E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Bende aklıma gelen ilkini yazim...
Sevdiceğimle askerdeyken başladık ilişkimize.
Benim için zor günler olmuştu.İlk ilişkimdi ve ben sevdiceğimden ayrıydım.
Hiç yapmam dediğim bir şeyi yaptım.Onun için günlük tutmaya başladım.
Günlükte o gün neler konuştuk?Gün içinde neler yaptım hepsini yazdım.Arka kısımlarına hoşuma giden şiirleri güzel sözleri yazdım.Sonra benim bir kolyem vardı ucunda anahtar olan.Kalbimin anahtarı derdim şakayla karışık.Arkadaştık o zamanlar.Ona sahip olmak isterim demişti.O zamanlar bir şey hissetmediğim için itiraf etmek gerekirse geçiştirmiştim.O kolyeyi paketledim.Sonracağıma ben resim çekinmeyi çok sevmem hatta hiç sevmem.İki tane resmim vardı onları da benden izin alarak çıkartabilir miyim dedi.(Hala arkadaştık) Tamam mutlu olucaksın öle olsun demiştim.Nöbette yanıma alıyorum onlara bakıp hayal kurup ısınıyorum derdi.Birkaç resim çekindim şöle en afillisinden albüm hazırladım.Sonracığıma mektup çok istemişti bende yazamam demiştim.Günlüğü bilmiyordu tabi ama mektubun yeri ayrıydı.Üzerine kendi kokumu sıkıp birde güzel mektubu yazdım.Sonra bileğimden hiç çıkarmadığım bir bilekliğim vardı onuda koydum kutuya.Sonra çakmak aldım üzerine ikimizin baş harflerini yazdırdım.En son olarakda parfüm aldım...Bunlarıda en afillisinden bir kuyuya yerleştirip paketleyip şırnak'a askeriyeye gönderdim.sonra kargodan takibini yapıp gittiği gün aradım ve haber verdim:) Çok şaşırmış ve mutlu olmuştu.Günlerce günlüğü okumuştu:) Ona verdiğim kolye 1 yıl 4 ay 11 gün oldu ogün buğündür hala boynunda hiç çıkarmadıı kuzummm:)
Bu hakkaten COK HOSUMA GITTiiiiiiii kaydirigubbakcemile3:kedi:
opuyorumnanaktan
NeKss baska hediyelerini da yazarmisin ? canim, eger olduysa tabiii
benim aşkımda askerde
bende sevgililer gününde renkli kartonları kalp şeklinde kestim
A'dan Z'ye kadar bendeki Onu yazdım sonra 27 tane filan kağıt oldu sanırım onları delgeçle deldim
en üstünede bi tane daha kalp kestim Aşkım'a yazdım
delgeçle deldiğim yerlerden kurdelayla bağladım
kitapçık gibi olduu birazda süsledim filan
çoooook şaşırmıştı aşkım hiç beklemiyodu
komutanı bile demiş kaç senelik evliyim böyle bişi görmedim diye :)
evt arkdaşLar süprizLer çok qzeL dewm edeLim hem faydaLanırız :) ben bi tane daa payLaşıyım..
sewqiLmLe oqün buluşuyrduk.kaLktım hzırLandm gittim tabi ben 10 dk önce vardım o gecikti birz. ben bekLerken birden önümde qüL beLirdi. karşıma bi baktım o geLmiş :kedi: nası sewinmiştim. biraz doLştık sonra onLara gittik bunun yüzünde bi tebessüm vardı zaten anLamamıştım neLer Olduqunu ama herşeyi onLara gidince anLadm =D ewe girdim masanın üstü binbir türlü yiyecekLerLe kapLı tam ortasında orkide kaydirigubbakcemile2 sen burda dur hayatım dedi neden sewqiLim dedm ama cewp wrmeden gitti geri geLdiqnde hiçbişy yoktu anLamamştm neLer Olduqunu .D bekLedm sonra onun odasına girdim yerLer qüL yaprakLaryLa doLu yataqın üstündede bi kuru qüL 'Seni Seviyorum ' yzıyo. nasıL mutLu oLdum anLatamam çok hoşuma qitmiştim :asigim:
evt arkdaşLar süprizLer çok qzeL dewm edeLim hem faydaLanırız :) ben bi tane daa payLaşıyım..
sewqiLmLe oqün buluşuyrduk.kaLktım hzırLandm gittim tabi ben 10 dk önce vardım o gecikti birz. ben bekLerken birden önümde qüL beLirdi. karşıma bi baktım o geLmiş :kedi: nası sewinmiştim. biraz doLştık sonra onLara gittik bunun yüzünde bi tebessüm vardı zaten anLamamıştım neLer Olduqunu ama herşeyi onLara gidince anLadm =D ewe girdim masanın üstü binbir türlü yiyecekLerLe kapLı tam ortasında orkide kaydirigubbakcemile2 sen burda dur hayatım dedi neden sewqiLim dedm ama cewp wrmeden gitti geri geLdiqnde hiçbişy yoktu anLamamştm neLer Olduqunu .D bekLedm sonra onun odasına girdim yerLer qüL yaprakLaryLa doLu yataqın üstündede bi kuru qüL 'Seni Seviyorum ' yzıyo. nasıL mutLu oLdum anLatamam çok hoşuma qitmiştim :asigim:
benim aşkımda askerde
bende sevgililer gününde renkli kartonları kalp şeklinde kestim
a'dan z'ye kadar bendeki onu yazdım sonra 27 tane filan kağıt oldu sanırım onları delgeçle deldim
en üstünede bi tane daha kalp kestim aşkım'a yazdım
delgeçle deldiğim yerlerden kurdelayla bağladım
kitapçık gibi olduu birazda süsledim filan
çoooook şaşırmıştı aşkım hiç beklemiyodu
komutanı bile demiş kaç senelik evliyim böyle bişi görmedim diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?