Sevgilimize esimize yaptigımiz surprizler :)

AdrianaLimaa

bilsen kac kurbaga optuk!
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
1.584
10
66
İngiltere
Kizlar boyle bir konu acilmis mi bilmiyorum arattim cikmadi:31: hep sevgililerimiz ya da esimiz bize surpriz yapacak degil ya:34:
Hepimiz paylasalim hem daha orjinal fikirler bile gelebilir aklimiza:23:

bitane ben yaziyim hatta :)

Sadece yazlari gorustugumuz icin sevgililer gunu dogum gunleri fln surekli webcam de kutlanir ama 3. sevgililer gunumuzde bu durum cok sikici olmaya basladi haliyle...
yaninda olmasam da yuzunu guldurecek duygulandiricak bisey yapmak istedim bendeee tabi ki 1 2 ay oncesinden bir video hazirlama fikrini kafama koydum..

yurtdisinda yasadigim icin daha orjinal oldu bir kagida X, Adriana seni cok seviyor yazdim ve bunu komik aksanlariyla arkadaslarima okuttum okulda hocalarima bile soylettim hatta bir hocam butun sinifa koro olarak soyletti nasil utandim:17:

sonra da turk arkadaslarimla beraber oturduk onlar kayitta ben bi konusma hazirladim fln sevgililer gununu kutladim palyaco burnu takip opucuk attim bide kameraya:60::60::60:

sonunada bi kac fotograf ekledim zaten video boyunca kisik sesle bizim sarkimiz caliyodu bunu da duvarimda paylastim facebookta annesi babasi ablasi hepsii bayilmislar ablasi da duvarinda paylasmisti :31: butun arkadaslariman hep mesaj yagmuru geldi sonraa agladim beeenn kimbilir X neler hissetti diye:21:

Hadi kizlaar sizlerde paylassiin da KK nin romantik kizlarini gorelim:23:

Son düzenleme:
Kizlar yok mu hic romantiik:53::53:

Konuya pek uygun değil, çünkü benimkisi süpriz değil öyle görüp beğenip almıştım ama:1:

Hatta seninki kadar da romantik olamaz ama :))):37:

Ben büyükcene (tahtada değilde ona benzer bir yapısı olan) bir araba almıştım renkli. Arkasına baş harflerimizi kazıttırdım makine ile bir de evleniyoruz yazdırdım :D Oyuncak gibi bişey oldu işte aklıma geldi ben de yazayım dedim :))))

Şimdi odasında baş köşede duruyor:16:

Konuya pek uygun değil, çünkü benimkisi süpriz değil öyle görüp beğenip almıştım ama:1:

Hatta seninki kadar da romantik olamaz ama :))):37:

Ben büyükcene (tahtada değilde ona benzer bir yapısı olan) bir araba almıştım renkli. Arkasına baş harflerimizi kazıttırdım makine ile bir de evleniyoruz yazdırdım :D Oyuncak gibi bişey oldu işte aklıma geldi ben de yazayım dedim :))))

Şimdi odasında baş köşede duruyor:16:

canim cok guzelmiiiiisssss!! harf kazirttirma islemini nasil yaptirdin acayip sirin olmus ya bende yapabilirim bunu cok sever minyatur araba motosiklet tarzi seyleri:31:
canim ben 3 yilda 1 kez bisey yaptim:52: onu da sizinle paylastim iste baska birsuru fikirler geldi aklima ama yapamadim onlari... baska kimse de yazmiyor demekki gercekten hepimiz erkeklerden bekliyormusuz sorunu buldum:27: biz yapmadikca onlarda bi sure sonra yapmiyor birakiyorlar anacim:50:

küçük küçük süprizler hep yaparıım bende sevgiliciimee, mesela geçen sene yıldönümümüzü arkadaslarımızla bi mekanda kutladıktan sonra sahile geçmiştik, orda romantık romantık yururken cıkarttım cantamdan dilek balonlarını beraber tatlı aşk dilekleri dileyip ucurmustuk cok hosuna gıtmıstı :69: arkadaslarımda çiftti onlarada almıştım hepberaber güzel bi an yasamıstık :16:

futuraftakiler biz değiliz ama bizim balonlarımızda aynen böleydii :69:
Eki Görüntüle 390022

Son düzenleme:
canim cok guzelmiiiiisssss!! harf kazirttirma islemini nasil yaptirdin acayip sirin olmus ya bende yapabilirim bunu cok sever minyatur araba motosiklet tarzi seyleri:31:
canim ben 3 yilda 1 kez bisey yaptim:52: onu da sizinle paylastim iste baska birsuru fikirler geldi aklima ama yapamadim onlari... baska kimse de yazmiyor demekki gercekten hepimiz erkeklerden bekliyormusuz sorunu buldum:27: biz yapmadikca onlarda bi sure sonra yapmiyor birakiyorlar anacim:50:

:1:Doğru valla herkes erkeklerden bekliyor demek ki, vay vurdumduymaz hatunlar siziiii:27:

Yaa aldığım yerde bi alet vardı vızzzzzzzzzz diye ince uçlu matkap gibi düşün adam da el yazısıyla yazdı yaptı birşeyler. Yazlıkta yaptırmıştım yavru kuşum. Bi de 2 dane de gelin damat koycaktım. Dedim ailesi demesin ne kadar çok istiyormuş yaw falan:27:

Ama bomba süprizler tabisi evlenince :17::1:

Benim sevgilimin çalıştığı iş yerinde hep sevmediği yemekler çıkardı o da aç kalırdı garibim bir gün akşam gittim bir şiş kuşbaşı yaptırdım ocakbaşından onlar onu hazırlarken o arada kırmızı bir gül aldım içine notla beraber koydurdum :) sonrasında işte 1 saat geçti bu çocuktan haber yok acaba çocuk yanlış mı götürdü arayıp soramıyorum süpriz sonuçta aradım ağzını aradım ne var ne yok diye hiç çalışıorum falan aşkım yemek yemiş mi falan dedim yok yemedim dedi alla alla götürmedi mi dedim sonra süprizimi beğendin mi dedim ne süprizi işte yemek dedim he geldi falan dedi ben de bir şüpheciyim acaba başka sevgilisi var da emin olamıyor mu hangisi gönderdi diye meğersem uyuzzzz beni delirtmek için yapıyormuş :D bu süprizi yaptığımda yeni başlamıştık çıkmaya şüphelendiğim için burnundan fitil fitil getirmiştim :D)

küçük küçük süprizler hep yaparıım bende sevgiliciimee, mesela geçen sene yıldönümümüzü arkadaslarımızla bi mekanda kutladıktan sonra sahile geçmiştik, orda romantık romantık yururken cıkarttım cantamdan dilek balonlarını beraber tatlı aşk dilekleri dileyip ucurmustuk cok hosuna gıtmıstı :69: arkadaslarımda çiftti onlarada almıştım hepberaber güzel bi an yasamıstık :16:

Eki Görüntüle 390022

yaa inanmiyoruum cok tatliiii cooookk!!!!!!!!! canim aradigim surprizii bulduuummm biz de yazlik yerdeyiz aksamlari hep birlikte kumsalda yururuz ayakkabilari cikarip ohh yakamoz fln bu balonlari cikarip ucursak bi sevinirr kiiiii ya minnaksultan sen neymissin ya:52::52: baska varsa anlatir misin lutfen:38: sizin ilsikinize acayip ozendim ben zaten Allahim naazarim degmesin masallahh:nazar::nazar:

Nerden aldin canim bu balonlarii :26: ay cok romantikkk:31:

e peki neyle yakip ucuruyoruz bunlari:26: alttaki seyler ne lamba mi cok saftirik hissettim kendimi su an:52:

Eki Görüntüle 390022

Vaaaay seni romantik fıstık seniiiiii:1:

yaa inanmiyoruum cok tatliiii cooookk!!!!!!!!! canim aradigim surprizii bulduuummm biz de yazlik yerdeyiz aksamlari hep birlikte kumsalda yururuz ayakkabilari cikarip ohh yakamoz fln bu balonlari cikarip ucursak bi sevinirr kiiiii ya minnaksultan sen neymissin ya:52::52: baska varsa anlatir misin lutfen:38: sizin ilsikinize acayip ozendim ben zaten Allahim naazarim degmesin masallahh:nazar::nazar:

e peki neyle yakip ucuruyoruz bunlari:26: alttaki seyler ne lamba mi cok saftirik hissettim kendimi su an:52:
Ben biliyorumda bunu anlatmak minnaksultana düşer :)) benim ne haddime şimdi:)))

Benim sevgilimin çalıştığı iş yerinde hep sevmediği yemekler çıkardı o da aç kalırdı garibim bir gün akşam gittim bir şiş kuşbaşı yaptırdım ocakbaşından onlar onu hazırlarken o arada kırmızı bir gül aldım içine notla beraber koydurdum :) sonrasında işte 1 saat geçti bu çocuktan haber yok acaba çocuk yanlış mı götürdü arayıp soramıyorum süpriz sonuçta aradım ağzını aradım ne var ne yok diye hiç çalışıorum falan aşkım yemek yemiş mi falan dedim yok yemedim dedi alla alla götürmedi mi dedim sonra süprizimi beğendin mi dedim ne süprizi işte yemek dedim he geldi falan dedi ben de bir şüpheciyim acaba başka sevgilisi var da emin olamıyor mu hangisi gönderdi diye meğersem uyuzzzz beni delirtmek için yapıyormuş :D bu süprizi yaptığımda yeni başlamıştık çıkmaya şüphelendiğim için burnundan fitil fitil getirmiştim :D)

hehehhe :D seninki de yanii surpriz yaptigina pisman etcekmis nerdeysee:52: hosuna gitmis demek senle ugrasiyor :9: cok dusunceliymissin canim beniim :) bende benimkine kek yapicam kac yildir tik yok:52:

sevgilim galatasaraylı olduğu için ona galatasaray konseptli cookieler yapmıştım şeker hamuru süslemeli. 12 tane kocaman kurabiye ve üzerinde galatasarayını anlatan envai çeşit şey vardı. iki tanesini açlar gibi saldırarak yedik, 3 tanesini de evde kendi yemiş, şimdiyse dolabında gayet sergileniolar valla bayılmıştı :)

sevgilim galatasaraylı olduğu için ona galatasaray konseptli cookieler yapmıştım şeker hamuru süslemeli. 12 tane kocaman kurabiye ve üzerinde galatasarayını anlatan envai çeşit şey vardı. iki tanesini açlar gibi saldırarak yedik, 3 tanesini de evde kendi yemiş, şimdiyse dolabında gayet sergileniolar valla bayılmıştı :)

ayy fotograflarini cekseydiin caniiimm :31: insanin hamarat sevgilisi olunca daha bi guzel oluyodur eminim benim elimden pek bisey gelmez yazik cocuga ya :4:

Vaaaay seni romantik fıstık seniiiiii:1:

sormaa tatlııımm romantızm fışkırtıyorum :9:

utandım kız deme ölee :9: altında mum var kuzum kare seklınde kenarlarından yakıyosun atesın etkısıyle şişiyo balon hooop havalanıyoo :69: ınternetten sipariş ettim ben canım. yıldonumunde eve gıttıgımızdede evde balonlar doluydu oda bana süpriz hazırlamıştı :69: aklıma geldıkce ve ben ona suprızler yaptıkca yazarım. minikte olsa sureklı suprızler yapılmalı bence mesela harfli makarnalar alıp tabagın kenarına guzel seylerde yazabılırsın :9:

ayy fotograflarini cekseydiin caniiimm :31: insanin hamarat sevgilisi olunca daha bi guzel oluyodur eminim benim elimden pek bisey gelmez yazik cocuga ya :4:

ooooo süperr:34:

Bende Galatasaray'lıyım, benimki Fener'li.. Bende Fener'li olsam onun için en güzel hediye olurdu heralde :27::27::27:

Back
X