Sevgilimle arkadaşının hangi yenge muhabbeti🙁

Miraces

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
357
10
18
25
Kızlar acil bakın az önce sevgilimin(2 buçuk) yıllık
Teli çaldı yakın arkadaşı ama telefondan görüşüyolar mesafe olarak
Kimlesin dedi arkadaşı telefonda benimkide yengenleyim dedi arkadaşıda hangi yenge dedi benimkide kaç tane yengen var dedi ?
haaaa xx kişi mi evet lan dedi kızdı ona niye böyle söyledi diye .
Şimdi madem benim adımı biliyor ve Benden başka yenge olmayacagını biliyor neden hangi yenge ilesin diye sordu?
Şimdi ben bosamı takıyorum

Üzerine gitmeden gözlemle bir süre istersen ama kavga etmemen iyi olur sakinliğini koruman gerek doğru anlaman için

Merhaba, boşa takılıyorsun diyemem ama genellikle erkekler bu muhabbetleri çok fazla yapıyor hepsi neredeyse aynı. Mantıken farklı biri daha olsa hangi yenge demez bence takılmış erkek arkadaşına.
Evet olabilir bide arkadasın kafası güzeldi

En has yenge sizmissiniz. Birinci sizsiniz yani. Arada takildiklari varmis ama onlar sizin kadar kiymetli degillermis. Kafasi guzelse dogruyu konusmus arkadaşı.
Katılıyorum. Bence de ciddi!!! olduğu yengesi sizmişsiniz arkadaşının. Ama takıldığı birkaç ciddi olmadığı yengesi de mevcut...

Arkadasin kafası guzel degil sadece ayni zamanda at kafası.

Ama gundelik baska kizlar olabilir, onlar hakkinda da yenge diye konusuluyorsa at kafali bu arkadasin kafasi karismis olabilir ya da ara bozucu densizin tekidir bilerek yapmistir.

Kimlesin dedi arkadaşı telefonda benimkide yengenleyim dedi arkadaşıda hangi yenge dedi benimkide kaç tane yengen var dedi ?
Şimdi madem benim adımı biliyor ve Benden başka yenge olmayacagını biliyor neden hangi yenge ilesin diye sordu?
Bazı erkekler aralarında böyle şakalar yapıyorlar, karşılarındakini tedirgin edince eğleniyorlar yani. Buna şaka diyorlar ama ciddi de olabilir o yüzden sessiz olun ve takip edin derim.

Büyük ihtimal erkekler arası muhabbettir ama siz yine de tetikte kalın bence. Offf erkeklerin böyle boş arkadaşları neden var ya

Münasebetsiz bir şakadır belki de.

İnanmış gibi yap ve gizliden takip et.

Sarhoş insanlar nettir sevgilinizin flörtleri, hoşlandıkları oluyor sanırım ama merkezdeki "yenge" sizsiniz.

Back
X