ayy aklıma geldi yine o utançla dolu günbiz aynı işyerinde çalışıyorduk ama kimseye belli etmemek için sadece telefonla görüşüyoduk neyse o gün geldi çattı iki sevgili olarak buluşacagız ..ben büyük bi özenle hazırlandım geldi müstakbel sevgilim aldı beni hihoyyyt bu arada kış mevsimi ben topuklu çizme giymişim ..romantik bir yürüyüş yapıyordukkiiii hopp benim topuk kaldırıma takılıp kırılmasınmı kaydirigubbakcemile3 ayy yer yarılsaydı da ben içine girseydimm o an keşke ,nasıl bir dumur nasıl bir utanmadır anlatamam ..eve bırak beni dedim ama aşkım yok yanımda bu kadar az kalamazsın diye beni zorla ayakkabıcıya götürüp çizme almıştı ..çok hoşuma gitmişti o inceliği ama ben çok utanmıştım ..hiç bir zamanda aşkım o konuyu açmadı birdaha ,ben hernekadar arada bir hatırlayıp gülsemde ...:roflol:
Gece saat yarımda bir şey söylemek için mesaj atmıştım... o da taksiyle tam benim evin önünden geçiyormuş meğerse :roflol: hadi gel çıkalım dedi, üzerimde eşofmanlar, duman olmuş bi saç ve makyajsız halde dışarı çıkıp sabaha kadar bi yerde canlı müzik dinlemiştik.. ayol biz baştan normal değilmişiz zaten muahahaaa :roflol:
biz okulda tanıştık bir arkadaşım aracılığıyla.. ben harita mühendisiyim birgün ölçüm yapmak için okulun bahçesine çıkmıştık. o da derse giriyormuş beni görünce ortak olan arkadaşımızın yanına gelmişti, kız bizi tanıştıırdı ben o sırada kesik bir ağaç dalına takıldım ayağımı incittim. arkadaşla beni kliniğe götürmüştü. çıkışta arkadaş gitti eşim beni eve bıraktı, yoldada muhabbet ettik
bende o hafta ailemin yanına gidicektim ailem okuduğum şehirde değildi, ablamında nişanı vardı. önceki gün ona söylemiştim bunu sabah sendeleye sendeleye evden çıkıyorum bir baktım kapnın önünde bu şekilde gitmene razı olmadı gönlüm seni bırakmak istiyorum falan dedi tüm çabalarıma rağmen geri döndüremedim ve zaten 2 saatlik uzaklıktaki evime bıraktı beni.
bizimkiler bunu görünce yaptığı iyilikten dolayı eve davet ettiler daha tanışmamızın 2 .günü:)
hatta resmen akrabalarım yeni damat gözüyle bakıyodu haksızda değiller beni evime bırakmış:)
oda bunun farkına vardı zaten pis pis sırıtıyodu:)
o günden sonrada başladı ilişkimiz:)
eşimle 10 sene önce arkadaşlarımız aracılıgıyla tanıştık.benim kız arkadaşım erkek arkadaşıyla buluşmaya giderken benide yanında götürmüştü tabi bizimkide erkek arkadaşının yanında gelmiş bir cafede oturup muhabbet ediyorduk.eşim çok ukela ve kendini begenmiş tavırlar içerisindeydi.önce tartıştık.nerdeyse birbirimizi dövecektik cafede.sonra nerden estiyse bana çıkma teklif etti bende sen daha çocuksun büyüde gel dedim.oda bana sen çocuk dedigin kişiye bir gün aşık olursan o zaman görürsün dedi.bende gülüp geçtim.bu benim tel.nomu bulabilmek için 1,5 ay arkadaşına ne paralar dökmüş en sonunda da evi takip edip bulmuş.beni aradı tabi ben önce kabul etmedim ama çok ısrarcı olunca dayanamadım çıkmaya başladık.o gün bugündür ayrı geçirdigimiz bir günümüz dahi olmadı.arada hatırlatır sen bana çocuk demiştin bak nasıl lafıma geldin diye.hihoyyytŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?