• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin zorba olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben burda hiç birinizi tanımıyorum. Bana da hak verin lütfen. Çocuğu yerin dibine soktular. Sevdiğim insanı asla ezdirmem ki o da olsa aynısını yapardı. Gidip de haklısınız sevgilim berbat birisi diyecek halim yok herhalde

Jfjfjfj ilişkinize bayıldım. Birbirimizin canına okuruz ama doğruları başkalarına söyletmeyiz modu. Çok yakışmışsınız. Umarım evlilikle taçlandırırsınız.

O zaman buraya yazdıklarını ona da anlat bak bunları bunları söyledin bunlar beni kırıyor de sana gerçekten değer veriyorsa kendini değiştirsin patavatsızlığı bıraksın çünkü sen onun için bunlara katlanıyorsun çünkü şuan ona gerçekten aşıksın ama aşk bitince geriye sevgi saygı kalıyor sana saygı duymadığını farkedince kavgalar çıkacak ve sen üzüleceksin ayrıca düşmez kalkmaz bir Allah bakarsın yarın o işsiz kalır sen iş bulursun, kimsenin kimseyi küçük görmeye hakkı yok, SENİN İZİN VERDİĞİN ŞEKİLDE KARŞI TARAF BİR ŞEYLERİ YAPAR YA DA YAPAMAZ, SENİN ELİNDE HER ŞEY
teşekkür ederim elifcim

Ben burda hiç birinizi tanımıyorum. Bana da hak verin lütfen. Çocuğu yerin dibine soktular. Sevdiğim insanı asla ezdirmem ki o da olsa aynısını yapardı. Gidip de haklısınız sevgilim berbat birisi diyecek halim yok herhalde
Mükemmel bir sevgilin var cidden kimsenin ezmesine izin vermiyor direkt kendisi eziyor seni. Lütfen ayrılmayın birbirinizi bulmuşsunuz başkasının başı yanmasın 🧿🧿

Sonradan düzelteceğim diye birileriyle yola çıkmak tamamen zaman kaybı. Sevgililik aşaması birbirini tanımak için var. Huyları kırıcı ve katlanılmazsa çare düzeltmek değil ayrılmak. Hazır düzgününü bulun bu nedir yani? Liseli ergen gibi daha sevgiliyken kırıcı davranıyor neymiş kızdırmak hoşuna gidiyormuş. Evlenince karşılaşabileceginiz muameleyi hayal edebiliyor musunuz? Bunu onla çarpın. Kaç kere kırıldığınızı söylemişsiniz de umrunda bile olmamış. İki yorum okudu diye aydınlanma mı yaşayacak? Kendinize saygınız olsun. Hiçbir sevgi kendinize saygınızdan önemli değil. Ama bunu anlamayacak düşmanca bir yorum olarak algılayacaksınız ki siz bilirsiniz. Ben on iki yıllık eşimi geç en kısa ilişkilerimde bile bu muameleyi görmedim mesela. Kendinize eş, çocuklarınıza baba seçeceğiniz adam, körleme basit romantik duyguların esaretinde verilmiş kararlarla peşine düştüğünüz adamlar olmasın.

İyi de bacım ben senin gibi erkek hastası, erkeklerin peşimde kuyruk olmasını isteyen basit bir kız değilim en azından.

Sen Dünyanın en basit ve en erkek düşkünü kadınısın.

Sevgilinde bunu görüyor adamına göre muamele ediyor.

Yarın kendine göre birini bulunca seni indirecek yol yapıyor şimdiden

Merhaba arkadaşlar, benim bir derdim var. 1 senelik bir ilişkim var ve sevgisinden eminim ben de onu çok ama çok seviyorum. Ama erkek arkadaşım beni biraz zorbalıyor, yani genel olarak zorba bir kişiliğe sahip. Arada kırıcı espriler yapıyor ve ona kırıldığımı söylediğimde ise genellikle alıngan olduğumu ve fazla takıntılı olduğumu söyleyip hemen konuyu bana saptırıyor. Kendisi askeri personel ve çok yoğun çalışıyor. Ben sağlıkçıyım ama şu an iş bulamadığım için bana "ben çalışıyorsam sen de çalış git iş bul" gibi cümleler kuruyor. Dün günlük bir işte çalıştım ve akşam bana telefonda "ben senin gibi tembel miyim, hep çalışıyorum" dedi. Yani yaptıklarımla ona hiç yetinemiyorum. Kimseyle gezip tozduğum yok en ufak bir dışarı çıksam hemen "keyif senin keyfin, keşke senin gibi olabilsek" diye laf sokuyor. Tepki verdiğimde de şaka yaptım seni kızdırmak hoşuma gidiyor falan diyor. Yani kasten mi yapıyor bilmeden mi anlam veremiyorum. Telefonda ne zaman konuşsak illa ki bir kere bile olsa zorbalıyor alışkanlık edinmiş. Özellikle görevdeyken gerginliğini benim üzerimden çıkarıyor gibi hissediyorum dün ona bunu söyledim özür dilerim doğru haklısın dedi. O da kırıldığımın farkında ama işte bir türlü düzeltemiyor yine yapıyor sorunumuz burada :) Yüksek lisans yapmak istediğim için "boş işlerle uğraşma git iş bul" diyip duruyordu. Aslında beni seviyor ve değer veriyor ama neden bu kadar kırıcı laflar söylediğini anlamıyorum. Muhtemelen ailesinin ona davranma şeklini o da bana uyguluyor. Ona kendimi ifade etmekte zorlanıyorum. Belki de o fazla açık sözlü biraz da patavatsız ve ben ise fazla alınganım... Yani aslında üzülmemi istemiyor, iyiliğimi düşündüğünü ama bunu kibarca söylemeyi bilmediğini söylüyor. Erkek arkadaşımla bu konuda anlaşabilmek benim için çok önemli. Şimdiden nazik yorumlarınız için teşekkür ederim. Belki buluştuğumuzda bu yazımı ona da okuturum. İkimiz için de görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. İyi akşamlar:dondurma:...
Seni belirli bi yaşa getirmiş anne ve babanın bile kurduğunu düşünmediğim cümleleri sevgilin şimdiden kuruyorsa. Yarın bir gün evlenip onun ekmeğini yediğinde işittiğin cümlelerden lokmalar boğazından aşağı inmez. Bil istedim

Sen Dünyanın en basit ve en erkek düşkünü kadınısın.

Sevgilinde bunu görüyor adamına göre muamele ediyor.
Sen beni nerden tanıyon allah aşkına karşıma çıkamadığın için klavyede boy gösteriyorsun ne kadar eziksin basit kız ya. Bu kişi benim ilk sevgilim ve ilk kez elini tuttuğum insan. şimdi de masum kız diye dalga geçersiniz. siz beni nerden tanıyorsunuz da bu kadar acımasızca eleştirebiliyorsunuz allah aşkına

Sen beni nerden tanıyon allah aşkına karşıma çıkamadığın için klavyede boy gösteriyorsun ne kadar eziksin basit kız ya. Bu kişi benim ilk sevgilim ve ilk kez elini tuttuğum insan. şimdi de masum kız diye dalga geçersiniz. siz beni nerden tanıyorsunuz da bu kadar acımasızca eleştirebiliyorsunuz allah aşkına

Hahah sen mi masumsun 😂

El tutmadan nereler tuttun sen

Herkesi kendin gibi namuslularla dalga geçen biri sanman da ilginç 😃

Seni belirli bi yaşa getirmiş anne ve babanın bile kurduğunu düşünmediğim cümleleri sevgilin şimdiden kuruyorsa. Yarın bir gün evlenip onun ekmeğini yediğinde işittiğin cümlelerden lokmalar boğazından aşağı inmez. Bil istedim
Aslında ben de bu entry i bunun için açmıştım doğru bir yere değindiniz. Ben uzun zamandır iş bulmak istiyorum ama bulamıyorum sonra çok çabuk karar değiştirdim yüksek lisans yapmak istedim vs. o da bana önerilerde bulunuyor kendince ve maddi manevi bir şeyini eksik etmiyor. Ailesiyle bile tanıştırdı onları da karşısına aldı kabul ettirdi. Bunların hepsini kendi isteği ve çabasıyla yaptı. O yüzden sivilken değil görevdeyken bu sinirinin acısını biraz da benden çıkarıyor. Erkekler bunu bazı zamanlar yaparlar. Buna nasıl tepki vermeliyim diye sormuştum aslında. Normalde de herkese böyle ama sırf bana kişisel değil. Ama onun iyi niyetini o kadar biliyorum ki çok masum seviyor inanıyorum kalbimdeki hissi söylüyorum.

Hahah sen mi masumsun 😂

El tutmadan nereler tuttun sen

Herkesi kendin gibi namuslularla dalga geçen biri sanman da ilginç 😃

Olay nerelerden buraya geldi takip edemedim ama boşverin. Herkes kendi tercihinin sonucunu yaşar. Anlamayana anlatamazsınız. Yaşayıp görecek. Yüzü tutarsa bu hesap adıyla gelir yaşadıklarını anlatır. Nasıl boşanıcam? Nasıl kurtulacağım diye yol yordam sorar. Ama zannetmem çünkü o gurur ve dik duruş yok.

İyi de siz sadece benim şu an buraya 3 dk lık yazdığım paragrafı okuyarak nefret ettiğini yazdınız da o kişinin bana olan sevgisini sadece ben hissedebilirim. Ben onun beni sevdiğine gayet eminim. Sevmeyen insan 1 sene boyunca kimseyle devamlı konuşmaz. Sadece kırıcı biri olduğunu kabul ediyorum. Bu konuda öneri istedim. Asla nefret etmiyor, buna eminim dediğim gibi
Sevgi böyle birşey değil, kendinizi kandırıyorsunuz, seven insan kıyamaz, üzemez..Hadi bir kere yanlışlıkla oldu anlarım, sürekli sizi aşağılayan, zorbalık yapan insan için hala seviyor diyorsunuz..Peki..Evlenince herşey daha kırıcı ve korkunç olur, biz söylemiş olalım, gerisi sizin kendinize değer verip vermemenize göre sonuçlanır..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X