Sevgilimle arkadaşları arasındaki bu seviyesiz muhabbeti aklım almıyo ?

İnanın benim aklım almıyo
Yanlış konuya yanlış yorum yaptım ya..... Telefonun azizliği.... Kaymış benim yorum üzerinden ne bana ne yorumuma yürümeyin HÜKÜMSÜZDÜR YORUMUM valla insanlık hali sayfa kaydı... Yazarken

Yada kaydı Bi bölümünü okumadım ben bu keko vs olaylarını şaka vs okumadım konuya alakasız ım çıktım aman

İnanın benim aklım almıyo
Bu konu böyle değildi ya annem hasta sevgilimle kavga ettim yüzüne kapattım konusu değilmiydi bu.... Benim kafa çok karıştı ben bu konuyu şimdi okudum bu konuya ne yorum yapmışım biri atsın sevabına

O fotoğrafı kadına gösterirdim. Mümkümse.

Bu adamdan ayrılın. Bu herif sizi döver de.

Ayni saka kendisine yapilsa yine saka saka diye eglenebilir mi acaba.
Saka anlayislari cok cirkin

Gordum boyle sakalasanlarıda anne resmıne kadar gormedım ama bu sızıde boyle bı sakaya alet edeceklerını gostermez bunu yapacaklarını sanmıyorum. Ama yınede hos bısey degıl anladıgım kadarıyla mıgdenızın kaldıracagı seylerde degıl o yuzden uslu bı sevgılı olup sozunu dınleyın ve uzaklasın ayrılın. Burda dert yanacak bı konu degıl cunku bı cozumu yok ne yapsan degısmez oyle alısmıslar. Oyle saklasan kızlarda var oyle bırını bulsun

Benim eski sevgiliminde böyle iğrenç bi arkadaş çevresi vardı iş arkadaşlarıydı. Tek sohbet konuları bel altı konular +18 şakalar. Hele bir tane karaktersiz vardı ki milletin karısının kızının fotolarını çekip whatsapp gruplarında paylaşıyordu “sizce nasıl” ın en iğrenç versiyonlarıyla..Bir gün ben gördüm çektim aldım telefonu elinden cevap yazdım “Ben X’in kız arkadaşıyım bu yaptığınız suç,bir daha böyle elalemin karısı kızını çekip namussuz namussuz muhabbetler açarsanız savcılığa suç duyurusunda bulunurum.Şu yaptığınızı sizin karılarınıza analarınıza bacılarınıza yapsalar namus namus diye kan çıkartırdınız bu ne hadsizlik azıcık insan olun.” Birbirimize girdik bu yüzden...Arkadaşını söyle bana nasıl olduğunu söyleyim sana olayı çok doğru. Kalitesiz boş insan muhabbetleri.

Bu seviyesizle devam ediyorsan su an bile onlardan bir farkin kalmaz

Birbirlerine anneleri üzerinden ahlaksız sakalar yapıp gülen insanlar yarın karısına kızına da yaptirir iflah olmayacak bi mayasizlik çünkü bu

o neymiş ya o nasıl espriymiş, kan çıkar valla

Kendi anasını sergileyen ortalik lafi yaptiracak herseyi yapar evlenmeden boyle seyle karsilasmis olmaniz size bir ödül arkaniza bakmadan uzaklaşıp kendi yolunuzda devam etmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…