Sevgilimle aramdaki sorunları çözemiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum

damlacik1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
172
19
68
Öncelikle iyi aksamlar bu hesabin sahibi arkadasimin onerisiyle sizinle paylasmak istedim problemimi

Benim 9 aylık bi iliskim var, ben Muglada okuyorum o ise Erzurumda, yaklasik 20 saat yol geliyor her ay beni gormek icin, ilk baslarda biraz sadakat problemim vardi, bana sen guzel bi kadin gorsen bakmaz misin gibi sozler soyledi ilk geldiginde, onceden calistigi yerde cok guzel bi kadin musterisi oldugunu falan soyledi bir suru sacma sey, beni ilk gordugunde soyledigi icin sacma diyorum. Sonra bazi sapik videolar izledigini gordum 2. geldiginde telini karistirdigimda, reddetti falan tabi, bu olaylardan sonra hic kiskanc olmayan ben, birden dunyanin en kiskanc kadini olmaya basladim. Surekli farkli hesaplardan onu deniyordum, yolda yururken surekli nereye bakiyorsun onune bak falan diyordum, televizyon izlerken aniden fişi cekiyorum kadin cikti diye, bu hallerim devam ederken o ilk geldigi halinden eser yoktu, yani duzelmisti hic bir acigini gormedim, yolda kimseye baktigini gormedim, sacma sapan sozlerini isitmedim, ama bende bu kiskanclik, bunaltma kaldi.
Surekli yapmiycam diyorum ama yururken nereye baktin demeler telefonunu gozunun icine soka soka mufettis edasiyla kontrol etmeler devam ediyor biraz azalmis olsada
Birde sinirli biri oldum, calistigi is dolayisiyla ve evinde 5 tane kadin oldugu icin kaybolup duruyor, bende 3 saat cevap alamayinca kavga ediyoruz, kufur ediyorum, ailesini elestiriyorum sert bir dille, hakaret ediyorum, o susmayi tercih ettikce iyice sinir oluyorum, cok sabirsizim, hemen ayriliyorum diyorum ama blöf tabi, o da anladi artik hic bisey demiyor dönmemi bekliyor
Kufur hakareti tamamen kestim gibi ama onu cok sevdigim icin cok fazla telasli evhamli bi hal ustumde kaldi
Sizce ne yapmaliyim? Bu hareketler iliskide normal mi
Daha once bi iliski tecrubem olmadigi icin ne yapacagimi bilemiyorum pek

Kufur hakareti tamamen kestim gibi ama onu cok sevdigim icin cok fazla telasli evhamli bi hal ustumde kaldi
Sizce ne yapmaliyim? Bu hareketler iliskide normal mi
Küfür kimseye yakışmazda kadında ayrı bir iğrenç duruyor. Hayret nasıl soğumamış bunca zaman sizden

Reactions: KV_
Bu ilişkide fazla yuz göz olmuşsunuz bir de ikinizde de hata var
Adam sapik belli, uzakta yasiyor naptigini bilemezsin eger ki guven sorunun varsa ve o da bu sorunh tetikliyorsa yalnizken kimle görüşüp ne halt yediğini bilemezsin
Sen de fazla paranoyaksin bir de bence hakaret ve küfür saygısızlıktir hic ugrasamam direkt resti cekerim ikinci kez tekrarlarsa yol veririm
Bu adam seni cepte tutuyor bence, hala katlandigina gore, iyi aile kızı yaptigi da kiskancliktan diye düşünüyor
Uzak mesafeli ilişki anca bu kadar olur

Kiskanmiyorum evdeki tek erkek babasi yok 3 kiz 1 annesi bide yegeni var
Az kalsın yuh diyecektim bu mesajını gördüm vazgeçtim yani aslında yolda güzel kadın görsem bakamaz mıyım ?diyen sevgili kaşınmış bence ama sanırım senin olayın da kaşınmadan aşınmaya dönmüş

Sapik degil ya tobe cok karamsarsin cepte tutsa her ay 20 saat yolu gelir mi bi o kadar da masraf

Ama sonradan paranoyak oldu cok bunaltiyorum diye bu sefer de bana bile bakmiyor

Haklisin ama gelemezse de napicam bilmiyorum seviyorum da cok..
İyi de sen biriyle ilişki yaşamıyorsun ki telefonla ilişki yaşıyorsun.

Sevgilin vardır okumaya gider, askere gider. O zaman uzak mesafe ilişkisi olur. Sizin oturmuş bir ilişkiniz yok. Toplamda bir kaç kez gördüğün adamın nesini seviyorsun...

Sapik degil ya tobe cok karamsarsin cepte tutsa her ay 20 saat yolu gelir mi bi o kadar da masraf
Ahah ilk kez biri bana karamsar dedi :) kızım (yasin çok küçük oldugu icin diyorum ) yazdiklarindan cikarimim.bu
Ben hakarete gelemem saygısızca görürüm bu karamsarlik değil kendini bilmek, prensip sahibi biri olmakla alakali
Bu yastan sonra erkek kahri cekmem net!
Bana bir zamanlar yan komsumun kizi guzel diye kiskandirmaya calisan biri oldu, ben de "git gor o zaman, bana ne" dedim
Olgunlasmamis erkegi yontmakla ugrasamam mumkunse kendini yontmus biri gelsin derim :)
Her ay 20.saat geliyor cok guzel bir sey ama ayda bir gorulen adamla nasil sevgili olunur, iliski yürütülür ki?
Goz goze bakisip elele gezmek varken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…