sevgilimle aramız fena...

İlişkiniz başlayalı 20 gün olmuş.
Hareketleri siz onunla bir gece kaldıktan hemen sonra değişmiş.
İlgisi azalmış, umursamıyor gibi ama bir yandan da ayrılmak istemiyor.

Bunlar gerçekten size bir mesaj vermiyor mu? Neden bu kadar kısa süredir birlikte olduğunuz biriyle beraber kalıyorsunuz demiycem çünkü bu kişilerin kendi seçimidir. Ancak her erkek bu kadar kısa süre içinde fazla şey aldığı ilişkiye değer vermez. Sizi yedekte tutup gönlü istediğinde geleceği bir liman hazırlamasına müsaade etmeyin.

çnkü o bana bende ona çok güveniyoruz fakat bu tatsızlık biraz sıkıntı oldu ama şuan esaj atıyor ve arıyor ben cevap vermiyorum bu sefer :) ama anladm ki üstüne gitmeynce daha iyi oluyor

son bir kez mesaj atmıştım çok büyük şeyler kaybediyorsun diye artık mesafeyi korumaya karar verdim :) şuan arıyor ve mesaj atıyor ama ben ona tekrar cevap vermeyeceğim

bence bi soğukluk var onda ama senden ayrılmak da istemiyor. ilşkiniz de çok yeniymiş. mesela bizimki 3 yılı doldu bana böle bişey yapsa kıyameti koparırım. ama siz daha çok yenisiniz üstüne hiç gitme o nasıl davranıyosa sende aynısını davran. o sölemiyosa sende söleme. bne pek yüz verme derim kısa sürede düzelcektir. düzelmezse de kendi bilir kendi kaybeder ;):27:

aynen öyle valla kardeşim...kendisi bilir yani neticede benim karnımı o doyurmuyor ya da benim paramı o vermiyor bana ailemde yeterli olur

ilişkiniz daha yeni ama erkek arkadaşınızın stresli bir işi olduğunu göz önüne alırsak ona biraz daha toleranslı davranmanız gerekebilir.yani sizi seviyorum ya da birbirinize kullandığınız özel hitapları kullanmaması sizi yaralayabilir özellikle ilişki yeniyken,ama bunları söylememesi de sizi sevmediğini göstermez.bu arada hemen en küçük bir olayda ayrılalım demek çözüm getirmez aksine sorunu daha da büyütür ilişkide.siz iyisi mi onu kendi haline bırakın üzerine fazla gitmeyin.sizi aradığında mesaj attığında konuşun ki bu zaman içerisinde o da düşünsün.bilemiyorum ben böyle düşündüm :34:

ben ona çok toleranslı davranıyorum ki zaten :) ama hak ettiklerimi görmüyorum yani söylmedği için sevmediğini zannetmiyorum zaten sevmese bu kadar dediklerime katlanamazdı sanırım =) aynen öyle yapacğım kendi haline bırakıyorum artık ama beni aradığnda ya da mesaj attığında cevap vermeyecğm

alllaha havale ediyorum onu benim gibisinide bulamayacağınada eminim bu ilişki gören herkes şoklardaydı hizmette kusur yoktu evde bile bakımım süsüm topuklu ayakkabım eksik olmazdı herşeyini en ince ayrıntısına düşünürdüm

belki de bu kadar iyi davranmamak lazım bu adamlara. Herşeyin mükemmeli oluncada sımarıyorlar ya da zaten herşey mükemmel olduğu için çabalamak zorunda kalmıyorlar. Özetle başına paspal bir başbelası arıyor olabilir.

ben ona çok toleranslı davranıyorum ki zaten :) ama hak ettiklerimi görmüyorum yani söylmedği için sevmediğini zannetmiyorum zaten sevmese bu kadar dediklerime katlanamazdı sanırım =) aynen öyle yapacğım kendi haline bırakıyorum artık ama beni aradığnda ya da mesaj attığında cevap vermeyecğm
olabilir azıcık merak etmesinden bir şey olmaz :82:

aynen öyle valla kardeşim...kendisi bilir yani neticede benim karnımı o doyurmuyor ya da benim paramı o vermiyor bana ailemde yeterli olur

son gelişme nedir canım haber ver :D sürünsün yaa cidden üzülür bu yaptığına ne kızlar var yaa erkekleri parmağında oynatıyor bide bize bak. bulmuş senn gibisini daha ne istiyosa

son gelişme nedir canım haber ver :D sürünsün yaa cidden üzülür bu yaptığına ne kızlar var yaa erkekleri parmağında oynatıyor bide bize bak. bulmuş senn gibisini daha ne istiyosa

olaay tersine döndü bu sefer :D ben yapıyorum aynısını mesaj atıyor arıyor falan soğuk soğuk konuşuyorum aramızı ısıtmaya calışıyor ama artık akıllandım :) eskisi gibi olmayacak

Amaan Fazla naz asik usandir:) burda yazilanlardan etkilenip sakin duzeltecegin bir iliskiyi cikmaza sokma:)mesafeli ama sicak bir iliski diliyorum sana :))

Back
X