Sevgilimize esimize yaptigımiz surprizler :)

onu en iyi ben bilirim:52: uzakta oldugu icin telefonu kapandiginda basina bisey geldi diye 2 3 kez aglamistim sonra bidaha telefonunu kapatmadi geceleri bile kapatmaz her an arayabilirim cunku:52:

minnaksultan sen hangi siteden siparis vermistin internetten hic alisveris yapmam da bn nedense guvenemiyorum sanki urunu getirmiceklermis param yancakmis gibi geliyo:60::60::60::60:

Yanmaz be korkma ben hep alıyorum :)))
Ya bir mesajda gördüm de sen yurtdışındamısın canım Türkiye de mi satılıyor falan demiştn, ben minnaksultan açıklasın diye ona da yorum atmadım ya ne kadar centilmen bir kızım:52:

:52:Ama çok merak ettim:1:

Yanmaz be korkma ben hep alıyorum :)))
Ya bir mesajda gördüm de sen yurtdışındamısın canım Türkiye de mi satılıyor falan demiştn, ben minnaksultan açıklasın diye ona da yorum atmadım ya ne kadar centilmen bir kızım:52:

:52:Ama çok merak ettim:1:

yurtdisindayim canim.. bu yuzden 20 milyon kez ayrildik hatta belki de sonu olmayan bi iliski ama seviyorum seviyoruz:50: su an ayriyiz zaten ama yazin bariscagimiz cok bellii yani gorusucez cunku hayirlisi olsun ne diyim asik olmayi ben secmedim Allahin bi bildigi vardir heralde karsima onu cikarirken dimi:50:

ben ilk doğum gününde sürpriz doğum günü hazırlamıştım sevdiği arkadaşlarıyla sabah kahvaltısı bide pasta ama malesef pasta getirilene kdr erimişti :5: ama olsun sevgilim beğenmişti :16: daha sonra sevgililer gününde bana sürpriz hazırlıcaktı biliyodum bnde hiç sölemeden onun için kurabiyeler pişirmiştim beklemiyodu hoşuna gitmişti :1: hmm bide çıkmaya yeni başladığımızda arkadaşken paylaştığımız şelerden bazı anıları bi kutuda toplayıp hediye etmiştm =)

ben ilk doğum gününde sürpriz doğum günü hazırlamıştım sevdiği arkadaşlarıyla sabah kahvaltısı bide pasta ama malesef pasta getirilene kdr erimişti :5: ama olsun sevgilim beğenmişti :16: daha sonra sevgililer gününde bana sürpriz hazırlıcaktı biliyodum bnde hiç sölemeden onun için kurabiyeler pişirmiştim beklemiyodu hoşuna gitmişti :1: hmm bide çıkmaya yeni başladığımızda arkadaşken paylaştığımız şelerden bazı anıları bi kutuda toplayıp hediye etmiştm =)

dogum gunu surprizi cok guzel olmuss canim ya dusunmen yeterli pasta da eriyiversin nolcekk:9:
anilari kutuda toplama fikri de muthiss

asker yolu gozliyen arkadasiim nickini unuttum bak bunu sende yapabilirsiiin cok hos olur:31:
hani mektup fln gondericeksen diye deidm yoksa ne haddime :) ihihih :)

Son düzenleme:
yurtdisindayim canim.. bu yuzden 20 milyon kez ayrildik hatta belki de sonu olmayan bi iliski ama seviyorum seviyoruz:50: su an ayriyiz zaten ama yazin bariscagimiz cok bellii yani gorusucez cunku hayirlisi olsun ne diyim asik olmayi ben secmedim Allahin bi bildigi vardir heralde karsima onu cikarirken dimi:50:

Yaaa ayrı mısınız, inşaAllah barışırsınızzz:14: Bir de açtığın konuya bak kıyamam sana:43:
Tabii ki vardır kaderde varsa, hayırlısıysa inşaAllah olur.. Yazın çok zaman görüşün de bari unutamasın o anları, işte gözden Irak olunca ahh ah.. Bende asker yolu bekliyorum bende uzağım ama şimdilik şükürler olsun bir sıkıntı yok. Ama ne diyim mutluluklar sizinle olsun tez zamanda hayırlısıysa barışın inşaAllah diyorum ve susuyorum konu dağılmasın, bence seninkine yeni süprizler planlayalım diyorum :13::13::13::1::1:

Yaaa ayrı mısınız, inşaAllah barışırsınızzz:14: Bir de açtığın konuya bak kıyamam sana:43:
Tabii ki vardır kaderde varsa, hayırlısıysa inşaAllah olur.. Yazın çok zaman görüşün de bari unutamasın o anları, işte gözden Irak olunca ahh ah.. Bende asker yolu bekliyorum bende uzağım ama şimdilik şükürler olsun bir sıkıntı yok. Ama ne diyim mutluluklar sizinle olsun tez zamanda hayırlısıysa barışın inşaAllah diyorum ve susuyorum konu dağılmasın, bence seninkine yeni süprizler planlayalım diyorum :13::13::13::1::1:

seninkine bir sürpriz yapsak barışmaz mısınız acaba?

canlarim konuyu acarken hic surpriz yapiyim gibi bi dusuncem yoktu sadece genel olarak hepimize yarar diye acmistim cok severim de boyle konulari:31:
ama soyle bi durum var beni terkedip eskisehire gitmis mesaj attigimda ogrenmistim aradim yalvardim baskasini seviyorum dedi (bunu yapmasinin amaci biz konusarak ayrilamiyoruz yapisiyoruz direkk gozumun icine bakip da ayrilalim diyemeyecegi icin) neyse baskasini seviyorum diyince cildirdiim gunlerce agladim sonra baktim o mutlu (degil de bana oyle gosteriyormus arkadaslardan ogrendim) bende baskasiyla cikmaya basladim (beni de o cocuga emanet etmis iyi mi cok kirgin yani ama haketmisti) bunca seye ragmen halaa telefonlasiyoruz deli gibi seviyoruz bende o yuzden simdi dusunuyorum zaten gururu kirilmisti bari surpriz yapiyim da aramiz yumusasin o yuzden yapicam kizlar evet karar verdim:34: en son telefon konusmamiz da askim da dedi bu arada:48: ve 1 yildir da hayatina kimseyi sokmadii:48:

neyse kizlar konuyu dagitmayalim da surprizlerr yagsiin burayaaa:21:

canlarim konuyu acarken hic surpriz yapiyim gibi bi dusuncem yoktu sadece genel olarak hepimize yarar diye acmistim cok severim de boyle konulari:31:
ama soyle bi durum var beni terkedip eskisehire gitmis mesaj attigimda ogrenmistim aradim yalvardim baskasini seviyorum dedi (bunu yapmasinin amaci biz konusarak ayrilamiyoruz yapisiyoruz direkk gozumun icine bakip da ayrilalim diyemeyecegi icin) neyse baskasini seviyorum diyince cildirdiim gunlerce agladim sonra baktim o mutlu (degil de bana oyle gosteriyormus arkadaslardan ogrendim) bende baskasiyla cikmaya basladim (beni de o cocuga emanet etmis iyi mi cok kirgin yani ama haketmisti) bunca seye ragmen halaa telefonlasiyoruz deli gibi seviyoruz bende o yuzden simdi dusunuyorum zaten gururu kirilmisti bari surpriz yapiyim da aramiz yumusasin o yuzden yapicam kizlar evet karar verdim:34: en son telefon konusmamiz da askim da dedi bu arada:48: ve 1 yildir da hayatina kimseyi sokmadii:48:

neyse kizlar konuyu dagitmayalim da surprizlerr yagsiin burayaaa:21:

Yaa dağıtmayalım da .. Kız senin sıkıntın uzun zamandırmış ben sandıydım ki yeni :/ Şimdi Türkiye'de nerde oturuyor yakınlardaysa biz burdan ayarlayalım istediğin bir şekilde yardımcı olalım balım, süpriz yapalım yeterki sevenler kavuşsun:38:
(yalnız tebrik ederim kendimi gene konuyu dağıtmadım süprize bağladım bana helal olsun:46::46:)

benimki de izmirde! yip yip, valla bence gelip o feneri yapmadan önce el birliğiyle bişe yapalım da sen gönder kuzu evine falan bi şekilde ağzı açık kalsın kapanmasın :D

Yaa dağıtmayalım da .. Kız senin sıkıntın uzun zamandırmış ben sandıydım ki yeni :/ Şimdi Türkiye'de nerde oturuyor yakınlardaysa biz burdan ayarlayalım istediğin bir şekilde yardımcı olalım balım, süpriz yapalım yeterki sevenler kavuşsun:38:
(yalnız tebrik ederim kendimi gene konuyu dağıtmadım süprize bağladım bana helal olsun:46::46:)

canim ne dusuncelisiiin :) cok tesekkur ederim:16: ama benim bi gidisata bakmam laziim :52: bide yaninda olmak istiyorum her surprizim ya intten veya baska bi yolla ama illaki ben yaninda degilken oluyo sevindimi duygulandi mi hicbisey gormuyorum resmen.. mesela o videoyu yaptigimda samimi olmadigim arkadaslarim bile annemde izledi ikimizde agladik fln diyen cok oldu ama benimki aglamissa bile ben gormediim bide ozlemistir kuzucum benii videoda gorunce kesin duygulanmistir ama gormedim istee:50: yaninda olmaliyim yani burdaki fikirlerden birinden fikir uretebilirim sanirsam ilerleyen zamanlarda:31:

benimki de izmirde! yip yip, valla bence gelip o feneri yapmadan önce el birliğiyle bişe yapalım da sen gönder kuzu evine falan bi şekilde ağzı açık kalsın kapanmasın :D

Seninki de mi askerde, yoksa normal mi kalıyor, napsak İzmir'e zepline binip gitsekte havada bir reklam mı yapsak aşkımızı ilan etsek:16:

Al sana fıstık gibi süpriz:1:

o kadar simartmaya cesaret edemiyorum yavrular:52::52: yanindayken yaparim iste yaptigima sukretsin:52::52: valla simardimi tepeme cikiyo ona hafif hafif yapmak laziimm:9:

benım nısanlım cok tıtız ve duzenlıdır. her seyı katlı ve duzgunce utulu olmalıdır..( bende öyleyım aslında).o oyle olunca kışın 6 7 tane not yazdım kagıtlara.. motnlarına takım elbıselerıne kot pantolon ceplerıne bırer bırer yerleştirdim... bir gün belgesel izliyordum ve erkek penguenin begendıgı dişi penguene orada ola en guzel taşı bulup vermesini izledim. bu onlar için evlilik teklifi gibi birşey. ve penguenler tek eşliymiş yani başka kimseye bakmazlarmış eşinden başka. ben bunu duyunca cok duygulandım ve nişanlıma o kagıtlardan bırınde bunu yazdım ve ondan bana bulabıldıgı en guzel taşı getirmesini istedim.notu arabasının ayna yerine sıkıştırmıştım. nişanlım notu buldugunda yoldaymış. arabayı cekmiş kenara ve yarım saat guzel bi taş aramış.. çok duygulanmıştı bana verirken o taşı..

böyle şeylerin ilişkiye heycan kattıgını dusunuyorum ve devamlı yapıyorumda

Back
X