- 4 Temmuz 2025
- 14
- 4
- 1
- Konu Sahibi ripawsliee
Evet sitede yeniyim o yüzden nasıl hitap edeceğimden emin değilim ama bi giriş yapayım hızlıca. Hanımlar ben 23 yaşındayım sevgilimde benden 9 yaş büyük. Bizim tanışmamız görücü usulü oldu fakat annem babam bilmiyordu bunu. Her neyse ben buluşmaya gittim ama ben karşıma gerçekten 32 yaşında gibi görünen bir adam çıkar sanmıştım. Ciddi manada bunu abartısız söylüyorum maks 27 28 gösteriyordu. Hala da öyle 32yi duyunca bir tereddüt ettim ya acaba bu son konuşmamız mı olsa diye ama ne olduysa ikimiz de birbirimize ısındık ben ne kadar dirensem de oldu bu. Çok kibar ve başarılı bir insan bunun samimiyetini de ailesini tanıdığım için anladım. Sevgilerini saygılarını asla gizlemezler bire adım atana on adım giderler öyle bir aile her neyse biz bi şekilde ailelere söyledik onun ailesi zaten ne zamandır beni anıyorlarmış ama bizimkiler çok şaşırdılar başta bi olabilir dediler ama 9 yaşı duyunca olmaz dendi istemediler. Onun harici herkes çok olumlu. Ailemin söyledikleri şu : çocuk çok iyi çok çalışkan ekmeğinin peşinde saçma sapan laçkalıklar yapmaz minyon tipli yakışıklı amaaaa büyük hem de çok. Ben şimdi size sormak istiyorum bu şartlarda sizce çok mu büyük bu kişi?