Sevgilimin bir sevgilisi olmuş. Çok sevmiş ve severken terkedilmiş sebep yokken. Çok acı çekmiş. Ayrılığının 5. Ayında biz tanıştık, karşılaştık. Şimdi 1 yıldır da beraberiz. Sevdiğini de söylüyor, davranışlarıyla da bunu fazlasıyla belli ediyor, ben ne istersem hepsini yapıyor, gözümün içine bakıyor resmen ama dün Evde kalacaksın artık evlenmen lazım dedi bana. Kimle evleneceğim diye sordum. Kimle evleneceksin dedi. Seninle evlenirim evleneceksem dedim. Ben kızlardan nefret ediyorum dedi. Benden de mi dedim. Seni seviyorum dedi ama garip bir konuşma oldu. Sabahına da şaka yaptığını söyledi
buna üzüldüğümü farkedince.Defalarca seviyorum seni dedi.Ne yaptım da sevmediğimi düşündün dedi.Dün gerçekten şaka yapmıştım dedi.Beni kullanıyor olma ihtimali sıfır çünkü istemediğim hiçbir şey yapmıyor aksine ben ne istersem onu yapıyor. Gelecek planları da yapıyoruz aslında. Okullarımız bitsin şurda oturalım diyoruz, eve bir hayvan alalım, ev şöyle olsun böyle olsun diye kendisi gelip anlattı bir kere. Bilmiyorum çok üzüldüm. Sizce gerçekten beni denemek için şaka yapmış olabilir mi? Yoksa neden böyle bir cümle kurmuş olabilir? Aklımdan atamıyorum bu mevzuyu
buna üzüldüğümü farkedince.Defalarca seviyorum seni dedi.Ne yaptım da sevmediğimi düşündün dedi.Dün gerçekten şaka yapmıştım dedi.Beni kullanıyor olma ihtimali sıfır çünkü istemediğim hiçbir şey yapmıyor aksine ben ne istersem onu yapıyor. Gelecek planları da yapıyoruz aslında. Okullarımız bitsin şurda oturalım diyoruz, eve bir hayvan alalım, ev şöyle olsun böyle olsun diye kendisi gelip anlattı bir kere. Bilmiyorum çok üzüldüm. Sizce gerçekten beni denemek için şaka yapmış olabilir mi? Yoksa neden böyle bir cümle kurmuş olabilir? Aklımdan atamıyorum bu mevzuyu