Sevgilimize esimize yaptigımiz surprizler :)

Dogunal cok tesekkur ederim caniiim kafani yorup bana surpriz buldugun icin :16:

peki bunu dogum gunumde mi yapmaliyim yoksa yil donumumuzde mi yildonumumuze kadar bekleyemem kiii zaten o zamanda farkli bisey mi yapsam ki bilemedim:26:

nerdeyse sana dolunay dicem dogunal aklimda kalmiyo :D:D:D

ne demek tatlım.. ınsallah faydası olmustur sana... erkeklere cok suprız yapılmaya gelmez yalnız bunu unutmayın.. hep sızden beklerler ondan sonra... dozunda ama etkılı bırsey yapmak lazım

Yazılanlara şöyle bi göz gezdirdimde aklıma gerçekten sayenizde güzel fikiler geldi :16: Bende pek sürpriz yapmış kişilerden değilim. Yani yaparım elbette, yaptımda bir çok ama hepsi ufak sürprizler. Öyle büyük bir şey yapamadım daha 2 senedir. 1 Temmuzda doğum günü var işte ozaman yapıcam. Burada sahilde, denizde tekne turları oluyor. Kiralıyorsun saatlik falan. Kuzenlerinin yakın arkadaşlarının olduğu bi doğm günü hazırlıcam ona teknede. Onun haberi olmayacak tabikide. Kuzeniylede aynı gün doğm günleri. Onun sevgiliside benim yakın arkadaşım. Doğm günlerini aynı anda yapıcaz arkadaşımla planlayıp. Onlar kuzen biz arkadaş :1: Ve eminim daha hoşuna gidecektir. Çünkü aşırı duygusal kokan hareketlerden ve eğlenmiyor. Böyle kalabalık, arkadşalar falan öyle ortamları daha cok seviyor. Bakalım 1 temmuz gelsin hele bi umarım bu istediğimi yaparım..

mesela bugün eşime şöyle bir süpriz yapmak istedim telefonunun ajandasından saati ve günü ayarladım not olarak ta seni çok seviyorum aşkım yazdım hatırlatma çaldığında bu yazıyı görecek saat sekiz de bakalım şaşıracak mı:52:

mesela bugün eşime şöyle bir süpriz yapmak istedim telefonunun ajandasından saati ve günü ayarladım not olarak ta seni çok seviyorum aşkım yazdım hatırlatma çaldığında bu yazıyı görecek saat sekiz de bakalım şaşıracak mı:52:

Tamda cok önemli bi işinin ortasında çalıyormuş :1:

Selam kızlarrrrr :)
bu konuya nerden düştüm bilmiyorum ama iyiki düşmüşüm içimdeki odun kişiliğe son vermeye karar verdim. Baştan sona okudum demekki ben cidden odunmuşum. :9:

neyse takipteyim kızlar, Daha çok fikir paylaşıldıkça bende örnek almaya içimde romantik bir kişilik yaratmaya başlarım :21:

sevgilim galatasaraylı olduğu için ona galatasaray konseptli cookieler yapmıştım şeker hamuru süslemeli. 12 tane kocaman kurabiye ve üzerinde galatasarayını anlatan envai çeşit şey vardı. iki tanesini açlar gibi saldırarak yedik, 3 tanesini de evde kendi yemiş, şimdiyse dolabında gayet sergileniolar valla bayılmıştı :)

Ayni süprizi bende yaptim ve isyerine göndertiyorum. 10 tane onu anlatan kurabiye, gerci daha cuma günü eline ulasacak.

kızlarrrr hala yıl dönümümüz için bir hediye bulamadım size bazı şeyleri anlattım mesela onların üstüne değişik şeyler bulamıyorum:31:

ben de geçen sene ilk evlilik yıldönümümüzde fotokitap yaptırdım geçmişten bugüne sırayla resimleri koydum, 2009'da sevgiliyken askere gitti 2 günlüğüne beni görmeye gelmişti doğumgününe de 1 hafta kalmıştı kaliteli bir kutu çikolata aldım her birinin ucundan ısırdım:) tekrar yerine koydum kutunun üzerine de küçük bir not yazdım ve askere gittiği günden o güne kadar hergün için kısa bir not yazdım ay ay grup yaptım kurdeleye taktım ve hepsini gizlice bavuluna koydum. gidince açmış ve şok olmuş yazdıklarımı okumaya kıyamamış:) bir doğumgününde de puzzle çok sever 2000 parçalık almıştım. 9 mayısta da doğumgünü var karikatürlü çift yastıklarından almayı düşünüyorum.

Hee bu arada benimkide bana albüm yapmıştı biraz klasik gelebilir ama :))

Albümün her sayfasında 2 tane fotoğraf koyma yeri var. Birinde fotoğraf var, diğerine not yazmış koymuş.

Bir fotoğrafta ellerimiz var sadece el ele tutuşurken :) ona not demiş ki ellerimi hiç bırakma :)

Bir fotoğrafta ben dayak yiyorum:9:gerçekten değil tabi:1: onada demiş ki kertenkelebekk dayak yerken:33:

Birinde benim alnımdan öpüyor. Helal anlamına gelir ya, Helalim demiş gülücük koymuş:1: Daha çok not ve fotoğraf varda anlatmiyim çok uzar belki sıkılırsınız kızlar, benim aşkım hepsini kendi elleriyle yaptığı için bana çok başka tabi :)

Albümün en baş kapağındada tek bir fotoğraf koyma yeri var oraya da ilk çektirdiğimiz fotoğrafı koymuş benim ormantik sevgilim :)

El yazısıda çok çirkin :9: Ama bana öyle güzel geliyor kii :16::16::16:

Albümün kapağınada bir de nazar boncuğu yapıştırmış. Hayret ettim bu kadar ayrıntı ve benimki ne iş falan :33: Doğum günümde önce bir ayakkabı hediye etti sonra albümü :)) Ama albümm:16:

vayy
sevgilin ne kadar da romantikmiş tatlımm yaa:nazar:
Allah daim etsin :nazar:

ee başka süpriz yapan yok mu kızlaarr
kimse yokk burdaaa:26:

yaptikca ya da akillarina geldikce yazarlar heralde tatlisim :31:

ben benimkine surpriz yapmamaya karar verdim kizlar... soyle bi dusundum de beni haketmeyen degerimi bilmeyen bi insana surpriz yapicam niyeki aferin helal olsun iyi uzdun demek icin mi:52: :52: tekrar asik olursam birgun yapicam kizlar soz ama bu cocuk bana ayrildigimizi soylemeye tenezzul etmeden gittiyse bence surprizi gectim sevgiyi bile haketmiyo... :34:

Ben ilişkimizin odun olan tarafıyım malesef:27:
ben ne kadar odunsam sevgilim de o kadar romantiktir.:17:
ben ona karşı onun gibi güzel sözler söyleyemediğimden dolayı en iyisi yazayım deyip bir günlük tuttum. o gün onunla neler yaptığımızı yazdım, her içimden onunlu ilgili olumlu veya olumsuz bir şey geldiğinde yazdım, okuduğumda bana onu veya bizi hatırlatan şiirler yazdım.
sonra onu yıl dönümümüzde güzelce paketleyip verdim.
Belki size çok klasik gelecek ama ben çok odun olduğumdan olsa gerek sevgilim bayılmıştı, hatta bazı sayfaları okurken gözleri dolmuştu.
Aranızda varsa benim gibi duygularını ifade edemeyen, bu yola başvurabilir :69:

(Bu arada bu hediye ilk yıldönümüzdeydi. şimdi o kadar da odun değilim. 3 yılın sonunda az da olsa yontuldum:37::1:)

Bir keresinde de pembiş bir bebek ayakkabası aldım. (Kız çocuğumuzun olmasını çok istiyoruz da:69:)
Üzerine de "babacım, bunu ben doğana kadar saklar mısın?" yazdım. Bir çok hediye almıştım ona ama yüzünde hiç o günki kadar güzel bir ifade görmemiştim. eş gibi,baba gibi bakıyordu resmen.:69:
Birbirimize bebek kıyafetleri alıp duruyoruz artık. Evli değiliz bu arada .:9: (Allah evlenince hayırlısıyla nasip eder inşallah tatlı bir bebiş :17:)

Bir keresinde de pembiş bir bebek ayakkabası aldım. (Kız çocuğumuzun olmasını çok istiyoruz da:69:)
Üzerine de "babacım, bunu ben doğana kadar saklar mısın?" yazdım. Bir çok hediye almıştım ona ama yüzünde hiç o günki kadar güzel bir ifade görmemiştim. eş gibi,baba gibi bakıyordu resmen.:69:
Birbirimize bebek kıyafetleri alıp duruyoruz artık. Evli değiliz bu arada .:9: (Allah evlenince hayırlısıyla nasip eder inşallah tatlı bir bebiş :17:)

çooook tatlıymıs ya bu süprizin çok seker :16:

yaptikca ya da akillarina geldikce yazarlar heralde tatlisim :31:

ben benimkine surpriz yapmamaya karar verdim kizlar... soyle bi dusundum de beni haketmeyen degerimi bilmeyen bi insana surpriz yapicam niyeki aferin helal olsun iyi uzdun demek icin mi:52: :52: tekrar asik olursam birgun yapicam kizlar soz ama bu cocuk bana ayrildigimizi soylemeye tenezzul etmeden gittiyse bence surprizi gectim sevgiyi bile haketmiyo... :34:

yine vazmıgectin tatlım ..
bişey mi oldu kiii ?????

Back
X