Sevgilimle arkadaşları arasındaki bu seviyesiz muhabbeti aklım almıyo ?

Ve senin aklının almadığını hala kalbin nasıl alıyor?
Bir de bunu düşün derim.

1 Dakika yanında tutulacak adam değil.
Verdiğin örnek iyi olmuş, anasına yakıştıran, karısına ne yakıştırmaz? Değil mi?
Uzak durun, ayrılın, ne kendiniz üzülün ne de sinirleriniz yıpransın.
Tiynetsiz herif... Sinir oldum resmen.

Anneye gelince gülüp karına yapılınca zoruna gitmesi de ayrı bir olaymış Çok samimi.. Kim bilir ne sohbetlere girdiniz de haberiniz yok. Asla güvenmezdim böyle bir insana. Ayrılın net.

Ben oyle olduguna inanmiyorum doğrusu. :) O kişinin annesinin haberi var midir ki bu muhabbetlerden konu sahibinin haberi olsun belki konu sahibi hakkinda da ne muhabbetler donuyor. Tabi ki yapiyoruz senin hakkinda da şunu şunu anlatiyorum diyecek değil. Annesine fahişe denilince gulecek insan sevgiliyi mi takar.

Bir arkadasim yasimiz henuz 22-23ken digerinin nikahina gitmis (genc evlendi) tabi ki altin parasi olmadigi icin bir kagida ozenle nah isareti cizip altina ismini yazarak taki torbasina atmisti. Sahit oldugum en seviyesiz espri bu. Birbirlerine ana baci sakasi yapan tipleri ise Inci sozluk gibi yerlerde gormustum eskiden. Hadi ona da eyvallah, degisik espri anlayisi der gecersin. Ama ANNESININ FOTOGRAFI ne ya yuh soyleyecek soz bulamadim.

Bir arkadasim yasimiz henuz 22-23ken digerinin nikahina gitmis (genc evlendi) tabi ki altin parasi olmadigi icin bir kagida ozenle nah isareti cizip altina ismini yazarak taki torbasina atmisti. Sahit oldugum en seviyesiz espri bu.
Allah affetsin çok güldüm buna

Sormana gerek bile yok, sen de biliyorsun cevabı bence. Anneye saygısı olmayan adamlar bunlar. Bunlardan eş de olmaz, baba da. Ver yolunu
Düşünmeye gerek bile yok. Son derece mide bulandırıcı insanlar. Anneye bile saygıları yok!!! Bir an önce bitirin. Daha sevgiliyken böyleyse evlenince çok daha kötülerine maruz kalırsınız.

Daha sonra konuştugumuzda beni suçlu çıkardı karına yapılınca da gülersin diyince ben öyle bi insanmıyım fln diyip üste çıktı
Annesine okey ama karısına terbiyesizlik olarak gordugunu söylemiş. Herkesin zekasını kendisininki gibi sanıyor belli ki inanicaginizi dusunmus

İnanın benim aklım almıyo
Dikkat dikkat........ Son defa ben rica ediyorum kırmuzıruj adlı kullanıcı dahil benim yorumumu alıntılamayın ben başka konuya yazacağım yorumu buraya kazara yazmışım.... Neyi yaşıyoruz neyin kafasındayız hiçbirşeyin ben telefon İnternet kazaya kurban gittim yorumumu da okursanız konuyla alakası yok. Bunu zeki biri anlar zaten..kapanana kadar benim yorumumu yok sayın bu konuda bildirim ALMAK İSTEMİYORUM alıntılama olursa şikayet hakkımı kullanacağım....

Daha sonra konuştugumuzda beni suçlu çıkardı karına yapılınca da gülersin diyince ben öyle bi insanmıyım fln diyip üste çıktı
E niye üste çıkma hakkını veriyosunuz ona. Ayrilamiycaksaniz bizi de germeyin burda. Oturduğum yerden herifin ağzına cakasim geldi

Yorumumu alıntılıyo sonra engelliyor işte herkes layık olduğu gibi yaşar dedikleri bu sorunlu olunca çok sorun yaşamak tesadüf olmasa gerek nokta.... Buda konuya özel gerçek fikrim

Bu karaktersiz sizi de meze yapıyor. Net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…