- 23 Ağustos 2012
- 51.580
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.103
- 898
- Konu Sahibi ripawsliee
Ben buraya bir konu açarken bu kadar sert yorumlarla karşılaşacağımı düşünmemiştim. Biraz üzüldüm biraz da düşündüm açıkçası var olan acayiplikten kastınız galiba sevgilimle aramdaki yaş farkı. Herneyse benim daha okuyamadığım daha doğrusu okumaya cesaret dahi edemediğim yorumlar var ama az çok tahmin edebiliyorum bunları. Akıllarınızdaki soruları cevaplayayım. Ailesini az çok tanıyoruz ve ablasıyla çok yakındım önceden herşeyi anlatırdı bana. Kendisi ne evlenip boşanmış ne de nişan bozmuş daha önce konuştuğu insanlar olmuş fakat karşı taraf sürekli garip isteklerde bulunmuş kendisinden işkoliktir benim sevgilim ilgisizliği asla yok ama aşırı aşırı günün her saati birine yazamaz. Bundan dolayı da çekinmiş ilişkiye başlamaktan ve başlatmak. Neyse ben yine de yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim iyi günler herkese
O laflarım 40lıkla gezen bir üyeyedi sana değil

Yani ablacığım tabi ki sen bilirsin ama 23 gerçekten evlenme, aileyle tanısma vb yaşı degil bence. Gençsin, eğitimin isin gücün de varmış, biraz gez eğlen hayatını yaşa bana kalırsa. 25 yaşinda evlenip ne yapacaksın, yaşıtların gülüp eglenirken sorumluluk altına gireceksin