• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle aramdaki sorun

leylifeerr

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013
11
0
6
İstanbul
arkadaşlar ben mi çok kıskancım yoksa sevgilimin arkadaslarımı çok rahat .. bi kız arkadası var sevgilime çok samimi konusuyo ben onu kıskanıyorum ama bişey söyleyemiyorum kendımı üzüyorum sadece

Sevgilinin arkadaşları da rahat bence sevgilin de rahatki öyle tiplerle takılıyor :37: kıskanman gayet normal seven insan kıskanır ve paylaşmaz acaba senin öyle arkadaşların olsa sevgilin nasıl tepki verirdi?:44:

bırak ne üzceksin kendini.... valla bence bu tür şeylere izin verilmemeli içe de atılmamalı...rahatsızlığını dile getir... sevgilinle konuş güzelce.. ama konuşmayı çok iyi bilceksin... ne onu havaya sokacaksın ne de tartışacaksın... işveli cilveli ben seni kıskanıyorum de şaka yollu filan.... bu işlerin abartısı olmaz ... sonucunda erkektir... herşey olabilir yani... eğer başta bu sınırı çizmezsen bir gün dayanamaz kızın saçını başını yolmak isteyeceğin günler gelcektir :27:

ya ben ilk defa böyle bi ilişki yaşıyorum arkadasım braz rahat ama o ben istemiyorum diye dikkat ediyor .ama yine de bnden önce olduğu için arkadasları onlarada bişey diyemiyor hele bitanesi var hayatım bile diyor bnde artık yeter dedim sonunda . onlarla buluşurken bna yalan söylüyo baska arkadaslarıyla buluşucakmıoş gibi yani :( bunu ikikez yaptı bn cok kırıldım

ya ben ilk defa böyle bi ilişki yaşıyorum arkadasım braz rahat ama o ben istemiyorum diye dikkat ediyor .ama yine de bnden önce olduğu için arkadasları onlarada bişey diyemiyor hele bitanesi var hayatım bile diyor bnde artık yeter dedim sonunda . onlarla buluşurken bna yalan söylüyo baska arkadaslarıyla buluşucakmıoş gibi yani :( bunu ikikez yaptı bn cok kırıldım

Sizin erkek arkadaşlarınıza karşı sevgilinizin tavrı nasıl?
Oda sizi kıskanıyor mu?

Böyle bir şeye nasıl izin verebiliyorsun anlamadım ki.
Ben hayatta dayanamazdım. Hayatım diyecek bir de yolarım onu be paramparça ederim parçalarını bile bulamaz kimse.
Bu ne lakaytlık terbiyesizliğe bak. Arkadaşsa arkadaşlığını bilsin.
Sen ses etmezsen daha çok hayatı olur o adamın aferin sen böyle devam et.
Şimdi karışmazsan ilerde boynuzlarını biz parlatırız gibi geliyor burda.

Böyle bir şeye nasıl izin verebiliyorsun anlamadım ki.
Ben hayatta dayanamazdım. Hayatım diyecek bir de yolarım onu be paramparça ederim parçalarını bile bulamaz kimse.
Bu ne lakaytlık terbiyesizliğe bak. Arkadaşsa arkadaşlığını bilsin.
Sen ses etmezsen daha çok hayatı olur o adamın aferin sen böyle devam et.
Şimdi karışmazsan ilerde boynuzlarını biz parlatırız gibi geliyor burda.

ya haklsın am karsımda ki bi bayan ve onunda sevgılısı var nasıl böyle rahat oluyor anlamıyorum ..sevgilim sonunda üzülmeme dayanamdı ben onunla konuşucam uyarıcam dedi ama benim yinede olanlardaan sonra umudum yok diyebiliirim ..sizce nasıl davranmalıyım

Sizin erkek arkadaşlarınıza karşı sevgilinizin tavrı nasıl?
Oda sizi kıskanıyor mu?
kıskanıyor tabi kıskanmaz mı ben diyorum aynı şeyi bnm erkek arkadaslarım bna dese sen ne yaparsın diyorum öldürürüm onları diyor .. zaten en son yeter artık dedim sen bole devam edersen bnde arkadaslarıma söylicem rahat olsunlar dedim .. tamam ben konuşup uyarıcam dedi.ama ben güvenemiyuorum bu konuda

ya haklsın am karsımda ki bi bayan ve onunda sevgılısı var nasıl böyle rahat oluyor anlamıyorum ..sevgilim sonunda üzülmeme dayanamdı ben onunla konuşucam uyarıcam dedi ama benim yinede olanlardaan sonra umudum yok diyebiliirim ..sizce nasıl davranmalıyım

O bayanın sevgilisi bilmiyor mu senin sevgiline olan yaklaşımını.
Ayrıca bırak sevgilisi olmasını evli bile olsa neler yapanlar var neler.
Ben böyle şeylere dayanamıyorum gözümden sakınıyorum söz konusu O ise bencilim elimde değil.
Ne zaman uyaracakmış hala uyaramadı mı ?
Sağlam bir kız olsa sevgilisi varken başka bir erkeğe hayatım vs demez zaten öyle bir kızla da ben şahsen görüşmesine izin vermem.
Kaldı ki suç senin sevgilinde de var demek ki kıza o yüzü vermiş ki kız konuşabiliyor böyle rahat.
Uyarmasın direk hayatından çıkarsın bence çıkaramıyorsa da ilişkini gözden geçir derim ben.

Arkadaşlıkta bir yere kadar..eşimin normal bi kız arkadaşı,benim yanımda yada arkadaş ortamında eşime samimi davranacak???? Yolarımmmm onu!! Herkes sınırını bilecek!!! Kızın sevgiliside bişey demiyorsa???yazardım ama banlanma var sonunda.

valla bende tahammül edemezdim heralde. eğer bu kadar rahatsız oluyorsan konuş sevgilinle.
bilmiyorumda bende kıskancım, neyseki benim nişanlım yakışıklı değil, yoksa çok kıskanırıdm:)))) kızlar adamın peşini bırakmazdı o zaman. neyse evlenince ne kadar kıskanıcaz artık allah bilir, bekliycez ve görecez.
senin sevgilinde yakışıklıdır belki ondan o kız peşini bırakmıyordur belki.

arkadaşlar ben mi çok kıskancım yoksa sevgilimin arkadaslarımı çok rahat .. bi kız arkadası var sevgilime çok samimi konusuyo ben onu kıskanıyorum ama bişey söyleyemiyorum kendımı üzüyorum sadece

bende çok kıskancımdırr kesinlikle böyle bişeye müsaade etmem tavrını koymalısın

Ben böyle şeylere dayanamıyorum gözümden sakınıyorum söz konusu O ise bencilim elimde değil.
Sağlam bir kız olsa sevgilisi varken başka bir erkeğe hayatım vs demez zaten öyle bir kızla da ben şahsen görüşmesine izin vermem.
Kaldı ki suç senin sevgilinde de var demek ki kıza o yüzü vermiş ki kız konuşabiliyor böyle rahat.
Uyarmasın direk hayatından çıkarsın bence çıkaramıyorsa da ilişkini gözden geçir derim ben.
[/QUOT

sevgilim benden önce tanımış onu ve 3 yıllık bi dostlulları var o yüzden bişey diyemiyorum öyle alışmış o herkese karsı öyle sadece bna karsı değil diyo.ama ben ne kadar da olsa dayanamıyorum bi başka kızın sevgilime samimi olmasıını ..ama en sonunda dedim konuş uyar diye tamam dedi ama durup dururken soyleyemem o bna napıyosun fln dıye yazar bnde o zamn söylerım dedi

valla bende tahammül edemezdim heralde. eğer bu kadar rahatsız oluyorsan konuş sevgilinle.
bilmiyorumda bende kıskancım, neyseki benim nişanlım yakışıklı değil, yoksa çok kıskanırıdm:)))) kızlar adamın peşini bırakmazdı o zaman. neyse evlenince ne kadar kıskanıcaz artık allah bilir, bekliycez ve görecez.
senin sevgilinde yakışıklıdır belki ondan o kız peşini bırakmıyordur belki.

evet yakışıklı bnde kıskanıyorum doğal olarak ve abartılı değil aslında hakkım olanı kıskanıyorum yanı o benm sevgilimse bana özel olmalı diye düşünüyorum ama sevgilim dostlukları var diye kırmk istemıyo kmseyı ama ben çok kırılıyorum farkında değil

ya yüz vermiş ama şu şekilde benden önce tanıyor bu kzı ve 3 yıllık bi dostlukları var ve kız cok smaımı hep.. ozaman sevgılımde kız arkadası yokmus dogal olarak bısı demıyomuş ..şimdi bn söyleyınce o bnm sadece arkadasım diyo ama ne kadar da olsa ben çok üzülüyorum kıskanıyourm ve bu benm en doganl hakkım dıye düşünüyorum .. arkadaslığı uzun olduğu için bitiremiyo ama ben kırılmıyım diye uyarıcagını söyledi bnde bekliyorum

Arkadaşlıkta bir yere kadar..eşimin normal bi kız arkadaşı,benim yanımda yada arkadaş ortamında eşime samimi davranacak???? Yolarımmmm onu!! Herkes sınırını bilecek!!! Kızın sevgiliside bişey demiyorsa???yazardım ama banlanma var sonunda.

haklsıın menekşe bende arkadaşlığın bir yere kadar olduguna inanıyorum ama işte bunu sevgilime anlatamıyorum.. ben senı sevıyorum diyo onlarda senı tanıyolar biliyolar diyo ama ben yinede sevgilime o şeklide yaklaşılmasından rahatsız oluyorum bilmiyorum bekliyorum ole caresiz

ya yüz vermiş ama şu şekilde benden önce tanıyor bu kzı ve 3 yıllık bi dostlukları var ve kız cok smaımı hep.. ozaman sevgılımde kız arkadası yokmus dogal olarak bısı demıyomuş ..şimdi bn söyleyınce o bnm sadece arkadasım diyo ama ne kadar da olsa ben çok üzülüyorum kıskanıyourm ve bu benm en doganl hakkım dıye düşünüyorum .. arkadaslığı uzun olduğu için bitiremiyo ama ben kırılmıyım diye uyarıcagını söyledi bnde bekliyorum

Ne aşklar ne evlilikler bitiyor yarın bir gün sen ol ya da olma o dostluğun bitmeyeceği ne malum.
Kız ya kendini düzeltsin ya da çeksin gitsin öyle şey mi olur yapış yapış.
Üzülürsün kıskanırsın tabi bundan doğal ne var ben olsam cinnet bile geçirebilirdim yani :)
Hadi tamam diyelim ki bitiremiyor o zaman kız kendini düzeltmeli ve ayrıca baş başa bir şeyler yapmamalılar öyle bir durum varsa tabi.
Sende tanış görüş kızla madem kızdan vazgeçmiyor ki bana kalsa ya kızdan ya benden vazgeçsin derdim :)

Ahh bilirim o kıskançlıkları arkadaşı dostuymuş gibi davranıp göz koyanları yada yıllarca gözü olupta elde edemeyenleri allah başa vermesin canım söyliyecen ya öyle relax yok sevgiline de; ya bu kız sana mesafe koyacak yada bende aynı samimiyette ama sadece ARKADAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :37: bir erkek kanki edinecem haberin olsun
ne diyecek bakim

Ne aşklar ne evlilikler bitiyor yarın bir gün sen ol ya da olma o dostluğun bitmeyeceği ne malum.
Kız ya kendini düzeltsin ya da çeksin gitsin öyle şey mi olur yapış yapış.
Üzülürsün kıskanırsın tabi bundan doğal ne var ben olsam cinnet bile geçirebilirdim yani :)
Hadi tamam diyelim ki bitiremiyor o zaman kız kendini düzeltmeli ve ayrıca baş başa bir şeyler yapmamalılar öyle bir durum varsa tabi.
Sende tanış görüş kızla madem kızdan vazgeçmiyor ki bana kalsa ya kızdan ya benden vazgeçsin derdim :)

ben kızla tanıştım ama tanışmış olsam da kıskanıyorum oyle samımıyetı yanlız kalmıyolar arkadas cevresınde buluşuyolar ama kız yapışık biliyorum o yüzden o arkadaslarıyla bulıusunca huzursuz oluyorum

Back
X