Küfür kimseye yakışmazda kadında ayrı bir iğrenç duruyor. Hayret nasıl soğumamış bunca zaman sizdenKufur hakareti tamamen kestim gibi ama onu cok sevdigim icin cok fazla telasli evhamli bi hal ustumde kaldi
Sizce ne yapmaliyim? Bu hareketler iliskide normal mi
Evdeki kadınlar derken
Ailesinden de mi kıskanıyorsunuz ev arkadaşı mı kadınlar
20 saatlik yol. Ayda bir kez buluşma. Ya öyle ilişki mi olur ...
Az kalsın yuh diyecektim bu mesajını gördüm vazgeçtim yani aslında yolda güzel kadın görsem bakamaz mıyım ?diyen sevgili kaşınmış bence ama sanırım senin olayın da kaşınmadan aşınmaya dönmüşKiskanmiyorum evdeki tek erkek babasi yok 3 kiz 1 annesi bide yegeni var
Küfür kimseye yakışmazda kadında ayrı bir iğrenç duruyor. Hayret nasıl soğumamış bunca zaman sizden
Yoksa olmasın bence. Elele gezemedikten sonra sevgili neye yararBu sene yanima gelicek universite degistirip
Cok zor oluyor
Bu ilişkide fazla yuz göz olmuşsunuz bir de ikinizde de hata var
Adam sapik belli, uzakta yasiyor naptigini bilemezsin eger ki guven sorunun varsa ve o da bu sorunh tetikliyorsa yalnizken kimle görüşüp ne halt yediğini bilemezsin
Sen de fazla paranoyaksin bir de bence hakaret ve küfür saygısızlıktir hic ugrasamam direkt resti cekerim ikinci kez tekrarlarsa yol veririm
Bu adam seni cepte tutuyor bence, hala katlandigina gore, iyi aile kızı yaptigi da kiskancliktan diye düşünüyor
Uzak mesafeli ilişki anca bu kadar olur
Yoksa olmasın bence. Elele gezemedikten sonra sevgili neye yarar
Az kalsın yuh diyecektim bu mesajını gördüm vazgeçtim yani aslında yolda güzel kadın görsem bakamaz mıyım ?diyen sevgili kaşınmış bence ama sanırım senin olayın da kaşınmadan aşınmaya dönmüş
Ben artık erkeklerin o kadar saf olduğuna inanmıyorumSapik degil ya tobe cok karamsarsin cepte tutsa her ay 20 saat yolu gelir mi bi o kadar da masraf
Anlaşıldı bu adamı senin yola getirmen lazım bu da çok yorucu benden söylemesiAma sonradan paranoyak oldu cok bunaltiyorum diye bu sefer de bana bile bakmiyor
Anlaşıldı bu adamı senin yola getirmen lazım bu da çok yorucu benden söylemesi
İyi de sen biriyle ilişki yaşamıyorsun ki telefonla ilişki yaşıyorsun.Haklisin ama gelemezse de napicam bilmiyorum seviyorum da cok..
Ahah ilk kez biri bana karamsar dedi :) kızım (yasin çok küçük oldugu icin diyorum ) yazdiklarindan cikarimim.buSapik degil ya tobe cok karamsarsin cepte tutsa her ay 20 saat yolu gelir mi bi o kadar da masraf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?