Sevgilimle Aynı Şehirde Olmamıza Rağmen Sık Sık Görüşemiyoruz Napsam Bilmiyorum :(

Çok diyorum ama kolay kolay iş bulunmuyo işte
Çok dil döktüm.. nolur çık su işten dedim.. ne sevdiklerine ne ailene vakit ayırabilyorsun cık dedim. cıkamadı işte iş olmayınca 3 kuruş paraya köle gibi çalşyr orda resmen blmyrm nolcak daha nasıl dayanacam bu duruma bilmiyorum eylül..
Hep içimde kalıyor ukte olarak hep hep başka sevgililere özeniyorum:14::14:

haklısın canım :31::31: ama patronda anlaması lazım hiç izin yapmadan çalışan ben hıc duymadım ben yaa :26: oda şikayet ederim falan desin patronu belki insafa gelir:20::20: o zaman yenı iş bulana kadar çıkmasın sızde bıraz daha sıkın dişinizi canım

Kuzenin dahi olsa sakın kimsenin gazına gelip de ilişkine zarar verme. Çalışıyormuş çocuk, işi de varmış ne güzel daha ne yapsın? Biz de benzer durumdayız, ama bunlar olabiliyor. Biraz sabır göstereceksiniz bu süreçte.

Çok sabrettim sabretmeyede devam ediyorum
Hep başkalarına özenerek geçiyor günlerim.. yolda sevgilileri görünce ah ediyorum..
İşide o kadar düzgün bi iş degil geleceği bile yok belki orda:50:

haklısın canım :31::31: ama patronda anlaması lazım hiç izin yapmadan çalışan ben hıc duymadım ben yaa :26: oda şikayet ederim falan desin patronu belki insafa gelir:20::20: o zaman yenı iş bulana kadar çıkmasın sızde bıraz daha sıkın dişinizi canım

Veriyo canım izni.. hiç vermiyo değil
Bazen haftada bir kere o olmadı mı 15 günde bir o olmadı mı 20 günde felan ama bana yazık değil mi:50::50:

sevgilinin derdi daha büyük, acıdım adama ya sürekli çalış çalış ne kadar zordur eminim.. eski işyerimin birinde cumarteside çalışmıştım da feleğim şaşmıştı. hatta günleri sapıtıp cumartesi valiliğe girmeye çalışmıştık:1:... sevgiline daha çok acıdım ben...

inş. doğru düzgün bir işe girer...

2 Bucuk yıldır Devam eden bir İlişkim Var..
Bu durum artık çok canımı sıkıyor Takıntı haline geldi Erkek arkadaşımın işi yüzünden hep görüşme proplemi yaşıyoruz Her buluştumuzda birdaha ne zaman buluşacagımızı düşünür oluyorum. İşinde izin günü diye birşey yok. görüşmemiz 15 20 günü buluyor. Haftada bir kez de görüşüyoruz zaman geliyor ama yetmiyor işte.
En son gecen hafta görüşmüştük yemek yerken patronu aradı hadi dükkana gel.. bogazımda kaldı yemekler.. ve bu haftada görüşemiyecez yine Yine 15 20 hatta 1 ayı bulacak patronu izin vermemiş:14::14:
Çok sıkıldım bu durumdan. Etrafıma bakıyorum dışardakı insanlara kol kola gezen sevgililer; Nişanlılar istediğini yapabilenler.. her zaman görüşebilenler
Benim içimde ukte olarak kalıyor neden diyorum biz böyleyiz? Onunla heves ettim istediğim hiç birşeyi yapamıyorum Görüştüğümüzü Kar Biliyoruz.
Kuzenim sürekli beni doldurup duruyo nişanlı kendisi nişanlısıla 3 4 günde bir görüşüyorlar sürekli geliyor gidiyor böyle ilişkimi olur diyor bana
Nasıl dayanıyorsun tahammül ediyorsun başka şehirdeki insanlar bile bu sıklıkda görüşüyor billmem ne.. ben daha cok deli oluyorum
Sinir krizi geçiriyorum resmen sinirimden erkek arkdaşıma catıyorum:14: Bugün yine bu haftada görüşemeyeceğimizi ögrendim çok doldum.
Benimle AYNI durumda olan var mı ? Ayrılmak bile geçiyor aklımdan .. Ben mi yalnış düşünyorum bilmiyorum bu durum ondan soğmama sebep oluyor artık haftada 1 kez bile görüşşek yeter bana ama öylede olmuyo işte her zaman Bu arada ilgisi vs sevgisinde proplem yok o konularda proplemimiz yok
Ve ben o kadar çabalyrm ki görüşelim her hfta diye O daha rahat benden:50::50:
O işten ayrılmasını düzenli bir işe girmesini çok istiyorum. bugun patronu ile kavga etmiş Nolacak biilmiyorum of :(

İşten çok geç saatlerde mi çıkıyor? Şöyle 4-5 günde 1-2 saat oturup akşam yemeği yiyemiyor musunuz?

Ya ben çok merak ettim nasıl bir iş bu böyle? Evleriniz mi çok uzak birbirine acaba..Sen çalışıyor musun? Ufukta evlilik planı var mı? Ve başka bir iş planı var mı? Hep böyle mi çalışacak? Hiç insanca değil. Adama da yazık ya..

işverenin böyle bi şeye hakkı yok..haftalık çalışma saati ve izin saati bellidir normal şartlarda.onun dışında çalıştıramaz.ama sevgilin işinden memnunsa başka bir işe girmeside olanaksızsa yada zorsa yapacağı bişey yok bence...sonuçta ekmeğinin peşinde...gençliğinin heba oolduğunu düşünüyorsan farklı şeyler varmış gibi geldi senden yana

Son düzenleme:
Çok sabrettim sabretmeyede devam ediyorum
Hep başkalarına özenerek geçiyor günlerim.. yolda sevgilileri görünce ah ediyorum..
İşide o kadar düzgün bi iş degil geleceği bile yok belki orda:50:

Haklısın, anlayabiliyorum ama bunları bir sınav olarak gör. Bak sana kendimden örnek vereyim, evlerimizin arası yaklaşık 20 dk yürüme mesafesindeyken bizim de 15-20 gün görüşemediğimiz oluyor iş yüzünden. İlk başlarda ben de sorun ediyordum ama baktım adamın mesleği bu, işi bu, ne yapacaktım? İşten çıkmasını mı isteyecektim? Haksızlık, saçma.

Şu anda sana göre iyi bir işi olmayabilir ancak sigortası ödeniyor ve maaşı var. Daha iyi bir iş bulana kadar, şu şartlar altında demek ki mecbur.

Biz eşimle nisanliyken 5-6 ayda bi girusebiliyoduk senden daha beteride var yani üstelik babam tek başımıza dışarı bile gondermiyodu :(

Eski bir dost tavsiyesi(!)
Geleceğini görmediğin insanla dewam etme..
Hakkında hayırLısı...

Back
X