Sevgilimle Aynı Şehirde Olmamıza Rağmen Sık Sık Görüşemiyoruz Napsam Bilmiyorum :(

Oncelikle durumu calisma bakanligina sikayet etmeni oneririm. 8,9 a kadar calisma ve hafta tatili yok. Bu durum insan sagligina bile zararli, kaldi ki kanunen de yasak.

Sevgilin arasin 170'i veya BİMERe yazsin. Gerci adam isyerine ortaklik dusunuyomus, muhtemelen yapmaz. O zaman sen ara yada yaz sikayetini. Sizin gorusememenize degil de adamin nefes almadan calismasina uzuldum. Kole mi yahu..

Gorusememeniz durumuna gelirsek te, adamin ogle yemegi molasi vardir illaki. Sen git haftada 1-2 kez ogle vakti, beraber yemek yiyin. Hic yoktan iyidir..

2 Bucuk yıldır Devam eden bir İlişkim Var..
Bu durum artık çok canımı sıkıyor Takıntı haline geldi Erkek arkadaşımın işi yüzünden hep görüşme proplemi yaşıyoruz Her buluştumuzda birdaha ne zaman buluşacagımızı düşünür oluyorum. İşinde izin günü diye birşey yok. görüşmemiz 15 20 günü buluyor. Haftada bir kez de görüşüyoruz zaman geliyor ama yetmiyor işte.
En son gecen hafta görüşmüştük yemek yerken patronu aradı hadi dükkana gel.. bogazımda kaldı yemekler.. ve bu haftada görüşemiyecez yine Yine 15 20 hatta 1 ayı bulacak patronu izin vermemiş:14::14:
Çok sıkıldım bu durumdan. Etrafıma bakıyorum dışardakı insanlara kol kola gezen sevgililer; Nişanlılar istediğini yapabilenler.. her zaman görüşebilenler
Benim içimde ukte olarak kalıyor neden diyorum biz böyleyiz? Onunla heves ettim istediğim hiç birşeyi yapamıyorum Görüştüğümüzü Kar Biliyoruz.
Kuzenim sürekli beni doldurup duruyo nişanlı kendisi nişanlısıla 3 4 günde bir görüşüyorlar sürekli geliyor gidiyor böyle ilişkimi olur diyor bana
Nasıl dayanıyorsun tahammül ediyorsun başka şehirdeki insanlar bile bu sıklıkda görüşüyor billmem ne.. ben daha cok deli oluyorum
Sinir krizi geçiriyorum resmen sinirimden erkek arkdaşıma catıyorum:14: Bugün yine bu haftada görüşemeyeceğimizi ögrendim çok doldum.
Benimle AYNI durumda olan var mı ? Ayrılmak bile geçiyor aklımdan .. Ben mi yalnış düşünyorum bilmiyorum bu durum ondan soğmama sebep oluyor artık haftada 1 kez bile görüşşek yeter bana ama öylede olmuyo işte her zaman Bu arada ilgisi vs sevgisinde proplem yok o konularda proplemimiz yok
Ve ben o kadar çabalyrm ki görüşelim her hfta diye O daha rahat benden:50::50:
O işten ayrılmasını düzenli bir işe girmesini çok istiyorum. bugun patronu ile kavga etmiş Nolacak biilmiyorum of :(

Merhaba canım, ben 1.5 yıl nişanlı kaldım ve 2 ayda bir görüsebiliyorduk. Izin günü yok kendi işi çünkü. Ve su an evliyim aynı şekilde 2 ayda bir izin yapıyor bazen 1 ayda.ve gece çok geç geliyor. Benim de çok içim gidiyor. Ama buna da şükür. Ne yapalım yani. Benim ablamın nişanlısı da sürekli izin yapıyor ama kıskanmiyorum, bence sürekli görüşmek de pek iyi değil gibi. Ama insan istiyor hem de çok istiyor. Hayirlisi ya. Üzülmeyin bence. Hiç olmazsa bir işi var çok şükür. ;-)

Aranizda boyleleri var mi demisin ya daha beteri var nisanlimla 6 ayi gecti hic biyere cikamadik ukmuyo izinlerimiz bi gece Vardiyası nda alir eve birakir o kadar ve sikayet etmez benimki basda kizardim alistim artik napayım :26:

Seni ben anlarım eski erkek arkadasım da öyleydi aynı seninki gibi. Görüşme bazen haftada bir ama çoğunluklu iki üç haftada ayda bir oluyordu. Ben bitirdim ilgisizliğie çok tahammül edemedim başka sebeplerde vardı ama yok evlenince de böyle olacak gözüm kesmedi.

Ben sevglimle her Allahin gunu birlikteyim, gecen yil bizde aydan aya sadece 15 20 dk gorusuyorduk islerden dolayi vs ama bu sene hergun birlikteyiz sabahtan aksama kadar ama benim gozlemledigim bisey var ki gecen yil aydan aya bulustugumuz zamanlar o kadar tatliydi ki o kadar ozlem dolu oluyordu ki simdi oyle degil surekli bulusyoz ozlem ne bilmiyoruz bile ee bulusmayalimda denmiyo ama ben sahsen keske aydan aya bulussak derim her zamn bence kesinlikle ayrilmayi falan dusunme . Bana gore en guzel ask ozlemli olan asktir bu kadar sikma canini

Akşam buluşun çıkamıyormusunuz benim erkek arkadaşımın da 1 gün izin günü var oda haftaiçi herkes haftasonu gezerken ben hep yalnızım insanlar için bir değeri bile yok belki ama benim için önemli ben de çok şikayetçiydim alıştım ama sizin ki benimkinden de kötüymüş birde ben akşamları çıkabiliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En azından işini bahane etmiyor gerçekten yoğun olduğuna şahit olabiliyorsun yerinde olsam seviyorsam eğer katlanırdım
Hem kıymetiniz olur işte o buluştuğunuz bir günü doya doya yaşarsınız böylesi daha güzel değil mi
Her an dipdibe olmaktan daha iyi ve ilerde evlendiğiniz zaman her şeyi yapabilceksiniz beraber ve tadına yeni varıyo olcaksın
Belki şuan sana kötü görünen şeyler o zaman avantajın olucak

Ayrıca bu konu sende takıntı olmuş belki ayrılsam rahatlarmıyım diye düşünüyo bile olabilirsin
Ama gerçekten seviyosan hiç sanmıyorum hatta çok pişman olursun seni suçlar birde üstüne vallahi zor ya...

Bende 3 sene 6 ayda bir gorustum canim ya. Anlayabiliyorum seni. Ama inan bana gorusmeyince ozlem doluyo insan. Bende cok ozeniyorum sevgili nisanli ciftleri gorunce. Ama aklima nisanlim geliyo o hayatta ve nefes aliyo ve gecen hergunun bizi birbirimize yaklastirdigini biliyorum ya beklemek bile guzel geliyo.

Back
X