Sevgilimize esimize yaptigımiz surprizler :)

yine vazmıgectin tatlım ..
bişey mi oldu kiii ?????

canim dusundukce surpriz yapmamak daha mantikli geldi birsey yapmadi ama bence onun benim icin savas vermesi gerekir simdi ben ona surpriz yaparsam bana yine gecen yazin bi ust modelini yasatacaktir... ki buna da musade etmemeliyim seviyosa kendisi biseyler yapmali ben degil ve sanirim ben onu unutmaya basliyorum:32::32: nasilsa surpriz yapicak birisi olur ilerde bosverdim yani:52:

Bir keresinde de pembiş bir bebek ayakkabası aldım. (Kız çocuğumuzun olmasını çok istiyoruz da:69:)
Üzerine de "babacım, bunu ben doğana kadar saklar mısın?" yazdım. Bir çok hediye almıştım ona ama yüzünde hiç o günki kadar güzel bir ifade görmemiştim. eş gibi,baba gibi bakıyordu resmen.:69:
Birbirimize bebek kıyafetleri alıp duruyoruz artık. Evli değiliz bu arada .:9: (Allah evlenince hayırlısıyla nasip eder inşallah tatlı bir bebiş :17:)

kiizz bayagi yontulmussun vallaa cok sirinn buuu ooyy kucucuuk ayakkabi ya cok tatli bende bayildim canim bu fikre:31::31:

canim dusundukce surpriz yapmamak daha mantikli geldi birsey yapmadi ama bence onun benim icin savas vermesi gerekir simdi ben ona surpriz yaparsam bana yine gecen yazin bi ust modelini yasatacaktir... ki buna da musade etmemeliyim seviyosa kendisi biseyler yapmali ben degil ve sanirim ben onu unutmaya basliyorum:32::32: nasilsa surpriz yapicak birisi olur ilerde bosverdim yani:52:

yani tabi haklısın olursa artık onunla barısırsanız barıstıktan sonra seni mutlu ettigi günlerde yaparsın sende :31:
ya da o düşüncende de cok haklısın senin degerini bilen biri mutlaka olur hayatında :12:
ozaman herseyin eenn güzelini yasarsın nasıl olsaa:16:

çooook tatlıymıs ya bu süprizin çok seker :16:
evet canım, bi deneyin bence, o tepkiyi görmek çok güzel. hele erkek arkadaşınızla daha önce de çocuk hayali kurduysanız daha bi hoş oluyor.:17:

kiizz bayagi yontulmussun vallaa cok sirinn buuu ooyy kucucuuk ayakkabi ya cok tatli bende bayildim canim bu fikre:31::31:

teşekkürler canım ya valla gördüğünüz üzre baya yontuldum sevgilim sayesinde:9: çoook şirin gerçekten, eğer Allah nasip eder de bir bebişimiz olursa ayakkabısı hazır.:17:

orta büyüklük de bir kalp kutunun içine çeşit çeşit jelibonlar, şekerler çikolatalar koyup, ağzına kadar doldurduktan sonra, güzel bir küçük karta '' hepsini denedim, ama senden tatlısını bulamadım '' yazmıstım eşime ve cooook mutlu olmuşdu... bilginize...:):17:

evet canım, bi deneyin bence, o tepkiyi görmek çok güzel. hele erkek arkadaşınızla daha önce de çocuk hayali kurduysanız daha bi hoş oluyor.:17:

teşekkürler canım ya valla gördüğünüz üzre baya yontuldum sevgilim sayesinde:9: çoook şirin gerçekten, eğer Allah nasip eder de bir bebişimiz olursa ayakkabısı hazır.:17:

denemeye deger aslında:44:
bide ömür boyunca o ayakkabıları saklarsa ooo cok hoş

Bir keresinde de pembiş bir bebek ayakkabası aldım. (Kız çocuğumuzun olmasını çok istiyoruz da:69:)
Üzerine de "babacım, bunu ben doğana kadar saklar mısın?" yazdım. Bir çok hediye almıştım ona ama yüzünde hiç o günki kadar güzel bir ifade görmemiştim. eş gibi,baba gibi bakıyordu resmen.:69:
Birbirimize bebek kıyafetleri alıp duruyoruz artık. Evli değiliz bu arada .:9: (Allah evlenince hayırlısıyla nasip eder inşallah tatlı bir bebiş :17:)

ayyy çok tatlıııı:16: kesinliklee denicemm:) bayıldım . bzide nişanlımla kız bebek hayalini kuruyoruz sürekli almam lazımm.:9:

ben bir keresinde bi sepet hazırlamıştım içine benim sevdiğim bi ördek oyuncak sonra bi fanusa 100 tane kalpli kalpli kartlara kendi yazdıgm özel anlarımız bi kadeh içinde kalpli çikolatalar her ne kadar ay bu ne ya desede odunumun hoşuna gitmişti :D

ben bir keresinde bi sepet hazırlamıştım içine benim sevdiğim bi ördek oyuncak sonra bi fanusa 100 tane kalpli kalpli kartlara kendi yazdıgm özel anlarımız bi kadeh içinde kalpli çikolatalar her ne kadar ay bu ne ya desede odunumun hoşuna gitmişti :D

ay bu ne ya:52::52: tepkileri de mukemmel oluyo hani:9::9:

kızlar harikasınız yaa :)) benimde 6-7 yıllık ilişkim var ama şmdiye kdr en fazla 2 süpriz yapmışımdır :(( erkek olmasına rağmen o benden daha romantik hep öle değil ama isteyincede çok güzel konuşur bişiler yazar. Ama benim hiç yazma duygularımı anlatma yeteneğim yok. Aynı şeyleri yazıp dururum dalga geçer hahaha :D niye biz odunuz böle yaa :( hiç böle onu duygulandıracak şeyler yapamadım. Burdakilere not ettim ama keşke kendi yaratıcılığımla bişiler yapabilsem :(

kızlar harikasınız yaa :)) benimde 6-7 yıllık ilişkim var ama şmdiye kdr en fazla 2 süpriz yapmışımdır :(( erkek olmasına rağmen o benden daha romantik hep öle değil ama isteyincede çok güzel konuşur bişiler yazar. Ama benim hiç yazma duygularımı anlatma yeteneğim yok. Aynı şeyleri yazıp dururum dalga geçer hahaha :D niye biz odunuz böle yaa :( hiç böle onu duygulandıracak şeyler yapamadım. Burdakilere not ettim ama keşke kendi yaratıcılığımla bişiler yapabilsem :(

canim bikac kez yap burdakileri elin alissin daha sonra senin aklina da gelir hep dogustan romantik olunmuyor ya dimi:31:

evet canım,oğlumuz olursa ona haksızlık olmasın:52::9:

Oo bütün bebek elbiseleri hazır yani:) daha evlenmeden ne kadar güzel.
Bende hep alırım ama yalnız hc nisanlımla birlikte öyle seyler almadk ama hep hayal kurarız :) bebegimizi hayal ederiz
dedigini de deniycem belki bundan sonrada beraber alırız:)
sizin gibi..Allah daim etsin mutlulugunuzu tatlım

kızlaaarr yıldonumumuzde pasta yapıcam dıyodum ya yaptııım :61: coook begendı ama agvaya gıttık ve pasta cantamdaydı baya bı seklı semalı kaymıstı pastanın cok uzuldumm ama sevgılım düşünmen bile yeter cok mutlu oldum falan dıyıp pastadakı kızın yanı benim kafamı yedi :9: cok guzel bı yıldonumu gecırdıııkk :16: pastada böle bişi olduu işteee :9:
$Bizo.webp

bendee anlatıcam kızlar....askım çookk beyenmştiii, duyglandgnı gözlernn doldgnu sylemştii:16:
uzak seherlerde oldgmz için özel gnleri yan yana gecremyrz...
bnde sdce onun ve bnm ftlarndan 1 ay ugrasp video klip yaptım ve tuğba özerkden ''dgm gnn kutlu olsun'' sarkısını ekledim...
bn ble izlerken dyglanp aglamştm...
saat 12 yi gecnce askım sagol dgm gnmü kutlmadgn için demşti.(normalde 12 yi gecnce hmen ktlarz)
facesnde duwarna videoyuyu paylaşmştm...şaşrp kalmştı...gece byncaa yaa askım utandrdın falan filan..o ses tonu nasıldı, o videoyuyu naslda byenmşti..:16:
byendgi için bnde sewnmştm..:31:mutlu oldum...ailesi falan bayldı...:51:
imdi gelecek dgm gnü için yne bu tarz fikir dşünyrm amaa aklma bşy gelmyo acbaa ne olabilir:44::35::36:

Back
X