Sevgilimizle ilk buluşmamızı anlatalım...

bende anlatacam :jeyyar:
eşimle biricigimin :asigim:
ilk defa bulundum sehre gelıyordu hemde ilk bulusmamız olcaktı... daha önce hep tlf la filan gorustumuz için..
otogardan alcaktım onu haberlesmıstık zaten saatide 3tu bir yaz gunu :))
gittim otogara beklemeye basladım ama nasıl heycanlıyım anlatamam delikafadulden
sonra gordum uzaktan otobusu gelmıstı ama ben yanlıs yerde beklıyomusum megersem baska yerde durdu otobus bayada uzak bana :1ninca:
ben gidene kadar aradı benı , gordum senı gordum senı dedi :))) bende bakınıyorum goremıyorum ,nerdesın dıyorum soylemıyor...
baktım otobuste kırmızı tişört giymişti arkasından dolandım farketmedi beni , valizini alıyordu muafinden.. arkdasından omuzuna dokunmak '' heyy selam '' dedım ..
guldu sarıldık... sora otobuse binelım dedım ordan duraga gıttık 29nolu otobus bizim gidecemız yere gidiyordu bındık otobuse ve otobusun hareket saatını beklemeye baslamısken dedım ayvah yanlıs otobuse bındık... hemen apartopar ındık geri ve baska alakasız bi otobuse bındık ( tabı ben hala daha uyanamadım yanlıs oldunu delikafadulden )
20dk sonra anladım heyecandan dogru otobusten inip yanlısa bınmıstık anlıcanız kızlarrr içimden dedım çok fenaa rezıl oldumm sırnaşık şey
sonra tramvaya en yakın biyerde indik ( en yakın yerde 205 metre yurumek demek )
sonra tramvaya bınıp ordan bi muddet daha yurudukten sonra kalacagı yere gelmıstık :)))
haa sonra ben tramvayda dusunuyordum az daha tabı aklım bi karıs havada olunca basımda kavak yelleri esınce.. delikafadulden

Ayyaaa çok harika bi gündü. Hemde cok harika...

Ramazan ayındaydık. İftarı bir gün birlikte acma kararı verdik.
Orucun 10 muydu neydi. Ehliyetim için kan grubumu öğrenmem gerekti. Ailemden izni kopardım. İş çıkışı merkeze gittim. Hastanenin önünde görüştük. Kan grbumu öğrenmeye birlikte gidiyoruz. Girdik hastaneye. Kan bölümüne gittik. Bi odadan içeri girdik. Bi bayan vardı.Kan grubumu öğrencem dedim buyrun dedi. Neyse girdik birlikte içeri...
Kadın hazırlık yapıo ameliyat etcek sanki :lepi:
eline iğneden daha büyük ucu bıcakdan daha farklı bişiydi. Adını hatırlamıyorum.
Parmagınızı uzatın dedi. Bunlamı alcaksınız dedim evet dedi.(bağırıyorum dabidelikafadulden rezillik diz boyu.)
Bende lebileyim ilk defa aldırcam. Barmagımı deşicek kesin dedim. Kadın elimi almasın ben bapırmaya başladım. Tabi bizimki gülüo Hemen onun boynuna sarıldım o korku ve endişeyle :asigim: oda bana... neyse işlem bitti. Ucunu batırmış tabi.
Neyse öğrendik ordan cıktık. Asansöre bindik bana dioki her gün kan grbumuzu öğrenmeye gelelim dio :smiley-cool:
Ordan cıktık burda büyük bi park var onun girişinden tam gecerken elimi tuttu :asigim:
gittik yemeğimizi zıkımlandık sonrada eve bıraktı. Ama cok harika cok güzel bir gündü.
Ha o kan aldırma vakasına hala ilk günki gibi hem heyecanımı yaşarım hem gülerim.:roflol:

walla ben o gün heycandan ölüyodum..
biz ünv.deyiz..diğer bölümlerle ortak ders oluyo onun bölümüyle beden dersi ortaktı derste görmüş beni bizim bölümde onun memleketlisi bi kız var ona söylemiş bizi tanıştır die.geldi kız bana söyledi bende 3_4 gün naz yaptm sonra tamam dedim.kız bizi tanıştırdı ayak üstü sonra gitti.bana sordu napalım die bende bilmem dedim zaten tir tir titriom heycandann..o zaman cafeye gidelim dedi iyi dedim gittik.o kola isteedi ben bişy istemedim çay bari iç dedi bende tamam dedimsonra konuşmaya başladı ama ben resmen süt dökmş kedi.yüzüne bile bakamıyorum bişeyler soruyo cevap veriyorum..süreklide kıpırtıyorum heycandan.((hala taklidimi yapar))1 saat kadar oturduk sonra kalktık.bu arada ben çok hoşlanmıştım:asigim:bizim okul ilçede bende merkezdeyim ama o ilçede kalıo.bi işi varmış denizliye gelcekti beraber bindik minibüse ben yavaş yavaş açıllmaya başladım konuştuk falan sonra benim elim montumunn cebindeydi çokmu üşüyosun dedi bende evetdedim sonra elimi çıkardım hemen elimi tuttu bende hemen çektim..denizliye geldik biraz yürüdük bida elimi tuttu bende bırakmadımdelikafaduldenvee ogün bizim aşkımız başladıyaklaşık 2senedir beraberiz,çok mutluyuz ve evlenmeyi düşünüyoruz:asigim::asigim:

ay ben buna bayıldımŞeniz ne kadar ince bi düşünce...Allah tamamına erdirsin cnmkaydirigubbakcemile3

filmlerde ki gibi hep böle bişi hayal ederdim cok süper olmus ya içim gitti ahhhhhha.s.

biz aynı yerde calısıyoruz.ben o zamanlar işe yeni baslamıstım.sadece servislerde denk geliyorduk.uzun süre bakıstıktan sonra bir gün serviste bir tek ben vardım bir sürü yer bosken geldi yanıma oturdu.sasırdım ben tabi.merhabalastık falan daha sonra tam inecekken bugün ögle yemegine birlikte cıkalım mı seninle konusmam gereken cok önemli seyler var dedi.bende ona bu hız ne böyle karsıdan bakınca ilk tanısmada yemek davetini kabul edecek birine benziyormuyum dedim.o da sence ben karsıdan bakınca hemen bir kıza yemek teklifi edecek birine benziyormuyum dedi.gercektende benzemiyordu.neyse o gün yemege cıktık tabi benim elim ayagım titriyor.3 katlı bir restaurantın son katına cıktık.baktım o benden daha heyecanlı.onu öyle görünce bendeki utangaclık gitti.o gün yıllardır tanısıyormusuz gibi cok güzel bir öğle yemegi gecirdik.simdi gülüyorum onun o halini düşününce.o heyecanı hiç birseye degişmem...

biz okulda tanıştık bir arkadaşım aracılığıyla.. ben harita mühendisiyim birgün ölçüm yapmak için okulun bahçesine çıkmıştık. o da derse giriyormuş beni görünce ortak olan arkadaşımızın yanına gelmişti, kız bizi tanıştıırdı ben o sırada kesik bir ağaç dalına takıldım ayağımı incittim. arkadaşla beni kliniğe götürmüştü. çıkışta arkadaş gitti eşim beni eve bıraktı, yoldada muhabbet ettik

bende o hafta ailemin yanına gidicektim ailem okuduğum şehirde değildi, ablamında nişanı vardı. önceki gün ona söylemiştim bunu sabah sendeleye sendeleye evden çıkıyorum bir baktım kapnın önünde bu şekilde gitmene razı olmadı gönlüm seni bırakmak istiyorum falan dedi tüm çabalarıma rağmen geri döndüremedim ve zaten 2 saatlik uzaklıktaki evime bıraktı beni.
bizimkiler bunu görünce yaptığı iyilikten dolayı eve davet ettiler daha tanışmamızın 2 .günü:)
hatta resmen akrabalarım yeni damat gözüyle bakıyodu haksızda değiller beni evime bırakmış:)
oda bunun farkına vardı zaten pis pis sırıtıyodu:)
o günden sonrada başladı ilişkimiz:)

ayy maşallah cnm ya..çok hoş olmuş ilişkinizin başlangıcı..mutluluğunuz hiç bitmesin , Allah bize de nasip etsin kaydirigubbakcemile3

bız msnde konusuyorduk yanı sanal ask la basladı sonra bulusmaya karar verdık ben cok urkektım ıcımde tarıf edılmez bır korku vardı ama onun gorunce ve bana sarılınca ah ah o an gercekten ıkımıızınde asık oldugumuzu anladım dogru tahmın etmıısm ALLAH a sukur ıyıkı onun gıbı temız bır ınsan karsıma cıktı

düşündükçe gülesim geliyor:ecrin_bebek:martın sonu gibiydi 3.5 sene evvel tokalaşıp yanağımdan öpmüştü aşkım benim sonra bir çay bahçesine gitmiştik okuduğumuz yerde mekan kısıtlı olduğundan masada karşıma oturmuş beni konuşturmaya çalışmıştırmıştı o zamnlar elim ayağıma dolaşırdı sonradan hafiften azmn oldum tabii konuşmuş konuşmuştuk değişikti o günler daha bir heyecan verici özledimmmmmm

Ilk bulusma yerimiz eminönüydü:asigim:
Ben bahcelievlerden eminönüne gectim, oda karsidan geldi.
Taksiden indim,kadiköy iskelesinde beklemeye koyuldum.
Ara arada mesajlasiyorduk, iste ben geldim bekliyorum, bende birazdan ordayim gibilerinden.
Heycandan iskelenin orda dört dönüyordum, gittim su aldim heycanimi bastirsin diye, ne alakaysa artik:icecream:
10 dk sonra baktim vapur yaklasiyor. Insanlar bir bir iniyorlar vapurdan.
Benimkini ariyor gözlerim.. Heycandanda ölecek gibiyim..
Beyaz bir araba vardi oraya yanastim saklanircasina:)
Sonra bi baktim ki geliyor.
Ben yerimde durup, kafami egerek bakiyormusum bunu sonra kendi söyledi, ben farkinda degildimkaydirigubbakcemile3
Geldi yanima gözlerime bakti, sarildi. Ya yanagimdan öptü ya alnimdan tam hatirlamiyorum orayi:asigim:
Ondan sonra hemen elimi tuttu, ben saskinlik icerisindeyim tabi.
Parka gittik beraber, havada sansimizdan güzeldi.
Sonra bitane gözleme istedik, ama gözlemeyi ikimizde yiyemedik dogru düzgün.
Gözlemenin gözlemeligi kalmadi, paramparca ettik ellerimizle.
Heycan iste aaaaah ahhh:)
Sonra evlerimize döndük:asigim:

biz aşkımla 3 ay msndn görüştük o dönem üniversitede okuyordu henüz ve ilk buluşmamız onu ilk yakından gördüğüm gün oldu.. Birbirimize yakın şehirlerde oturmamıza rağmen o Adana'yı çok bilmiyordu.. Ve büyük bir Alışveriş merkezinde buluşmaya karar verdik (orayı biliyordu çünkü) Ben 15 dk geç kaldımşakkıdı Neden mi? aptal taksici yüzünden Paramı bozamadı felan sonra ben takside otururken taksici alışveriş merkezine girip 10 saat para bozdurmaya çalıştı
Sonra birde baktım masum masum bir bankta oturmuş beni bekliyor bende yüzümde kocaman bir gülümsemeyle ona koşuyordum (tıpkı Türk filimlerinde ki gibi):roflol:
Ben sadece tokalaşmayı düşünürken birde baktım hoop yanak yanağayız..Bir kafede oturduk önce Ben kıpır kıpır o ruh gibi :roflol: Ohoooooooo dedim içimden ben bunu parmağımda oynatırm Şeniz sonralarda öğrendim ilk günü heycanıymış.. Parmak ve oynatmaaya gelincee sositososito herif beni saç teli üzerinde oynatıyor şimdilerde..Hayatımn en güzel günüydü çünkü ona aşık olmuştum:) Haa bu arada bir birayla sarhoşta olmuştm ben o günsırnaşık şey

benm çok ahım şahım olmadı ama heycanm tavan yapmıştı ogün çnkü ilk sevgilim ve ilk bulşmam düşünün yani :asigim:
benm okuldan arkadşm oldugu için önceden tanışıyoduk dogal olarak,ama pek sohbetimz yoktu önceden...
neyse ben süslenmekten geç kaldım beklettim aşkımı ogün :icecream:
ben gittim yannına beni bi süzdü uzaktan :))
beyaz giymştm o gün,meleğim benm dedi sarıldı :asigim:
sonra yanyana yürüdk ne elele ne kol kola hycandan :)))
sonra nere gidelim flan diye konuşurken kolunu belime doladı,pat annesi karşımızda :1shok:
ilk gün düşünün :))))
karşılaşcak o günü mü bulduk yaa,yada gezmeye gitcek aynı yeri mi buldun sevgili kayınvalidem :)))
neyse biz gezdk tozduk sonracığıma...bukadarrcıkk

biz de yüzyüze tanısmadan evvel telefonla görusuyorduk ama ıkı arkadas olarak daha dogrsu ortak ılgı alanları olan paylasımda bulunan ıkı ınsan olarak..şakkıdııkımız de ayrı sehırlerdeydık..tesaduf bı semıner ıcın benm oldgm sehıre gelecektı benı de görmekten mutlu olacgnı söleynce ben de mutlu oalcagmı dusunerek gıttım..:jeyyar:sabahın onunda iskelede bulusacaktık..telfonla nerde oldugnu sorarken bı de baktm karsımda aa o da nesı yanında bı genc bey daha..:1shok:haydaa dedım ne bu sımdı..hanı ınsan bazı seylerı de hısseder ne kadar arkadasca da olsa hıssedıodm ıste bıseyler dedm harbıden meslekı anlamda tansmaymıs galıba yanlıs mı anladk ne..bı de ıcımden dıyorm amaan bumuymuskaydirigubbakcemile3neyse sonra benmkı yanndakı cocgu da unuttu..dılı tutuldu resmen ben kendımı kendım tanstrdm cocuga ayıp olmasn gıbılerne..benmkı vurulmus o an bana naptgnın farknda degl ben dumur tabı o baska..:1closedeyes:bıkac saat cocugu yanmzda canta gıbı tasımıstk garıbm o da utancndan sessız sessız oturmstu..ay cok komktı ama ya neysekı sonra tek basına bulusmayı akıl etmstı beyefndı..hala sorarm ne dıye getrdn elın adamını yannda ya ne bıleym yanls anlardn falan dıyor..neyını yanlıs anlayacagm ayoll yanlısı mı kalmıskaydirigubbakcemile

Biz aşkımla ömrümle 17.10.2004'de internette tanıştık oasjkkerde bense sakaryada ünideydim ozamanlar ve sadece msn yada tel üzerinden görüşüyorduk zaten aşk hiyakeleri bölümüne tanışmamızı baştan sona yazmıştım neyse .. 01.11.2004 günü telefonda görüşmek istediğini istanbula haftasonu için geleceğini söledi (izmitte yapıyordu askerliğini) bende olur dedim ve biz bakırköy carasuelde 03.11.2004 günü buluşma kararı aldık ben yeşil boğazlı kazak giyicektim :) oda atlı karıncaların ordaki asansörün önünde beni bekliyo olucaktı
Ben asansörün oraya gittim kimse yoktu sonra telim çaldı açtım ufuktu ben yaklaştım sen dedi bende asansörün tam önündeyim dedim , yürüyen merdivenlerin oraya baktım bu elinde telle konuşa konuşa geliyo sengözlerimebaksanab biraz geri çekildim gelsin yerini alsın die ve geldi beklemeye başladı :)) bende yanına doğru gittim arkasından omuzuna vurarak birinemi bakmıştınız beyfendi dedim ve işte ilk bakış ilk dokunuş ilk merhaba diyiş ve ilk çiçeklerim şimdi 5 yıl oldu bu durumdayızz kızlar..

eşimle 10 sene önce arkadaşlarımız aracılıgıyla tanıştık.benim kız arkadaşım erkek arkadaşıyla buluşmaya giderken benide yanında götürmüştü tabi bizimkide erkek arkadaşının yanında gelmiş bir cafede oturup muhabbet ediyorduk.eşim çok ukela ve kendini begenmiş tavırlar içerisindeydi.önce tartıştık.nerdeyse birbirimizi dövecektik cafede.sonra nerden estiyse bana çıkma teklif etti bende sen daha çocuksun büyüde gel dedim.oda bana sen çocuk dedigin kişiye bir gün aşık olursan o zaman görürsün dedi.bende gülüp geçtim.bu benim tel.nomu bulabilmek için 1,5 ay arkadaşına ne paralar dökmüş en sonunda da evi takip edip bulmuş.beni aradı tabi ben önce kabul etmedim ama çok ısrarcı olunca dayanamadım çıkmaya başladık.o gün bugündür ayrı geçirdigimiz bir günümüz dahi olmadı.arada hatırlatır sen bana çocuk demiştin bak nasıl lafıma geldin diye.hihoyyytŞeniz

efendime söyleyim biz bayramda anneannemlere gitmiştik kızlarla bi kütüğün üstünde otururken bu pat diye geldi benimle çıkarmısın dedi birdenbire çok romantiktir zaten kendisi kütük nolcek.Ben kabul etmedim tabi sonra 1 sene bekledik sonra bi yapıştık birbirimize valla 8 sene oldu bizi bu satten sonra AB gelse ayıramaz Şeniz

Son düzenleme:

cnm çocuksun demenin nedeni yaş farkı mıydı acaba merak ettim:icecream:
küçük mü eşin senden,ya da yaşıt mısınız,neden öyle dedin yani

biraz uzun benmkisi ama ilk buluştugumuz gün askermlee ayyyyy dizlerim otururken bi titrio yüzüne baktım gülerek :)souktan oluodur dedi:):)birazcık kış günüydü sora sen üşüomusun gel bakiiim diyerek bi sarıldıııı heycan faln gitii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…