Sevgilimle aramızda büyük bi boy farkı var ?

Komik durmuyo mu ama ben bide insanlar güler diye çekiniyorum
Çok tuhaf düşünüyorsunuz. İnsanlara göre mi seçeceksiniz eşinizi? Boy farkına gülecek kadar sığ insanların ne düşündüğünü mü umursayacaksınız? Vitrine biblo mu seçiyorsunuz? İnsan aşkı, sevgiyi bulunca böyle şekilciliği bir kenara bırakır genelde. Siz seviyor musunuz onu düşünün. Jason Momoa ve eşinin boy farkını gördünüz mü? İnsanda özgüven olsun yeter ki.

Benim de eşimle aramda boy farkı var . İkimiz de önemsemedik konuştuğumuzu bile hatırlamam . Kendine güvenmezsen daha büyük sorun olur

Eşim 1.88, ben 1.60ım. Hemen hemen aynı sizinle boy farkımız. Ama bunu problem etmek hiç aklıma gelmedi valla. Aksine hoşuma gidiyor yanımda dalyan gibi bi adamın dolanması,yolda giderken eğilip kafamı öpmesi falan :D bence bunu bir dert olarak görmeyin aksine her zaman onun yanında genç göstereceksiniz,bunu düşünün.

Çok takma biz de eşimle sizin gibiyiz. Zamanla alışıyorsun 😂😂 şu an topuklu bile giymiyorum. O kadar alıştım.

Nerden buluyonuz boyle uzun boylu endamlı adamları yaw.Tam tersine ben uzun boylu bir kadinim ama hep kisa boylular denk geliyor hep 1 70 adamlar ya😣

Oy benim bi tandigim vardi.bi kiz vardi kiz buna asik oldu.ama adam 193 kis 155.ayni zamanda kiz tombikti de biraz.sonra kiz bununla konusmaya baslayinca bu adama bi haller oldu.kizin arkasindan biz yakisiyor muyuz hic vs demeye basladi.simdi bir kiz arkadasi var evlenecekler.kiz 155 var yok.ustelik tombik mi tombik.ha yuzu cok.ama cok guzel.bence ilk.kiz da cok guzeldi.ama kizin duygulari yuzunden kizi rezil etti resmen.buyuk konustu.175 in altinda kiza bakmam diye.

Arkadaşlar çok önemli bişey değil ama ben kafama çok takıyorum .
Sevgilim 190 ben 159 boyundayım yani omzuna bile gelemiyo kafam omzunun bi 5 6 cm altında kalıyorum aslında beni çok beğendiğini söylüyo hatta benim onu beğenmeyeceğimi fln söylemiş ama yanında öyle küçük kalıyorum ki özgüvenim düştü son günlerde yürümek bile istemiyorum çok seviyorum ama böyle baya havaya bakmam gerekiyo .bide düşünüyorum acaba benim için çok kısa fln diyomudur diye . Sadece bi kere topuklu giyersin sende bişry olmaz demişti ama sizce çok mu anormal ?
Kaynım 1.92 eltim 1.50 gayet güzel. bence çok boş takıntılar. Ben 1.70 eşim eşim 1.93 ne önemi var ki?

Arkadaşlar çok önemli bişey değil ama ben kafama çok takıyorum .
Sevgilim 190 ben 159 boyundayım yani omzuna bile gelemiyo kafam omzunun bi 5 6 cm altında kalıyorum aslında beni çok beğendiğini söylüyo hatta benim onu beğenmeyeceğimi fln söylemiş ama yanında öyle küçük kalıyorum ki özgüvenim düştü son günlerde yürümek bile istemiyorum çok seviyorum ama böyle baya havaya bakmam gerekiyo .bide düşünüyorum acaba benim için çok kısa fln diyomudur diye . Sadece bi kere topuklu giyersin sende bişry olmaz demişti ama sizce çok mu anormal ?
çok uzun boy takıntısı olan kadınlar var, şahsen ben sevmiyorum okadar boylu insanı..çok uzun kişi yanında rahat olamıyorum, dediğiniz gibi insanın boynu yoruluyor...ayrıca özel hayattada sorun oluşuyor sanırım.

Canım benim eşimde benden 26 cm uzun.
Esim 1.94 ben 1.68 :)
Cok alıştım bu duruma simdi kalın taban spor ayakkabı modası var ya biraz arayı kapatıyorum ama ondan once de oyle topuklu giyeyim gibi bir derdim olmadi rahat edemem zaten.
Esimde bende bunu sorun yapmıyoruz.

Back
X