Sevgilimize yaptığımız sürprizleri paylaşalım arkadaşlar.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
mrb.sevgilimize yaptığımız süprizleri paylaşmaya ne dersiniz ? hem birbirimizden fikir edinmiş oluruz arkadaşLar.Öncelikle ben başlıyım ozaman.süprizim şöyleydi: Sevgilimle 7.aya giriyoduk o gün bi cafede buluştuk.siparişlerimizi verir vermez ben tuvalet için kalktım ve garsonun yanına gittim ondan rica ettim bi kart verdim kartı kolanın üzerine yapıştırmasını istedim.kartta 'seni çok seviyorum hiç ayrılmayalım sevgilim' yazıyodu.masamıza gittim ve oturdum siparişler geldiğinde ise sevgilim şaşırmıştı benimde o yüzündeki şaşkınlık çok hoşuma gitmişti :) opuyorumnanaktan

evt arkadaşlar sizdende bekliyorum...zemuszemus

Bende aklıma gelen ilkini yazim...
Sevdiceğimle askerdeyken başladık ilişkimize.
Benim için zor günler olmuştu.İlk ilişkimdi ve ben sevdiceğimden ayrıydım.
Hiç yapmam dediğim bir şeyi yaptım.Onun için günlük tutmaya başladım.
Günlükte o gün neler konuştuk?Gün içinde neler yaptım hepsini yazdım.Arka kısımlarına hoşuma giden şiirleri güzel sözleri yazdım.Sonra benim bir kolyem vardı ucunda anahtar olan.Kalbimin anahtarı derdim şakayla karışık.Arkadaştık o zamanlar.Ona sahip olmak isterim demişti.O zamanlar bir şey hissetmediğim için itiraf etmek gerekirse geçiştirmiştim.O kolyeyi paketledim.Sonracağıma ben resim çekinmeyi çok sevmem hatta hiç sevmem.İki tane resmim vardı onları da benden izin alarak çıkartabilir miyim dedi.(Hala arkadaştık) Tamam mutlu olucaksın öle olsun demiştim.Nöbette yanıma alıyorum onlara bakıp hayal kurup ısınıyorum derdi.Birkaç resim çekindim şöle en afillisinden albüm hazırladım.Sonracığıma mektup çok istemişti bende yazamam demiştim.Günlüğü bilmiyordu tabi ama mektubun yeri ayrıydı.Üzerine kendi kokumu sıkıp birde güzel mektubu yazdım.Sonra bileğimden hiç çıkarmadığım bir bilekliğim vardı onuda koydum kutuya.Sonra çakmak aldım üzerine ikimizin baş harflerini yazdırdım.En son olarakda parfüm aldım...Bunlarıda en afillisinden bir kuyuya yerleştirip paketleyip şırnak'a askeriyeye gönderdim.sonra kargodan takibini yapıp gittiği gün aradım ve haber verdim:) Çok şaşırmış ve mutlu olmuştu.Günlerce günlüğü okumuştu:) Ona verdiğim kolye 1 yıl 4 ay 11 gün oldu ogün buğündür hala boynunda hiç çıkarmadıı kuzummm:)

bende aşkımın yanına gittiğimde döneceğim gün ceketinin cebine pantolonunun cebine telefon kılıfının içine dolabın içine çeşitli yerlere seni seviyorum vs yazmıştım uçaktan inincede ona sana dolu sürprizim var buldukca şaşıracaksın demiştim ve aynı gun hepsini bulmuştu bende hala günlük tutuyorum sayfalar ne zaman biterse o zaman okuması için kendisine hediye edecm

not bırakma olayını bende yaptım sevgılımde bana yaptı guzel oluyor
bı kere de cok hastayken benı hıc beklemezken ona bıtkı cayları yıyecek bıseyler goturmsutum ılac olarakta sana kendımı getırdım dedım
sevınmıstı baya

yazdıklarınız çok hoşuma gitti.ben de paylaşayım aklıma gelmişken.aşkımla tartışmıştık o da çok üzülmüştü ben de.sonra dayanamayıp aradım napıyosun diye.uyuyorum dedi.benim de o gün işe gitmem gerekiyordu.biraz işim var geç gelicem haberiniz olsun dedim.sonra doğruu evlerine gittim.kapıyı çaldım.uykulu uykulu gözlerle bana bakıyodu.şaşırmıştı bi daha ovuşturdu gözlerini.gülümsedi.sarıldık barıştıkk:lepi:

Benim sevgilim sürpriz sevmezzzz :)) :a015:

Ama bana sık sık hazırlar :)
:teselli:

Bu hakkaten COK HOSUMA GITTiiiiiiii kaydirigubbakcemile3:kedi:
opuyorumnanaktan
NeKss baska hediyelerini da yazarmisin ? canim, eger olduysa tabiii

Bu hakkaten COK HOSUMA GITTiiiiiiii kaydirigubbakcemile3:kedi:
opuyorumnanaktan
NeKss baska hediyelerini da yazarmisin ? canim, eger olduysa tabiii

Olmazz mııı:lepi:
Benimkiler sevdiceğimi süprizleri karşısında çok daha sönük kalıyor malesef
Ama aklıma geldikçe eklerim hem benimkileri hemde sevdiceğimin bana yaptıklarını...

Birinci yılımızın önceki günü yakın bir arkadaşımın nişanı vardı.Sevdiceğimede dedim ki canım sende gel hem kızlarla tanışmış olursun tamam dedi.Ertesi gün iş var.1. yılımızı ogün kutlucaz.Bende dedim ki hazırlıklı gelmesin diye.Canım onların yanında dururuz bu seferlik böyle olsun yoksa çok ayıp olur.Neyse biz tabi kızlarla önceden gittik onlarada söledim böle böle bir durum var diye.Siz baş başa kalın dediler.Yok dedim siz hiç çaktırmayın burda yanımda durucak.Sevdiceğim geldi nişanın olduğu yerde hep kadınlar var erkekler genelde dışarda duruyor.Dedi ki canım dışarda durim.Yok dedim olmaz yanımda durucaksın.Girdirdim içeri:) Kıskandım tabi gözler onun üzerideydi ama sevdiceğim elimi bırakmamıştı bir yandan da gurur duydum tabiopuyorumnanaktan Neyse baktım bu zaman ilerdikçe somurtmaya başladı.Elindede kocaman bir poşet bana peluş oyuncak almış çok seviyorum demiştim unutmamış kuzumm:) Tabi hediyesini vermek istedi ben almadım sen taşı dedim.Sonra baktım dedim nilay bu kadar yeter yoksa süprizin tadı kaçıcak:) Sevdiceğime dedim ki canım hadi gidiyoruz.Nereye gidiyorz dedi.Dedim gençler hep birlikte başka bir mekanda zaman geçirizcez orayı hazırlamakda bize düştü iş bölümü yaptık.Tamam dedi:) Sonra birlikte yola çıktık.Bizim askerden izne geldiğinde gittiğimiz bir cafe vardı bizim yerimiz derdik.Oraya geldik.Şaşırdı anladım ama ben hiç bir şey çaktırmadım tabi.Sonra oturduk dedim bekliyelim onlarda burayı çok seviyorlar...Sonra sevdiceğim hediyesini verdi.Dedim hazırlıklı gelmicektik olmadı böyle.Aradan 15 dk geçti garson elinde tatlı ve içiceklerle geldi.Onunkinin üzerinde Seni çok seviyorum yazıyordu:)Yüz ifadesini görmeniz lazımdııopuyorumnanaktan Sonra dedim ki lavaboya gidiyim ben.Elimde kocaman bir paketle geri döndüm.Ts Spor hastası bizimki..Orjinal forma istediğini biliyordum ama bulamıyordu.Bende netten araştırıp buldum aldım.Formayı görünce nasıl mtlu oldu anlatamam.Dedim bir gsli olarak sana forma aldım ya helal olsun bana...Sım sıkı bir sarıldıı:) Sonrasııı özelimde kalsın:kedipuyorumnanaktan

benim aşkımda askerde
bende sevgililer gününde renkli kartonları kalp şeklinde kestim
A'dan Z'ye kadar bendeki Onu yazdım sonra 27 tane filan kağıt oldu sanırım onları delgeçle deldim
en üstünede bi tane daha kalp kestim Aşkım'a yazdım
delgeçle deldiğim yerlerden kurdelayla bağladım
kitapçık gibi olduu birazda süsledim filan
çoooook şaşırmıştı aşkım hiç beklemiyodu
komutanı bile demiş kaç senelik evliyim böyle bişi görmedim diye :)

Çok hoşmuş doğum gününde ben de yapabilirimm:)

Hepsi Çok orjinal gerçekten çok severim Süprizleri.
Bende bi defasında bi süpriz yapmıştım eski erkek arkadaşıma Doğum günüydü ve yanında olamıycağımı söylemiştim MErsinde oturuyorlar ama ondan gizli annesi ile plan yaptık o gün evdeydi çalışmıyordu annesi beni aldı evine gittik tabi erken saat ve gece çalışmış hala uyuyor ona çok güzel kahvaltı hazırladım ve Gittim yanına uyandırdım en az 1 dk sadece yüzüme baktı inanamamıştı.
Sonrası malum eski erkek arkadaşım.

evt arkdaşLar süprizLer çok qzeL dewm edeLim hem faydaLanırız :) ben bi tane daa payLaşıyım..
sewqiLmLe oqün buluşuyrduk.kaLktım hzırLandm gittim tabi ben 10 dk önce vardım o gecikti birz. ben bekLerken birden önümde qüL beLirdi. karşıma bi baktım o geLmiş :kedi: nası sewinmiştim. biraz doLştık sonra onLara gittik bunun yüzünde bi tebessüm vardı zaten anLamamıştım neLer Olduqunu ama herşeyi onLara gidince anLadm =D ewe girdim masanın üstü binbir türlü yiyecekLerLe kapLı tam ortasında orkide kaydirigubbakcemile2 sen burda dur hayatım dedi neden sewqiLim dedm ama cewp wrmeden gitti geri geLdiqnde hiçbişy yoktu anLamamştm neLer Olduqunu .D bekLedm sonra onun odasına girdim yerLer qüL yaprakLaryLa doLu yataqın üstündede bi kuru qüL 'Seni Seviyorum ' yzıyo. nasıL mutLu oLdum anLatamam çok hoşuma qitmiştim :asigim:

şimdiii buraya eğilmek lazım:icecream:
neden güller masanın üstünde değilde yatagın üstünde bunun sonrasında oturup masada yemek yemediniz herhalde :roflol: :roflol:ben sorasını merak ediyommm :1hug:

yok canım oraya Loş bi ortam hazırLamış yerLere fLnda dökmüş saLOnda Loş ortm oLmamış okdr saLOndada wrdı qüL .)

bende merak ettım işin aslı neden masada yada baska bır yerde degıl guller yatagın uzerınde ah sizi sizi :)

bende yazıyım bi tane.doğum gününde aynı yerde değildik.msnde konusuyorduk işte üzülüyordu beraber değiliz diye. bende bir pasta aldım üstüne mumları diktim o fark etmeden getirdim cama bakmasını istedim. önce anlayamadı sonra bi dilek tut dedim çok hoşuna gitmiş ağlamıştı. opuyorumnanaktan

biz sivaslıyız ve doğal olarak sivassporu tutuyodu ve çok sevdiği bi oyuncu vardı.
bende sivasın alt kadrosunda oynuyan bi komşumuzun oğlu vardı ve onla irtibat kururak askerimin çok sevdiği oyuncunun orjinal formasını aldırttıp ve tüm sivasspor oyuncuları ve teknik drektörüne de imzalatıp hediye etmiştim.gözleri nasıl dolmuştu hayatında kimse ona böle bi hediye vermemiş. he
tabi o gün onla bi kavga sebebi bulup küsmüştüm aramıyodum ve onların mekanda benim arkadaşımda oturyo ondan mesaj çektim bi işe yardım etmesi için oda tm dedi güya arkaşıma yardım etmeye geldiği anda bide beni karşısında görünce şok olmuştu tabi:) opuyorumnanaktan

çok güzelmişşşşşşşşş bende haftaya askerime yapıp gönderim bari:)

Bende askerde iken flarımı göndermiştim ona bol bolda parfüm sıkmıştım çok çok duygulanmıştı bütün askerlik boyunca cebinde taşımıştı:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…