
ben hiç muhattap olmuyorum, allahtan farklı şehirlerde yaşıyoruz
aklına geldimmi mesaj atar, sayar bana ama tınlamıyorum
normal olsa böyle yaparmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…