Sevgilimle aramızda büyük bi boy farkı var ?

kız ne guzel bende isterdim 1,95 falan bir kocam olsun
ama 1,69-177 yiz:mad:

gerçi anası 190 zannediyor oglunu , boylu poslu oglum benım diyor :KK70:
Benimki de 1,90
Ben 1,60

Bir kere camdan bakıyorum oğlum uzaktan geliyor
Ay bir de ne göreyim yanında küçücük bir kız varmış bende mahalledeki çocuklardan biri sandım meğer bizim karşı binadaki kızmış diyor

O kız da benle aynı boyda 😐😐😐

Arkadaşlar çok önemli bişey değil ama ben kafama çok takıyorum .
Sevgilim 190 ben 159 boyundayım yani omzuna bile gelemiyo kafam omzunun bi 5 6 cm altında kalıyorum aslında beni çok beğendiğini söylüyo hatta benim onu beğenmeyeceğimi fln söylemiş ama yanında öyle küçük kalıyorum ki özgüvenim düştü son günlerde yürümek bile istemiyorum çok seviyorum ama böyle baya havaya bakmam gerekiyo .bide düşünüyorum acaba benim için çok kısa fln diyomudur diye . Sadece bi kere topuklu giyersin sende bişry olmaz demişti ama sizce çok mu anormal ?
Eşim 185 ben 160 😀 hiç sorun yapmadım hep sorun yapan eşim oldu boylu poslu endamlı olduğu için 🤗 kilosuda 110 ben 55 kiloyum ben minyonum çıtır pıtırım eşim ben senden yaşlı gösteriyorum sen benden çok küçük gösteriyorsun der kıskançlık yapar merak etme ileri dönemde sen değil o sorun yapar.. Minyon olmak avantaj bence daha doğrusu benim için öyle

Eşim benden 3 cm uzun. Çok daha uzun olmasını isterdim.
Hatta sizin gibi çiftleri görünce çok beğeniyorum. Bence hiç kafanıza takmayın eminim çok tatlı duruyorsunuzdur.

Bulmuşsun uzun çocuğu daha ne istiyorsun :KK45: gerçi ben uyuzum uzun boylu erkekleri kapan bayanlara biz uzunlara hep kısa düşüyor öyle olunca :KK43: tabi bu işin şakası poy pos hepsi boş şeyler kendinden kısa erkekler ile olup çok mutlu olan insanlar var erkek uzun diye sorun etmek gereksiz olur ruhunuza uysun kalanı boş

Komik durmuyo mu ama ben bide insanlar güler diye çekiniyorum
Eşim 1.80 ben bir buçuk metre, ben esmerim eşim kumral, flört etmeye başladığımızda senin gibi bir delikanlının ufacık kara kuru bir kızla ne işi var diyenler bile oldu hem de benim yüzüme karşı, hap gibi kız bir lokmada yutulur gibi düşüncesizce sözlere bile maruz kaldım ama biz umursamadık, aşk ne karalığa bakıyor ne boya, sırf boy farkımız anlaşılmasın diye topuklu giymedim giymiyorum, 30 yıldır birlikteyiz, kendinizi olduğunuz gibi severseniz insanların ne dediğine takılmazsınız, kimin ne dediğinin nasıl baktığının önemi yok, siz birlikte mutlu musunuz ona odaklanın, eğer nişanlınız boy farkını evlendikten sonra sorun haline getirecek bir adamsa zaten sizi hiç sevmemiş demektir, öyle bir şey de demediğine göre çevredeki insanlara kulak tıkayın.

Ben 164 boyundayım hep minyon tipli erkeklerden hoşlanırım bu yüzden boyları 175 i geçmez hiç ama bir sevgilimin boyu baya uzundu 190 a yakın. Ona sarılınca küçücük kalıyordum ve çok hoşuma gidiyordu . Bence güzel bu. Kısa boylu olmayı çok isterdim. Sizde topuklu giyerseniz o kadar çok fark kalmaz yine ve cidden boy pos değil karakter önemli , hiç takılmayın

Doğru demiş topuklu giy işte ne güzel, ben 1.65 eşim 1.80 topukluyu giyince yetişiyorum biraz daha uzun olsa iyiydi :KK28:

Sevgiline mesaj at;

Sokakta yanında yürüyen minik çiçekli dal hakkında ne düşünüyorsun :) diye.

Geçenlerde instagramda okumuştum. Kısa boylu kızlar icin böyle bir şiir yazılmıştı :)

Siz kısa sayılmazsınız ama sevgilinizle kiyas edilince siz de sevimli ve çiçekli bir dal oluyorsunuz.

Ben de çiçekli bir dalım.

Çiçekli dallara selam olsun :)

Sevgilim 190 ben 159 boyundayım yani omzuna bile gelemiyo kafam omzunun bi 5 6 cm altında kalıyorum aslında beni çok beğendiğini söylüyo hatta benim onu beğenmeyeceğimi fln söylemiş ama yanında öyle küçük kalıyorum ki özgüvenim düştü son günlerde yürümek bile istemiyorum çok seviyorum ama böyle baya havaya bakmam gerekiyo .bide düşünüyorum acaba benim için çok kısa fln diyomudur diye . Sadece bi kere topuklu giyersin sende bişry olmaz demişti ama sizce çok mu anormal ?

Canım eşimle benim de aradaki fark sizinki gibi. Evlendikten bi süre sonra yolda yürürken yüksekçe bi kaldırıma çıkıp elimi omzuna atmıştım ve nihayet göz göze geldik demiştim şakasına. Şaşkın şaşkın baktı. Niye senin boyun kaç ki dedi😄. Demek istediğim o boy farkının farkında bile değildir büyük ihtimal. Öyle olsa baştan hiç başlamazdı diye düşünüyorum. Boyu takan biri olsaydı yani.

Aslında birbirimize alışıp bıu konuyu kendi aramızda şaka yapılacak bi konuma getirsek sorun kalmayacak gibi ama onu da aşamadık oda diyo keşke 180 olsaydım diye
Bizde durum tam da bu biz aştık mesela 1.83-1.61
Atom karınca der bazen mutfak dolabı açık kalır kafanı carparsin diye uyarır ziplasam carpamam derim ben espiriye vururum o yüzden takıntı olmuyor samimiyetiniz arttığı zaman eğlenceli bile oluyor yani siz kendi boyunuzla barışın siz ufak ufak espiriler yapın asılır bir durum 😊

Benimki 190 a yakındı ben 162
Ama serefsiz cıktı
Boya takılma hic
Kavakta da boy var onemli olan iyi insan adam gibi adam olması merhametli olması
Seni sevsin saysın sefkatli olsun kırmasın uzmesin 160 olsa ne 190 olsa ne

Biz ayniyiz hatta ben 1 -2 cm uzunum bile .Sen kafana takmadiktan sonra nasil gorunmus ne onemi var.Heleki evlendikten sonra hiic umursamiyorsun.
Aynı kaderi paylaşıyoruz sizinle.
Keşke eşim biraz uzun olsaydı ya da ben biraz kısa olsaydım diye düşündüğüm çok olmuştur. Aramızda en az 15-20 cm fark olsun çok isterdim. Bazen çok gözüme battığı oluyor. Ben 1.68, eşim 1.65 falandır. Eski sevgilim uzun boylu ve saçma sapan biri olduğu için eşimle evlenirken boya takılmamaya çalıştım. Kişiliğine, bana verdiği değere baktım ama ister istemez gözüme battığı oluyor. Siz hiç mi takılmıyorsunuz? Nasıl başarıyorsunuz? Kendimi bazen bu düşüncelerimden dolayı kötü biri gibi hissediyorum.

Son düzenleme:
Eşimle aramda 5 cm falan var. Topuklu giyince geçiveriyorum boyunu ama en son takılacağım şey boydur heralde.

benımde eşimle 13 cm var aramızda.aynı boydayız gibi gelirdi bana.kışın dolgu topuk bot olunca uzun hıssedıyordum.havalar ısındı.babet gıyıyorum . hayal kırıklığına uğradım. eşim benden uzunmuş :KK71: :KK70: 162-175

Evet ben bir kere aynı boydayız dedim ; bana dedi ki devede de boy var :KK70: ilk zamanlar herkes söyledi boylarınız aynı falan diye ama ben ona fiziksel olarak bakmıyorum ki. Ruhu yeter...
canım sen ruhu yeter demişsin ama kusura bakma da adam burda resmen develik yapmış :KK70:
evliliği ertelemekle çok iyi yapmışsın, gençsin daha hiç acele etme, 2.evlilikten boşanmak daha zor :cool:

Tatlı bi durum bence :KK36: ben beğeniyorum sizin gibi çiftleri :KK37: Ben 173 üm eşim 182 topukluyla aynı oluyoruz hatta bazı topuklularla eşimi geçiyorum :confused: Sinir oluyo bana o zaman, kendisi de hemen tabanlı ayakkabı falan giyiyo, daha yüksek topuk bulamadın mı diye söylene söylene :KK70:

Back
X