Kizlar boyle bir konu acilmis mi bilmiyorum arattim cikmadi

hep sevgililerimiz ya da esimiz bize surpriz yapacak degil ya
Hepimiz paylasalim hem daha orjinal fikirler bile gelebilir aklimiza
bitane ben yaziyim hatta :)
Sadece yazlari gorustugumuz icin sevgililer gunu dogum gunleri fln surekli webcam de kutlanir ama 3. sevgililer gunumuzde bu durum cok sikici olmaya basladi haliyle...
yaninda olmasam da yuzunu guldurecek duygulandiricak bisey yapmak istedim bendeee tabi ki 1 2 ay oncesinden bir video hazirlama fikrini kafama koydum..
yurtdisinda yasadigim icin daha orjinal oldu bir kagida X, Adriana seni cok seviyor yazdim ve bunu komik aksanlariyla arkadaslarima okuttum okulda hocalarima bile soylettim hatta bir hocam butun sinifa koro olarak soyletti nasil utandim
sonra da turk arkadaslarimla beraber oturduk onlar kayitta ben bi konusma hazirladim fln sevgililer gununu kutladim palyaco burnu takip opucuk attim bide kameraya

sonunada bi kac fotograf ekledim zaten video boyunca kisik sesle bizim sarkimiz caliyodu bunu da duvarimda paylastim facebookta annesi babasi ablasi hepsii bayilmislar ablasi da duvarinda paylasmisti

butun arkadaslariman hep mesaj yagmuru geldi sonraa agladim beeenn kimbilir X neler hissetti diye
Hadi kizlaar sizlerde paylassiin da KK nin romantik kizlarini gorelim