Sevgilimize yaptığımız sürprizleri paylaşalım arkadaşlar.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben doğumgününde yaptım

çocukluk arkadası vardı bitane kız . ben görüşmesini istemiyordum çok samimilerdi çünkü. . bu bir gün benden aramıstı o kızı acil bi iş için. o numarayı kaydettim ve doğumgünü için yardım istedim.

resimlerimizden olusan bi video hazırladım en sonada mezuniyet balomuzdaki benim onu öperkenki resmimizi koyup iiyiki doğdun bitanem yazdım.

tv de video izlememe izin verecek cafe bulmak zor oldu ama lüks bi cafeyi ayarladım sonunda, rezerve ettim onlar geleceğimiz saate herseyi hazrlayacaktı.. erkek arkadasıma da annemle tartıstk ben cıkamıyorum dedim , inandı oda. sonra kıza mesaj attım sen mesaj at seni erkek arkadasımla tanıstrcam su saatte surda ol diye mesaj attırdım .

bende küçük kırmızı kalp seklinde bi pasta alıp cafeye gitttim videoyu hazırladık, masamızı süslemişlerdi bi sürü mum filan koymuslardı kadehler vs.. sonra garsonlara bunun resmini gösterdim gelince tanısınlar diye . ben saklandım..

bu geldi ve video basladı tv ye baktığı andaki suratı görülmeye değerdi garson koptu zaten sonra pastayı aldım mumlar filan yaktım cıktım saklandığım yerden . o kadar mutlu oldukii acayip duygulandı gözleri doldu utanmasam ağlıcam flan dedi

cüzdan almıstım hediye olarak ve cüzdanın her bölmesine kendim şiir yazdım ve onları koydum , bi gözede ilham gelmedi yazamadım tekrar deneyiniz yazdım koptu ona

cok güzel bi gündü

selam bende 3. ayimiza girdigimizde 3 ay boyunca hergün icin bir kac cümle yazmistim deftere. defteri resimlerimizle, birbirimzie attigimiz mesajlarla doldurmustum.
cok hosuna gitmsiti.

bide dörtgen seklinde kumas parcalari kesmistim ( 4 parca). iple yazilar dikmistim. en arkasina resmimizi yapistirip kenarlarina yine iple cerceve yapmistim...
güllerle, simli boyalarla süslemistim ve dogru postaya

bu süprize cok sasirmisti :))

Cok guzel yaa ben de askerdeyken yaptıgını deneyeyim:)

çok güzel orjinal fikirler var :)
herkes paylaşırsa cok sevinirim,banada ilham olsun:)

ayy bayildim bu cok ciciiiaklinialirimsmile

hiç süpriz yapmadım yaa yapmak isterdim ama biraz odunumdursözüm meclisten dışarı

hmmmm şimdik hangi birini anlatsamzemuszemus

içlerinden en beyendiklerimi yazayım baribayanssulusmile

1) Damıtık içki ve şarap konusunda eğitim almıştım. yazın kırmızı şarap yapmaya başladım son bahar sonunda şarabım hazırdı, yani bizzat kendim yaptım bu şarabı üzümden. güzel bir şişeye koydum şişeyi mantar tıpayla kapattım şarap tek kadehlikti:kedi: şişeye uygun ahşap bir kutu aldım kutunun etrafını yine ahşap desenle kapladım. kutunun içine kadife kumaş kapladım. şişeyi bu kutunun içine yerleştirdim. bu arada güzel hikaye yazarım oda bayılır benim hikayelerime ona çok güzel bir hikaye anlkatan mektup yazdım şarabın nereden geldiğini falan anlatan. asıl işin sırrı bu hikayede aslında... asıl sarhoş şarapla olmaz gerçek leylanın gözlerinden olur vs, en sonunda dudağına acı şarap değmesin yazdım.... şarap şişesinin yanına 3 tane çikolta koydum biliyorum şarapla çilota pek gitmez ama dudağına acı şarap değmemeli ağzı tatlansın die, o ben ve ilerdeki çocuğumuzu simgeleyen çikolatalar.. sonra birde kadifeden yapılmış bir küçük zambak koydum ölene dek seninim manasında... mektunuda zarfa koydum üzerini simli iplerle bağladım kutuya koydum onuda. kutunun içindekiler muntazam görünüyordu kutuyu kapattım ve saten kurdeleyle bağladım beyazdı rengi saflığın rengi... ve ona verdim... o anlamadı ne olduğunu önce. benim yanımda açma dedim. eve gidince aç. açınca hemen mesaj attı gözlerine bakıp sarhoş olmak istiyorum die. sonra dedi herşeyi bu kadar ince düşünmek zorundamısın die:) ama aradan 3 yıl geçti hala unutamadı... şarap tek kadehlikti ikimiz aynı kadehten içelim die:kedi:

2) doğum günüydü ve biz ayrıydık. ona gittim odaya sokamdım onu gece tam 00:00 da odanın heryerine mumlar koydum yerede kocaman kalp yaptım. içeri girince halini görmeliydiniz gözlerini kapadı bir 5 dakika açamadı. sonra gündüzden pasta yapmıştım onuda getirdim. hediyesinide verdim:) mumlar toplam 50 adetti.

3) 6 ay ayrı kalacaktık hiç görüşemeyecektik. bende bir defter aldım başını yazdım onu çok sevdiğimi falan... sonra devamını sen getir dedim. deri defterin üzerini manila keneviriyle kaplaıdm bununda biizm için bir anlamı vardı. sonra tam 360 tane küçük notlar hazırladım. 180 tane sabah için 180 gece için... her bir notta farklı şeyler yazıyordu. hepsini kıvırıp simli iple bağladım minik diplomalar gibi oldu 4 tane keseye koydum. aşkımcım hergün ilaç gibi günde 2 tane alacak:asigim:

4) sevgililer gününde yapraklardan ve jüt ve manila kenevirinden yapılmış bir albüme fotoğraflarımızı koydum ilk tanışmamızdan şimdiye hikayemizi yazdım

5) ayrıydık yeğeninin doğum günüydü ona hediye göndericem dedim onllara hediye koydum benimkinede upuzun bir mektup çok şaşırdı beklemiyordu

7)ona gittiğimde onun odasında kalıyordum o başka odada kalıyordu ve ayrılacağım zaman ona belli etmeden odanın heryerine parfümümü sıktım dolabına masasına yastığına yatağına özellikle bolca... ben gidince o şoku baya atlatamadıboshayallersmile

8) yine birgün ondan ayrılırken yani kendi yaşadığım şehire gelirken, yatağın farbasına en sevdiği tokamı tutturdum yatak çarşaf takımını değiştirirken görmüş... uzun uzun izlemiş koklamış tokamı:asigim:

ilk başladığımız zamanlardı yine ona gitmiştim odasını bana verip arkadaşının yanına gitmişti. gece yatmak için yorganı bir kaldırdım bir sürü hediye benim için:asigim:

çok güzelmiş gerçekten hihoyyyt bende birkeresinde onun için güzel aşk sözleriyle dolu bi dfter yapmıştım akrotij bi siir yazmıştım onun isim we soy ismiyle baya bi okumuştu bir keresindede ona bi atkı örmüştüm inananın kızlar bu erkeği çok etkilio haftalarca hiç çıkarmamıştı arkadaşlarının dediğine göre gece bile onunla yatmış:) bitanem benim ona değer werdiğinizi emek harcamanız çok hoşlarına gidio bu en pahalı hediyeden bile daha çok mutlu edio

ben sürpriz yapmakta çok başarılı diğilimdir ama sözlüm beni süprizlere boğar. en güzeli ise geçen sene doğumgünümde yaptığıydı.ikimizde aynı okulda görev yapıoduk o zaman.okul müdürü ise samimi arkadaşımızdı. müdürlükten tüm hocalara üs yazı yollamışlar şu saatte toplantı war die. ben de imzaladım yazıyı katılıcağımı belirtmek adına ama aklımın ucundan bile geçmedi böle bişey. saat gelip okula gittiğimde tüm öğretmen arkadaşlarımın we aşkımın orda oldğunu gördüm.inanamadım şok oldum. okul idaresi ile birlite el ele wererek hazırladığı süprizi beni deliler gibi mutlu etmişti. canım sevgilim benmmm... çok özledim...

nerede şimdi:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…