- Konu Sahibi EU1
-
Olmazz mııı:lepi:
Benimkiler sevdiceğimi süprizleri karşısında çok daha sönük kalıyor malesef
Ama aklıma geldikçe eklerim hem benimkileri hemde sevdiceğimin bana yaptıklarını...
Birinci yılımızın önceki günü yakın bir arkadaşımın nişanı vardı.Sevdiceğimede dedim ki canım sende gel hem kızlarla tanışmış olursun tamam dedi.Ertesi gün iş var.1. yılımızı ogün kutlucaz.Bende dedim ki hazırlıklı gelmesin diye.Canım onların yanında dururuz bu seferlik böyle olsun yoksa çok ayıp olur.Neyse biz tabi kızlarla önceden gittik onlarada söledim böle böle bir durum var diye.Siz baş başa kalın dediler.Yok dedim siz hiç çaktırmayın burda yanımda durucak.Sevdiceğim geldi nişanın olduğu yerde hep kadınlar var erkekler genelde dışarda duruyor.Dedi ki canım dışarda durim.Yok dedim olmaz yanımda durucaksın.Girdirdim içeri:) Kıskandım tabi gözler onun üzerideydi ama sevdiceğim elimi bırakmamıştı bir yandan da gurur duydum tabiopuyorumnanaktan Neyse baktım bu zaman ilerdikçe somurtmaya başladı.Elindede kocaman bir poşet bana peluş oyuncak almış çok seviyorum demiştim unutmamış kuzumm:) Tabi hediyesini vermek istedi ben almadım sen taşı dedim.Sonra baktım dedim nilay bu kadar yeter yoksa süprizin tadı kaçıcak:) Sevdiceğime dedim ki canım hadi gidiyoruz.Nereye gidiyorz dedi.Dedim gençler hep birlikte başka bir mekanda zaman geçirizcez orayı hazırlamakda bize düştü iş bölümü yaptık.Tamam dedi:) Sonra birlikte yola çıktık.Bizim askerden izne geldiğinde gittiğimiz bir cafe vardı bizim yerimiz derdik.Oraya geldik.Şaşırdı anladım ama ben hiç bir şey çaktırmadım tabi.Sonra oturduk dedim bekliyelim onlarda burayı çok seviyorlar...Sonra sevdiceğim hediyesini verdi.Dedim hazırlıklı gelmicektik olmadı böyle.Aradan 15 dk geçti garson elinde tatlı ve içiceklerle geldi.Onunkinin üzerinde Seni çok seviyorum yazıyordu:)Yüz ifadesini görmeniz lazımdııopuyorumnanaktan Sonra dedim ki lavaboya gidiyim ben.Elimde kocaman bir paketle geri döndüm.Ts Spor hastası bizimki..Orjinal forma istediğini biliyordum ama bulamıyordu.Bende netten araştırıp buldum aldım.Formayı görünce nasıl mtlu oldu anlatamam.Dedim bir gsli olarak sana forma aldım ya helal olsun bana...Sım sıkı bir sarıldıı:) Sonrasııı özelimde kalsın:kedipuyorumnanaktan
ben doğumgününde yaptım
çocukluk arkadası vardı bitane kız . ben görüşmesini istemiyordum çok samimilerdi çünkü. . bu bir gün benden aramıstı o kızı acil bi iş için. o numarayı kaydettim ve doğumgünü için yardım istedim.
resimlerimizden olusan bi video hazırladım en sonada mezuniyet balomuzdaki benim onu öperkenki resmimizi koyup iiyiki doğdun bitanem yazdım.
tv de video izlememe izin verecek cafe bulmak zor oldu ama lüks bi cafeyi ayarladım sonunda, rezerve ettim onlar geleceğimiz saate herseyi hazrlayacaktı.. erkek arkadasıma da annemle tartıstk ben cıkamıyorum dedim , inandı oda. sonra kıza mesaj attım sen mesaj at seni erkek arkadasımla tanıstrcam su saatte surda ol diye mesaj attırdım .
bende küçük kırmızı kalp seklinde bi pasta alıp cafeye gitttim videoyu hazırladık, masamızı süslemişlerdi bi sürü mum filan koymuslardı kadehler vs.. sonra garsonlara bunun resmini gösterdim gelince tanısınlar diye . ben saklandım..
bu geldi ve video basladı tv ye baktığı andaki suratı görülmeye değerdigarson koptu zaten sonra pastayı aldım mumlar filan yaktım cıktım saklandığım yerden . o kadar mutlu oldukii acayip duygulandı gözleri doldu utanmasam ağlıcam flan dedi
cüzdan almıstım hediye olarak ve cüzdanın her bölmesine kendim şiir yazdım ve onları koydum , bi gözede ilham gelmedi yazamadım tekrar deneyiniz yazdımkoptu ona
cok güzel bi gündü
benim aşkımda askerde
bende sevgililer gününde renkli kartonları kalp şeklinde kestim
A'dan Z'ye kadar bendeki Onu yazdım sonra 27 tane filan kağıt oldu sanırım onları delgeçle deldim
en üstünede bi tane daha kalp kestim Aşkım'a yazdım
delgeçle deldiğim yerlerden kurdelayla bağladım
kitapçık gibi olduu birazda süsledim filan
çoooook şaşırmıştı aşkım hiç beklemiyodu
komutanı bile demiş kaç senelik evliyim böyle bişi görmedim diye :)
ben sürpriz yapmakta çok başarılı diğilimdir ama sözlüm beni süprizlere boğar. en güzeli ise geçen sene doğumgünümde yaptığıydı.ikimizde aynı okulda görev yapıoduk o zaman.okul müdürü ise samimi arkadaşımızdı. müdürlükten tüm hocalara üs yazı yollamışlar şu saatte toplantı war die. ben de imzaladım yazıyı katılıcağımı belirtmek adına ama aklımın ucundan bile geçmedi böle bişey. saat gelip okula gittiğimde tüm öğretmen arkadaşlarımın we aşkımın orda oldğunu gördüm.inanamadım şok oldum. okul idaresi ile birlite el ele wererek hazırladığı süprizi beni deliler gibi mutlu etmişti. canım sevgilim benmmm... çok özledim...
şimdi askerde edirne de. daha bir hafta oldu gideliçok şükür ki kısa dönem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?