Sevgilimize yaptığımız sürprizleri paylaşalım arkadaşlar.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
süper hepsi
ben malesef bu kadar düşünemiyorum:bbo:

Benimde sevgilim, şimdiki eşim. birlikteliğimizin 1. yılında yanımda olamamıştı. ben Bursa'da O Giresun'daydı. O gün çalışıyordum ve postacı gelmişti. Elinde bi tane telgraf, ismimi söyledi. Daha önce çok telgraf almıştım işim dolayısıyla ama kendi adımı duyunca çok şaşırmıştım :)
Canım sevgilim, beraberliğimizin 1. yılını kutlayan güzel bi not, altınada seni seviyorum yazmıştı ve çokkk hoşuma gitmişti. daha çok hediye aldım ama onun kadar değerli değil hiç biri...

ben bır kere supriz yaptım oda yanına gıtmeden önce sadece bır kagıda çok sevıyorum melegımı dıye bır not yazıp bulştgumuzda çaktırmadan cebıne koyabılmeyı başardım çok ugraştım anlamadan cebıne koyucam o notu dıe ayrılırkende 20 adım at elinı cebıne at bakalım ne çıkıcak dedım tamam dedi ben oldugum yerde ona bakıyorum o adımlarını saya saya gıttı notu gordu sonra arkasına baktı ben ona bakıyordum ben daha çok sevıyorum bebeimi dıye bagırmıştı çok şaşırmıştı o an o gece mesaj atıp durdu sürekli senı sevıyorum diye :)

3 ay once arkadaslarla baska sehire gidecektik bi kac gunlugune ve bu gezi arkadasim icin cok onemliydi yaninda olmam lazimdi; ayni gunlerde annemlerde baska sehire gidiyorlardi ve sevgilim onun yaninda olmami cok istiyordu yani geziye gitmeme biraz karsiydi fazla belli etmese bile. bende arkadaslarimla gitmemem imkansiz felan diyordum ama gitmemeyi planliyordum. gidecegimi sandigi gun yola cikiyorum diye msj atiyorum seni cok ozlicem felan diorum ama onun yanina geliyordum=) gidecegim icin cok uzgundu. 50 km kaldi die msj attigimda is yerine geldim herkes sok oldu beni gorduklerinde cunku herkese demis bi kac gun gidecegimi. o yukardaydi yukari ciktim muzik dinliyordu ve bana msj yaziyordu =) beni gordu acaip sok oldu=) o anki yuz ifadesi acaip komiktii cok tatliydi :asigim:

10 aralık sevdiceğimim doğumgünüydü ve önceki sene talihsizliklerle baş edememiş istediğim gibi kutlayamamıştım.bu sene(2009) nolursa olsun acısını çıkartmalıydım...boshayallersmile

9 aralık akşamı beraberdik ve süngerbob hastası olan sevgilime,ellerimle yaptığım süngerbob peluşunu(araba camına yapışacak şekilde yapmıştım) arabasının koltuğunun altına sakladımsempatiksalakcinni

Yine bir gün önceden bulunduğumuz şehirdeki iyi pastanelerden birine gidip doğumgünü pastasını hazırlatmış ve tam öğle tatiline denk gelecek şekilde işyerine götürmelerini istemiştimaklinialirimsmile

10 aralık günü öğle tatilinde aramıştı beni ve tam o esnada arabasına gitmesini ve koltuğun altına bakmasını istedim.Telefonu kapatmıştı ve arabasına gidip süngerbob unu bulmuş mutlu olmuştu,derken kapıdan güvenlik ismini anons etmiş ve pastasını teslim almış.Hemen apartopar telefon açmıştı çok mutluydu.delikafadulden

Maddi anlamda sıkıntıda olduğumu bildiği için sürprizlerin bittiğini sanıyordu...aklinialirimsmile

Akşam başbaşa yemek yeriz diye düşünüyorduk,yakın şehirdeki arkadaşlarına haber verip orada olmalarını istedim.Gideceğimiz yere gittik ve yemeklerimizi yedik,zamanlama süperdi ve arkadaşları gelmeye başlamıştı.Bizimki arkadaşlarını görünce şaşırdı haliyle...

Sonra büyük bir masaya geçtik ve hazırlattığım ikinci pastası geldi.
Elimde büyükçe poşeti görünce malesef anlamıştı hediye olduğunu.Bot alacağını söyleyip duruyordu ve bende daha fazla geciktirmeden hediyesini yani botlarını eline tutuşturdum.Aşkım yeter artık yaptı gülerek.Ben de bittiğini daha fazla sürpriz olmadığını söylemiştimaklinialirimsmile.Arkadaşlarına dönüp mutluluğunu gösteriyordu.Bu ara da pastalarımızın servisi yapıldı tabi...
Herkes pastasıyla uğraşırken bavul misali çantamdan diğer hediyesini çıkarttım.Parfümü bitmek üzereydi ve yenisini alacaktı ama ben almıştım.Herkes şok,özellikle de sevdiğim:lepi:

Yine aynı seramoni ve arkadaşlarına hava atmaları devam ettikaydirigubbakcemile3 doğumgünün kutlu olsun adamım dedim ve öptüm...
Pastalarımız bitti ve sohbetimiz başlamıştı.Akşamımızda sohbetimizde gayet güzel geçiyordu...

Bavul misali çantamı son kez açmış ve son hediyemi eline tutuşturmuştum:kedi:
En sevdiği renk;füme rengiydi...Malum hava soğuktu ve üşümesini istemiyordum.Ellerimle füme rengi bir hırka örmüştüm,paketlemesini yapmadan önce de kapımızın önündeki güllerden bir kaçını içine serpmiştim.Paketi eline aldığında şaşırıp aşkım yine mi demişti.Şaşkın bakışları içinde paketi açtı ve paketin içinden üstüne güller döküldü.Hırkayı hazır sanmıştı,ördüğümü anladığında bakmak için eliyle hafifçe hırkayı kaldırdı ve kaldırmasıyla 2.gül yağmuru başladıkaydirigubbakcemile3Kendisi de arkadaşları da çok şaşırmıştı,özellikle kız arkadaşlarına siz becerebiliyormusunuz gibisinden laflar etmişti,gerçekten çok hoşuma gitmişti:kedi:

Küçük bir çocuk edasıyla bütün gece hediyelerini elden ele dolaştırdı...

Gece bitmişti ve eve gitmek üzere yola çıkmıştık.O sırada çantamdan bizi anlatan ve onun çok sevdiği şarkılardan oluşan albümü cd çalarına taktım.Gelene kadar yol boyunca kah gözlerimin içine bakmalar,kah sıkı sıkı sarılmalarla akşamımızı noktalamıştık:lepi:

benimki ne kadar sürpriz bilmem ama anlatayim=D

nisanlim bir dönem restoranda calisiyordu.. aksam 8den sabah 5e kadar bide..
neyse yilbasinda calismayacaksin simdiden konus diye söyledim o kadar ama o izin alamadi..
bende pekiii o zaman madem sen calisiyorsun o zaman izin ver bende isvicreye gideyim dedim kuzenlerle gecireyim.cok sasirdi cünkü hayatta onsuz gitmem biryere cok iyi bilir.ciddiye almadi ve sen bilirsin dedi. ben diger gün dedimki askim biletimi aldim 23aralikda gidiyorum 4ocakta dönüyorum simdi bankadan bilet parasi havale etmem lazim dedigim an yüzündeki ifadeyi hic unutamiyorum. ciddimisin gercekten gidecekmisin dedi evet askim izin verdin ya dedim sesini cikaramadi tabi..
daha 10gün vardi ayin 23üne ve bu 10gün icinde onu hayatimda hic görmedigim kadar duygusal gördüm.hatta gidip bana yüzük almisti ve o arada sözlendik=)
neyse ayin 23de sabah 4bucukta gittim calistigi restoranin ilerisinde park ettim..saat 5de mesaj cektim yerimi söyledim..geldiginde cok korkmustu bu saatte ne isin var burda dedi evdekilerle birseymi oldu felan..nerdeyse ikinci sürprizide orda yapip evden kactim diyecektimde son anda vazgectim=D ve uzun zamandan beri aradigi bir kitabi almistim onu verdim ve seni birakip hicbiryere gitmiyorum dedim=D
cooook mutlu oldu gözleri doldu=D kiyamam onaaa=D ve sonunda yilbasi gecesi gidip patronuna olay cikartip isten cikardim onu=D

tebrik ederim cnm masallah sana...benim de nişanlım senin gibi ama ben beceremiyorum pek :)

canlarım şimdik sevgili sevgilim ayrıyız malum denizci sevgilisiyim:asigim: ve birlikte ilerideki çocuğumuza aşkımızı anlatan kitap yazıyoruz.. o denizlerde yazıyor ben burda...

tebrik ederim cnm masallah sana...benim de nişanlım senin gibi ama ben beceremiyorum pek :)

canımsın sağolŞeniz
ben de daha önce hiç böyle hissedip yapmamıştım,öylesine içimden gelerek yaptım ki, ondan daha heyecanlı ve mutluydumboshayallersmile

bayıldm bunlaraaaaaaaa :))) sevglm askerde we 1. yılımzda hala orda olcak ( bnde bişeyler dşünüyodm zatn bnlarla birleştirp hoş bişy yapıcm snra sizle pylaşırmm :)

Bende bunu çok begendim. A dn z'y kadar derkenalfabdeki bütün harflerlere oluyor dmi? Bide her kartona tek bi kelimemi yazılıyor?

biz sevgilimle ayrı şehirlerde okuoruz bi keresinde bizim şarkımızı radyoda anons ettirmişti çok hoşuma gitti :) bnde süpriz yapmak istiorum ama o konuda pek becerikli değilim sizin süprizleri görünce kendimde sorun olduüunu düşünmeye bşladım

ya atkı olayına bide gost'un 3. sürprizine bayıldm ya :)) bnm bi manita yok ama olunca yapacaklarımı anlatırım inşallah :)

yaa ben suprtiz sevemiyorum korkuyorum altindan ne cikicak diye o yuzden ne yaaprim nede isterim!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…