Sevgilimize esimize yaptigımiz surprizler :)

Bir de ben ağaçtan yapılmış defter her yeri öyle ama bir de kalemi adımız yazılı o deftere ilk günümüzden verdiğim güne kadar onla ilgili günlük tuttum onu hediye ettim çok duygulandı :) o da bana ne yese komşuyuz diye getirir boğazından geçmez :D urfalıyız biz mesela gecenin bir yarısı çiğ köfte ve şıllık getirmişti sıra gecesinde yemiş beni de unutmamış :D:D

sormaa tatlııımm romantızm fışkırtıyorum :9:

utandım kız deme ölee :9: altında mum var kuzum kare seklınde kenarlarından yakıyosun atesın etkısıyle şişiyo balon hooop havalanıyoo :69: ınternetten sipariş ettim ben canım. yıldonumunde eve gıttıgımızdede evde balonlar doluydu oda bana süpriz hazırlamıştı :69: aklıma geldıkce ve ben ona suprızler yaptıkca yazarım. minikte olsa sureklı suprızler yapılmalı bence mesela harfli makarnalar alıp tabagın kenarına guzel seylerde yazabılırsın :9:

ben onu ucurmam tutarim o zaman elimde cok sirin kalpli kalpli :52: bende siparis ediyim o zaman ama bi bakiyim turkiyede mi siparis vermem gerek yoksa burda da bulabilir miyim cok tesekkur ederim tatlim paylastigin icin:16:

$400352_10150663829456970_634021969_11494475_1361866834_n.webp
işte bu, sloganın yeri değişmiş ama :D

güzeldi evet, esra hanımın sitesinde sergileniyor şimdi cookiestoree, kendisinin daha zibilyon tane muhteşem şeyi var, onun dışında o kadar sürpriz yaptık ama askerliğin ikinci gününde bi telefon ettiremedik ona yanıyorum elime yapışık geziyorum telefonla..

Son düzenleme:
çok güzel olmuş canım tarifini de paylaşır mısın bizle :)

normal zencefilli kurabiye tarifi, hani yılbaşı kurabiyeleri olur ya yemeseniz de senelerce durur, o tarifleri kullanabilirsiniz, üstü de şeker hamuru, hazır satılıyor zaten pasta malzemeleri satan yerlerde, yumurta akıyla kurabiyelerin üzerine yapıştırıyorsunuz.

güzeldi evet, esra hanımın sitesinde sergileniyor şimdi cookiestoree, kendisinin daha zibilyon tane muhteşem şeyi var, onun dışında o kadar sürpriz yaptık ama askerliğin ikinci gününde bi telefon ettiremedik ona yanıyorum elime yapışık geziyorum telefonla..

Allah kavustursuuuun canıııımmmmmm , ellerine saglık bu aradaa cok guzel gorunuyolarrr bjkli olmama raaamen yiyebilirim yaniii zevklee :56: :9: bende bu yıldonumumuzde pasta yapmayı dusunuyorum ınsallah becerebılırım :61:

bu arada ciddi anlamda delirmek üzereyim, telefon beklemek ne kadar kötü şey ya..

onu en iyi ben bilirim:52: uzakta oldugu icin telefonu kapandiginda basina bisey geldi diye 2 3 kez aglamistim sonra bidaha telefonunu kapatmadi geceleri bile kapatmaz her an arayabilirim cunku:52:

minnaksultan sen hangi siteden siparis vermistin internetten hic alisveris yapmam da bn nedense guvenemiyorum sanki urunu getirmiceklermis param yancakmis gibi geliyo:60::60::60::60:

ben de bjklıyım yaparken koymadı değil :) heauhe

askerde yakın yere dusmusse eger bol bol çarşılarda suprızlersin sevgiliciinii :61: bende asker yolu bekledım 15 ay, çarşılarında şoka soktum hep :9: bide günlük yaptım maille hergünümü yazdım ona bjkli benımkide krampon seklınde kutuda futbol topu seklınde bussuru çikölatalar püskevitler almıştım :9:

askerde yakın yere dusmusse eger bol bol çarşılarda suprızlersin sevgiliciinii :61: bende asker yolu bekledım 15 ay, çarşılarında şoka soktum hep :9: bide günlük yaptım maille hergünümü yazdım ona bjkli benımkide krampon seklınde kutuda futbol topu seklınde bussuru çikölatalar püskevitler almıştım :9:

maaalesef :/ şu anda izmirde acemilikte yeni gitti daha 2. günü, ustalığı da urfada, tek başıma urfaya gidersem de herhalde keser beni

işte iyi olup olmadığını bilmiyorum, tedirgin de oluyorum ya aramazsa aramazsa hiç aramazsa diye.. elimde değil.. neyse konuyu bulandırmayayım fazla :)

Back
X