- Konu Sahibi EU1
-
10 aralık sevdiceğimim doğumgünüydü ve önceki sene talihsizliklerle baş edememiş istediğim gibi kutlayamamıştım.bu sene(2009) nolursa olsun acısını çıkartmalıydım...boshayallersmile
9 aralık akşamı beraberdik ve süngerbob hastası olan sevgilime,ellerimle yaptığım süngerbob peluşunu(araba camına yapışacak şekilde yapmıştım) arabasının koltuğunun altına sakladımsempatiksalakcinni
Yine bir gün önceden bulunduğumuz şehirdeki iyi pastanelerden birine gidip doğumgünü pastasını hazırlatmış ve tam öğle tatiline denk gelecek şekilde işyerine götürmelerini istemiştimaklinialirimsmile
10 aralık günü öğle tatilinde aramıştı beni ve tam o esnada arabasına gitmesini ve koltuğun altına bakmasını istedim.Telefonu kapatmıştı ve arabasına gidip süngerbob unu bulmuş mutlu olmuştu,derken kapıdan güvenlik ismini anons etmiş ve pastasını teslim almış.Hemen apartopar telefon açmıştı çok mutluydu.delikafadulden
Maddi anlamda sıkıntıda olduğumu bildiği için sürprizlerin bittiğini sanıyordu...aklinialirimsmile
Akşam başbaşa yemek yeriz diye düşünüyorduk,yakın şehirdeki arkadaşlarına haber verip orada olmalarını istedim.Gideceğimiz yere gittik ve yemeklerimizi yedik,zamanlama süperdi ve arkadaşları gelmeye başlamıştı.Bizimki arkadaşlarını görünce şaşırdı haliyle...
Sonra büyük bir masaya geçtik ve hazırlattığım ikinci pastası geldi.
Elimde büyükçe poşeti görünce malesef anlamıştı hediye olduğunu.Bot alacağını söyleyip duruyordu ve bende daha fazla geciktirmeden hediyesini yani botlarını eline tutuşturdum.Aşkım yeter artık yaptı gülerek.Ben de bittiğini daha fazla sürpriz olmadığını söylemiştimaklinialirimsmile.Arkadaşlarına dönüp mutluluğunu gösteriyordu.Bu ara da pastalarımızın servisi yapıldı tabi...
Herkes pastasıyla uğraşırken bavul misali çantamdan diğer hediyesini çıkarttım.Parfümü bitmek üzereydi ve yenisini alacaktı ama ben almıştım.Herkes şok,özellikle de sevdiğim:lepi:
Yine aynı seramoni ve arkadaşlarına hava atmaları devam ettikaydirigubbakcemile3 doğumgünün kutlu olsun adamım dedim ve öptüm...
Pastalarımız bitti ve sohbetimiz başlamıştı.Akşamımızda sohbetimizde gayet güzel geçiyordu...
Bavul misali çantamı son kez açmış ve son hediyemi eline tutuşturmuştum:kedi:
En sevdiği renk;füme rengiydi...Malum hava soğuktu ve üşümesini istemiyordum.Ellerimle füme rengi bir hırka örmüştüm,paketlemesini yapmadan önce de kapımızın önündeki güllerden bir kaçını içine serpmiştim.Paketi eline aldığında şaşırıp aşkım yine mi demişti.Şaşkın bakışları içinde paketi açtı ve paketin içinden üstüne güller döküldü.Hırkayı hazır sanmıştı,ördüğümü anladığında bakmak için eliyle hafifçe hırkayı kaldırdı ve kaldırmasıyla 2.gül yağmuru başladıkaydirigubbakcemile3Kendisi de arkadaşları da çok şaşırmıştı,özellikle kız arkadaşlarına siz becerebiliyormusunuz gibisinden laflar etmişti,gerçekten çok hoşuma gitmişti:kedi:
Küçük bir çocuk edasıyla bütün gece hediyelerini elden ele dolaştırdı...
Gece bitmişti ve eve gitmek üzere yola çıkmıştık.O sırada çantamdan bizi anlatan ve onun çok sevdiği şarkılardan oluşan albümü cd çalarına taktım.Gelene kadar yol boyunca kah gözlerimin içine bakmalar,kah sıkı sıkı sarılmalarla akşamımızı noktalamıştık:lepi:
sırnaşık şey en iyi yaptığım şey şaraptı sevgilim hala içmedi saklıyokaydirigubbakcemile3ghost senin süprizlere bittim kardeş
ghost senin süprizlere bittim kardeş
tebrik ederim cnm masallah sana...benim de nişanlım senin gibi ama ben beceremiyorum pek :)
şimdi askerde edirne de. daha bir hafta oldu gideliçok şükür ki kısa dönem.
benim aşkımda askerde
bende sevgililer gününde renkli kartonları kalp şeklinde kestim
A'dan Z'ye kadar bendeki Onu yazdım sonra 27 tane filan kağıt oldu sanırım onları delgeçle deldim
en üstünede bi tane daha kalp kestim Aşkım'a yazdım
delgeçle deldiğim yerlerden kurdelayla bağladım
kitapçık gibi olduu birazda süsledim filan
çoooook şaşırmıştı aşkım hiç beklemiyodu
komutanı bile demiş kaç senelik evliyim böyle bişi görmedim diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?