Sevgilimin Yüzüne Bakmaya Utanıyorum Resmen :D

sizin durum da kötüymüş niye öyle düşünüyor ki :44:

ben bi çocukla tanışmıştım sonra görüşmedim ben onunla. bi daha hiç görüşmedim yüz yüze.
sonra kuzenim, böcek diyelim adını , durup dururken bana saymaya başladı

bu arada bu X benim eski erkek arkadaşım (daha doğrusu flörtlüm diyelim, tam sevgili olmamıştık) , böceğin değil. ben bi keresinde X'le buluşmaya gittiğimde böcek bizi takip etmiş, uzaktan görmüş, eve geldiğimdede ay ne hoş çocuk demişti sonra ben dayımın telefonundan X'i aramıştım, böcekte X'in numarasını ordan almıştı çünkü ben silmemiştim aramalardan. sonra böcek devamlı onu rahatsız etmeye başlamış. kendi kendine gelin güvey olmuş
çocuk yok öle bişi diyor, ben hayatta yüz yüze gelmedim onunla, hatta hattımı değiştirdim onun yüzünden diyor ama böcek o benim aşkımdı diyor

artık kim doğru söylüyor kim yalan bilmiyorum ama kız benim ismimi duyunca tüyleri diken diken oluyo

Son düzenleme:
kafasına estimi bana veya anneme mesaj çekiyor
anneme diyorki o sarı çiyan kızına söyle, ağzını burnunu dağıtacam, ayırdı beni sevdiğimden sarı çiyannnnnnnnnnn

ooo daha neler sayıyor
allah belanı versin diyor, annemede beddua ediyor annemde konuya fransız

en son bi keresinden çok sinirlendim abisini aradım söyledim bak bu böcek bana böle böle yapıyor sakinliğimi koruyorum ama çok sinirlensem artık bilmiyorum neler olur, sırf dayımla yengem için susuyorum.
abiside dediki kusura bakma onun adına ben özür diliyorum, sinirleri bozuk herkese sataşıyor, sen bakma ona demişti. o aradığında açma telefonu mesajlarınıda direkt okumadan sil demişti.
öyle salladım gitti artık muhattap olmuyorum

Son düzenleme:
daha kız pek küçükmüş şimdi tam deli zamanlarıdır onun

zamanla düzelir inş.takmayın bence o kadar çünkü taktığınızı anlarsa daha çok uğraşır sizinle malum bazı tipler bi başkasıyla uğraşmaktan haz duyar.bu düzele de bilir böyle devam da edebilir o yüzden çok takmayın uzak durun

sorunu vardır kendiyle ya da kişiliği oturmadığından saçmalıyordur..

hem kız daha ufak.

ben böyle bi insan biliyorum ki 24 yaşında hala mı insan dikkat çekmek için saçmalar,saçmalıyor işte

Allahtan yakınımda felan değil

çok sinir bozucu o yaşta bi kızın bu şekil davranması felan

ne yapsam da ortalığı bulandırsam,dikkatleri üzerime çeksem diye uğraşır.

ama bu kız daha ufak baya zamanla düzelebilir.siz de takmayın çoluk çocuk gözüyle bakın geçin gidin

benim böcek benden 1 yaş küçük, yani 29 yaşında
bence bu tür insanların ruhsal sorunları var
ergenlikle falan alakası yok

Yazık hasta olmalı hiç normal değil çünkü Allah uzak etsin böyle insanlardan

En mantıklısı alıp karşına konuşman.... Ve telefonu sağda solda bırakmaman....

Evet ben de olgunluğuna hayran kaldım.Ama çok da küçük bi yaşı yok.Ben her nolursa olsun hafife alma derim.Sonuçta karakterin oturmaya başladığı dönemlerde.Ergen deyip geçmemelisin...

Sen aski cicek böcek günes bulut sanmissinnnnnn

Kuzenine yani böcege koptum...bilmiyorum ama bi sekilde tatli geldi kiskancligi yasindan dolayi sanirim bide tombulca demisinya...tam o ufak kizi canlandirdim böyle her erkege asik olan :) Oy canim benim felan moduna girdim suan

ahahahaha çatladım
hele bi de demişsin ya kilosu fazla,kısa şort gymiş,göğüsleri hopluyodu koşarken yerlere yattım
bnce dikkat et,böyle tipler taktımı takar,erkeklere zaten güven olmaz

Kuzen değil düşman valla Bende sevgilin gibi düşünüyorum. Benden 7 göbek uzak olsa bile öyle bir şey yapmaz hiçbir akrabam.. Ama ben çözdüm. Kuzeninin kendini yetersiz ve eksik gördüğü konular var. Anca öyle sorunları olan insanlar bi akrabasına bunu yapar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…