• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle aramdaki sorun

Ahh bilirim o kıskançlıkları arkadaşı dostuymuş gibi davranıp göz koyanları yada yıllarca gözü olupta elde edemeyenleri allah başa vermesin canım söyliyecen ya öyle relax yok sevgiline de; ya bu kız sana mesafe koyacak yada bende aynı samimiyette ama sadece ARKADAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :37: bir erkek kanki edinecem haberin olsun
ne diyecek bakim

bende öyle dedim canım ama en ufak bişeyi bekliyorum harekete gecmek için .. bna uyarıcagını söyledi bnde bidaha görürsem sana hiç birşey söylemeden bnde arkadaslarımla rahat olucam dedim

ben kızla tanıştım ama tanışmış olsam da kıskanıyorum oyle samımıyetı yanlız kalmıyolar arkadas cevresınde buluşuyolar ama kız yapışık biliyorum o yüzden o arkadaslarıyla bulıusunca huzursuz oluyorum

Ben olsam konuşmasına izin vermem tercih yapmasını isterim.
TErcih yapamıyorsa da zaten onunla olmamın anlamı yoktur.
Bir yere kadar erkekle kız arkadaş kalabilir bi noktadan sonra işler değişir birinden birinin hisleri oynar yerinden.
Ben sevgimi sevgilimi tehlikeye atamam. Babama bile güvenmem ben kimse kusura bakmasın.
Huzursuz olman kıskanman normal bunları yaşamak istemiyorsan tercih yaptırman lazım başka yolu yok.
Erkek arkadaşın çekinirim silmeye falan ayıp olur derse de o zaman ağır ağır kızla iletişimi kessin.
Kız yazmazsa yazmasın buluşmasın vs. kız zaten bi süre sonra anlar konuşmak istemediğini.

Ay inanmıyorum ya bir de hayatım falan diyormuş. O kızda baya rahatmış yani sen varsın bunu biliyor ve hala samimi davranıyor insan biraz mesafe koyar dikkatli davranır ya utanır milletin sevgilisine hayatım demeye. Aslın da sevgilinin de uyarmasını gerektirmeden kendisinin düşünüp dikkat etmesi gerekir o kızın. Ben de çok kıskancımdır ve böyle bir durum da olsam bir kere uyarırım iki kere uyarırım sonunda tekmeyi basarım ne demekmiş o ya millet sevgilime hayatım diyecek buluşacaklar falan arkadaş ortamında da olsa asla böyle bir şeye tahammül edemem ben. Bu benim fikrim tabi ki katılmayabilirsin..

arkadaşlar ben mi çok kıskancım yoksa sevgilimin arkadaslarımı çok rahat .. bi kız arkadası var sevgilime çok samimi konusuyo ben onu kıskanıyorum ama bişey söyleyemiyorum kendımı üzüyorum sadece

Onlara "yavşak" diyorlar işte canım. Sende erkeklerle böyle konuş gözüne sok. Tepkisine bak, bişey derse kendi konuşmalarını öne sür.

bende öyle dedim canım ama en ufak bişeyi bekliyorum harekete gecmek için .. bna uyarıcagını söyledi bnde bidaha görürsem sana hiç birşey söylemeden bnde arkadaslarımla rahat olucam dedim

kısasa kısas bebeyim:27::27: öyle saf saf kalınca olmuyo ya ben anladım erkekler zeki ,tutumlu kendine güvenen sağlam basan kararlı hanımlara saygı duyuyor siz tutumunuzu belli ederek en güzelini yaptınız hayırlısı artık:46:

Back
X