Ya ne alaka ne alakaaaaaaaAskerde sadece erkekler var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ne alaka ne alakaaaaaaaAskerde sadece erkekler var![]()
Sürekli zorbaladigini siz kendiniz yazmışsınız, ayrıca yüksek ses veya alçak ses ne farkeder..önemli olan sözlerin içeriği, kırıcılığı.. şikayetçi olduğunuz için konu açıyor sonra savunmaya geçiyorsunuz. Hayat sizin..karar sizin..Sanırım söylediklerim size çok şiddet içerikli konuşmalar gibi geldi. Bunları alçak bir tonda söylüyor ve aralıklı söylenen şeyler.
Hakikaten siz kimsiniz konu sahibini tanıyor musunuz? Bunlar nasıl yorumlar böyle ashshshsHahah sen mi masumsun
El tutmadan nereler tuttun sen
Herkesi kendin gibi namuslularla dalga geçen biri sanman da ilginç![]()
vallaha ya hiç öyle birisi de değilim hani sanki beni tanıyormuş da gıcıklığına fake den yazmış gibi dskfljfdşlkjaşslkHakikaten siz kimsiniz konu sahibini tanıyor musunuz? Bunlar nasıl yorumlar böyle ashshshs
Aranızda ki bağı bilemem göremem o kısma hiç yorum yapmadım. Beni de ilgilendirmez. Ne kadar kırıldığını fiziki olarak hissedip içime birşeyler oturdu. Elinden geleni yapmışsın çabalamışsın iş bulmak için. Evliyken eski kayınvalidem den çok gördüm bu mobing i. Oğlumun parasını yiyiyorsun diyordu resmen . Hiç abartmıyorum. Mutfak alışverişinden tut. Eve gelen faturalara kadar yorum yapardı. Eve süs eşyası alalım ne gerek var derdi. Öyle bi hırs yaptım ki kpss den yüksek puan alıp atandım. İstediğim yere atanamasamda memur olmuştum şükür. İnan annemin evinde olsam sınava böyle çalışmazdım. Onurlu gururlu insanlara yapılan bu tarz şakalar dahi çok derin yaralar yapıyorAslında ben de bu entry i bunun için açmıştım doğru bir yere değindiniz. Ben uzun zamandır iş bulmak istiyorum ama bulamıyorum sonra çok çabuk karar değiştirdim yüksek lisans yapmak istedim vs. o da bana önerilerde bulunuyor kendince ve maddi manevi bir şeyini eksik etmiyor. Ailesiyle bile tanıştırdı onları da karşısına aldı kabul ettirdi. Bunların hepsini kendi isteği ve çabasıyla yaptı. O yüzden sivilken değil görevdeyken bu sinirinin acısını biraz da benden çıkarıyor. Erkekler bunu bazı zamanlar yaparlar. Buna nasıl tepki vermeliyim diye sormuştum aslında. Normalde de herkese böyle ama sırf bana kişisel değil. Ama onun iyi niyetini o kadar biliyorum ki çok masum seviyor inanıyorum kalbimdeki hissi söylüyorum.
Doğrudur valla size katılıyorum. Ben de çok çabalıyorum işsizlik çok kötü bir şey. Çevreniz genel olarak en başta yaralıyor... Herkes mobbing yapıyor aslında ben de bir işe girip kendi ayaklarımın üzerinde duymayı çok isterim.Aranızda ki bağı bilemem göremem o kısma hiç yorum yapmadım. Beni de ilgilendirmez. Ne kadar kırıldığını fiziki olarak hissedip içime birşeyler oturdu. Elinden geleni yapmışsın çabalamışsın iş bulmak için. Evliyken eski kayınvalidem den çok gördüm bu mobing i. Oğlumun parasını yiyiyorsun diyordu resmen . Hiç abartmıyorum. Mutfak alışverişinden tut. Eve gelen faturalara kadar yorum yapardı. Eve süs eşyası alalım ne gerek var derdi. Öyle bi hırs yaptım ki kpss den yüksek puan alıp atandım. İstediğim yere atanamasamda memur olmuştum şükür. İnan annemin evinde olsam sınava böyle çalışmazdım. Onurlu gururlu insanlara yapılan bu tarz şakalar dahi çok derin yaralar yapıyor
Kendi adıma söyleyeyim içimde hiç kin yok ve oldukça pozitif biriyim..Bu tarz insanlar kendilerini evlenene kadar belli etmez aslında sen şanslısın ki belli etmiş ama uyarıyı görmüyorsun.. Bu adam seni ilerde iyice manipüle eder ve özgüvenini kırar. Seni tanımıyorum ama kötülüğünü istemem. Burda yazılanların çoğu zorbalıktan değil hayat tecrübesi.. Görmek istediğini görme, anladığım kadarıyla çok gençsin, güzel günler gör, güzel sözler işit isterim..Bir taneniz de çözüm odaklı bir yorum yapamadınız hepiniz için üzüldüm... Hepinizin içinde kim nefret birikmiş insanlara kusuyorsunuz. Yanlış yere sordum arkadaşlar bence sevgilim hepinizden daha az zorba klkakslksdlsdkdlds Ben sevgilimle yaşlanmaya devam... :)
Hayat tecrübesi de, bana yollu dediler ismimi bilmeyen tipler. Ona ne diyeyim ablacım?Kendi adıma söyleyeyim içimde hiç kin yok ve oldukça pozitif biriyim..Bu tarz insanlar kendilerini evlenene kadar belli etmez aslında sen şanslısın ki belli etmiş ama uyarıyı görmüyorsun.. Bu adam seni ilerde iyice manipüle eder ve özgüvenini kırar. Seni tanımıyorum ama kötülüğünü istemem. Burda yazılanların çoğu zorbalıktan değil hayat tecrübesi.. Görmek istediğini görme, anladığım kadarıyla çok gençsin, güzel günler gör, güzel sözler işit isterim..
Eşine sevgilisine ayar çekemeyen hık mık dili tutulan burada millete ne güzel cevap veriyorİyi de siz sadece benim şu an buraya 3 dk lık yazdığım paragrafı okuyarak nefret ettiğini yazdınız da o kişinin bana olan sevgisini sadece ben hissedebilirim. Ben onun beni sevdiğine gayet eminim. Sevmeyen insan 1 sene boyunca kimseyle devamlı konuşmaz. Sadece kırıcı biri olduğunu kabul ediyorum. Bu konuda öneri istedim. Asla nefret etmiyor, buna eminim dediğim gibi
Keşke paramı kazansam da ben de onu güzel yerlere götürsem... onun bana yaptığı gibiŞeytan ayrıntıda gizlidir derler.bir de sinek küçüktür ama mide bulandırır.buradaki sinek küçük bile değil bence ama neyse.sizi gerçekten seven birinin aklına bu tarz cümleler gelebileceğini inanmıyorum.resmen git bir işe yara da bana bir faydan olsun demeye getirmiş.yarın daha çok görüşme fırsatınız olsa bu senin paranı yer söyleyeyim.hesapları sana ödetir o da yetmez yalanlarla borç falan ister, seni dolandırır.bu adamdan inanılmaz negatif bir enerji aldım.psikolojini yedirtiyorsun, yarın öbür gün paranı da yedirteceksin belli ki.umarım az zararla aklın başına gelir ne diyeyim.
Haa bir de biz niye kadınlar olarak bu heriflerin aile durumu göz önünde bulundurmak zorundayız.psikolog muyuz biz.size ne anası babası nasıl davranmış.biz kadınlar olarak anamızın babamızın davrandığı gibi mi davranıyoruz da erkekler davransın.benim alakam yok mesela.abimin de yok.ne alakası var yani? Varsa da bu düşünmesi gereken sen değilsin.koskoca birey kendinden sorumludur.
Hık mık mı dlffkflskşksdlşEşine sevgilisine ayar çekemeyen hık mık dili tutulan burada millete ne güzel cevap veriyor
Seni çok seviyor, değer veriyor, kırmıyor. En iyisi evlenin![]()
Önce büyü sonra yaşlanırsın.Bir taneniz de çözüm odaklı bir yorum yapamadınız hepiniz için üzüldüm... Hepinizin içinde kim nefret birikmiş insanlara kusuyorsunuz. Yanlış yere sordum arkadaşlar bence sevgilim hepinizden daha az zorba klkakslksdlsdkdlds Ben sevgilimle yaşlanmaya devam... :)
Hangi lisenin ergenisinÖnce büyü sonra yaşlanırsın.
Ergenlik her insanın geçirdiği normal bir dönemdir. Bak sen geçirememişsin henüz daha çünkü 23 yaşındasın.Hangi lisenin ergenisin
Yollu mollu cok çirkin sözler, şu an diğer üyeyle kızgınlıktan karşılıklı can acıtmaya çalışıyorsunuz, bu bile çocukça aslında.. Konudan koptunuz.. Ben fikrimi söyledim senden oldukça büyüğüm, çok farklı insan tipleriyle çalıştım yıllarca, çok hikaye gördüm, duydum. Sevgilin çok kötü biri olmayabilir ama belli ki seni hep ezecek, birşeylerin acısını, hırsını senden çıkartacak. Şu an aşkla herşeye razısın ama evlenip yıllar geçtikçe aşk böyle kalmayacak ve sen yılların birikimini artık yutamayacak hale geleceksin. Çoluk çocuk karışacak hayata, yaşam gailesi saracak ama bu adam değişmeyecek çünkü inan bana kimse değişmez..Hayat tecrübesi de, bana yollu dediler ismimi bilmeyen tipler. Ona ne diyeyim ablacım?
Geri kafalı mı? HahahaahaaaAllahım ben nereye düştüm böyle bu kadar geri kafalı kadın nasıl bir araya toplanmış klşdfhdsaklşdkş
Valla size de dense kızardınız. Çok çirkin ifadeler kullanıyorlar. İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum tahammül edemedimYollu mollu cok çirkin sözler, şu an diğer üyeyle kızgınlıktan karşılıklı can acıtmaya çalışıyorsunuz, bu bile çocukça aslında.. Konudan koptunuz.. Ben fikrimi söyledim senden oldukça büyüğüm, çok farklı insan tipleriyle çalıştım yıllarca, çok hikaye gördüm, duydum. Sevgilin çok kötü biri olmayabilir ama belli ki seni hep ezecek, birşeylerin acısını, hırsını senden çıkartacak. Şu an aşkla herşeye razısın ama evlenip yıllar geçtikçe aşk böyle kalmayacak ve sen yılların birikimini artık yutamayacak hale geleceksin. Çoluk çocuk karışacak hayata, yaşam gailesi saracak ama bu adam değişmeyecek çünkü inan bana kimse değişmez..