Sevgilimize esimize yaptigımiz surprizler :)

kızlaaarr yıldonumumuzde pasta yapıcam dıyodum ya yaptııım :61: coook begendı ama agvaya gıttık ve pasta cantamdaydı baya bı seklı semalı kaymıstı pastanın cok uzuldumm ama sevgılım düşünmen bile yeter cok mutlu oldum falan dıyıp pastadakı kızın yanı benim kafamı yedi :9: cok guzel bı yıldonumu gecırdıııkk :16: pastada böle bişi olduu işteee :9:
Eki Görüntüle 402638

Maşaaalllah ya ne kadar da yeteneklisin böyle, tebrik ederim:))) Çok ta güzel bir süpriz bence çoğu erkek midesine düşkün olduğu için bence her daim tutacak bir hediye:) Ee bir de yetenekle birleşince bence harika olmuş:))

Kizlar boyle bir konu acilmis mi bilmiyorum arattim cikmadi:31: hep sevgililerimiz ya da esimiz bize surpriz yapacak degil ya:34:
Hepimiz paylasalim hem daha orjinal fikirler bile gelebilir aklimiza:23:

bitane ben yaziyim hatta :)

Sadece yazlari gorustugumuz icin sevgililer gunu dogum gunleri fln surekli webcam de kutlanir ama 3. sevgililer gunumuzde bu durum cok sikici olmaya basladi haliyle...
yaninda olmasam da yuzunu guldurecek duygulandiricak bisey yapmak istedim bendeee tabi ki 1 2 ay oncesinden bir video hazirlama fikrini kafama koydum..

yurtdisinda yasadigim icin daha orjinal oldu bir kagida X, Adriana seni cok seviyor yazdim ve bunu komik aksanlariyla arkadaslarima okuttum okulda hocalarima bile soylettim hatta bir hocam butun sinifa koro olarak soyletti nasil utandim:17:

sonra da turk arkadaslarimla beraber oturduk onlar kayitta ben bi konusma hazirladim fln sevgililer gununu kutladim palyaco burnu takip opucuk attim bide kameraya:60::60::60:

sonunada bi kac fotograf ekledim zaten video boyunca kisik sesle bizim sarkimiz caliyodu bunu da duvarimda paylastim facebookta annesi babasi ablasi hepsii bayilmislar ablasi da duvarinda paylasmisti :31: butun arkadaslariman hep mesaj yagmuru geldi sonraa agladim beeenn kimbilir X neler hissetti diye:21:

Hadi kizlaar sizlerde paylassiin da KK nin romantik kizlarini gorelim:23:

Video yu izleyeydik iyiydi :)

bu pastayi sen mi yaptiiiin!!! ellerine saglik nasil begenmesin yahuu super gozukuyoo:9: vay be hamarat olmak boyle bisey:9:

Maşaaalllah ya ne kadar da yeteneklisin böyle, tebrik ederim:))) Çok ta güzel bir süpriz bence çoğu erkek midesine düşkün olduğu için bence her daim tutacak bir hediye:) Ee bir de yetenekle birleşince bence harika olmuş:))

tesekkur ederımmm kızlar ilk yapışııım bu :9: internette videolara baka baka yaptım baya uğraştırdı el kadar pasta ama olsun değdii :61:

bendee anlatıcam kızlar....askım çookk beyenmştiii, duyglandgnı gözlernn doldgnu sylemştii:16:
uzak seherlerde oldgmz için özel gnleri yan yana gecremyrz...
bnde sdce onun ve bnm ftlarndan 1 ay ugrasp video klip yaptım ve tuğba özerkden ''dgm gnn kutlu olsun'' sarkısını ekledim...
bn ble izlerken dyglanp aglamştm...
saat 12 yi gecnce askım sagol dgm gnmü kutlmadgn için demşti.(normalde 12 yi gecnce hmen ktlarz)
facesnde duwarna videoyuyu paylaşmştm...şaşrp kalmştı...gece byncaa yaa askım utandrdın falan filan..o ses tonu nasıldı, o videoyuyu naslda byenmşti..:16:
byendgi için bnde sewnmştm..:31:mutlu oldum...ailesi falan bayldı...:51:
imdi gelecek dgm gnü için yne bu tarz fikir dşünyrm amaa aklma bşy gelmyo acbaa ne olabilir:44::35::36:

ayni seyleri yasamisiz. ben gecen sene sevgililer gununde yapmistim ayni sekilde ailesi cok begenmisti hatta siz bu gidisle evlenirsiniz bile demisler yani. sonra ne mi oldu paaat 23 saat icinde ayrildi.

benim videom biraz degisikti ilk sayfada yazdim zaten oyle biseyler yapabilirsin belki :) ya da evine bisey gonderirsin ses kaydi yapan ayiciklar fln var ya dusunsene bastikca seni seviyorum diyo ayicik ama senin sesin fln :52: bu fikir nerden geldi simdi:9:oyle bi ayicik var mi bilmiyorum ama bulabilirsin sanirim. ama ayicik cok kiz isi demeyin ben ustunde seni bu kadar seviyorum yazip kollarini acan bi ayicik almistim onla uyuyomus eskiden simdi degil:ssz:

Ben ilişkimizin odun olan tarafıyım malesef:27:
ben ne kadar odunsam sevgilim de o kadar romantiktir.:17:
ben ona karşı onun gibi güzel sözler söyleyemediğimden dolayı en iyisi yazayım deyip bir günlük tuttum. o gün onunla neler yaptığımızı yazdım, her içimden onunlu ilgili olumlu veya olumsuz bir şey geldiğinde yazdım, okuduğumda bana onu veya bizi hatırlatan şiirler yazdım.
sonra onu yıl dönümümüzde güzelce paketleyip verdim.
Belki size çok klasik gelecek ama ben çok odun olduğumdan olsa gerek sevgilim bayılmıştı, hatta bazı sayfaları okurken gözleri dolmuştu.
Aranızda varsa benim gibi duygularını ifade edemeyen, bu yola başvurabilir :69:

(Bu arada bu hediye ilk yıldönümüzdeydi. şimdi o kadar da odun değilim. 3 yılın sonunda az da olsa yontuldum:37::1:)

aynısını ben de yaptım ama biraz farkla.bu ikimizin günlüğü olucak hep değiştiricez içimizden geçenleri yazıcaz dedim.ilk sayfalarını ben doldurdum hatta bi sayfasını ojelerimle boyadığım minik kalplerle doldurdum.(ben sürekli rengarenk ojeler sürerim, o da pek sevmez ojelerimi) buna ithafen yaptım.altına da aşkımız bu kalpler kadar renkli ve güzel olsun dedim.En çok o sayfayı beğenmiş:1::69:

Back
X