bende dün akşamdan beri düşünüyorumm
aklıma gelmemeişti
senin şu olyı okurken aklıma geldi
arabadayız
mendil alıcam torpitoyu açtım
ne göreyim yüzük kutusu
elime bi aldım
bu kiminn lan demişim( ama aklıma keisnle bana almış olabilecegi gelmiyorr )
adam tabi şok
bende eşimle bir diyaloğumuzu anlatayım;
eşimin ingilizcesi iyidir benim baya kötü neyse bir gün işimle ilgili bi konuda yardımcı oldu bende ingilizce teşekkür ettim(tabii msn de yazışıyoruz) o da ingilizce 'not at all lady' yazmıştı.bende anlamıyorum ya not almama gerek yok diye cevap yazdım ama adam ingilizce 'bişey değil' yazmış :)) ayy çok utanmıştım.
kızlarla bir gün oturuyorduk cafede, muhabbet ediyorduk sevgilimi arıycaktım o sıra kıl tüy konusu açıldı işte biri diyo ben jiletle mahfettim biri diyo ağda yapın en güzeli, ben de konuyla alakalı deneyimlerimi anlatayım dedim tam çaldırıcakken onu kapattım muhabbet ediyorum anlatıyorum kızlara ama nasıl rezil şeyler anlatmam :kedi: sonra konuştum konuştum kızlarla telefon elimdeydi hadi artık ariim dedim bi baktım çoktan aramışım 2:07 mi ne yazıyo açıkmış dinliyomuş :1shok: o an böyle h...r dedim tam olarak, çat diye kapattım hemen, acaip panik oldum geri aradı açmadım utancımdan bir de daha ilk günlerimizdi, tamam bitti falan diyorum ben salak salak kızlar sakinleştirmeye çalışıyo sonra açtım konuştuk bayaa dalga geçti aa öyle mi yapıyosun hmm falan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?